Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Οι "μικροί" του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων του Παναθηναϊκού με προπονητή τον γνωστό μας  Ρότσα, ανοίγει τις προετοιμασίες στο υπερσύγχρονο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού. Η ομάδα θα είναι στο Βελβεντό από τις 14 ως τις 22 Ιουλίου.


Θα ακολουθήσουν η Ομάδα Νέων της Λάρισας, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, η Εθνική Κορασίδων Μπάσκετ και οι Νεάνιδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

                                                                                                            Ο Πρόεδρος
                                                                                                         Γιάννης Τράντας

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KATA ΤΑ ΑΛΛΑ.....ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕΡΙΚΩΝ....."ΦΙΛΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

τώρα θα πουν ότι βάλαμε μέσο τους βουλευτές και έφεραν τις ομάδες για προετοιμασία στο Βελβεντό!!!!

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI. AΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ?
ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

mono merikes "dekades xronia mprosta"? kai vale!
ti allo 8a akoysoyme!poy na sfiksoyn kai oi zestes... :P

Ανώνυμος είπε...

xalarwste velvenoi prin ena xrono i golden tou pao eixe erthei kai epexe sta servia me ton titan. ti na leei ayto? o fisikotherapeutis tou pao einai serviwtis ama xerete.

Ανώνυμος είπε...

Υπόδειγμα εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο Βελβεντού, που συνδυάζουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά με την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων και την εγγύτητα του ξενοδοχείου. Ξεκόλα 4:48...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ" Κ.Τ.Λ. ;
ΣΚΕΤΟ Λ.Σ. ; ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ;
Υ.Γ.
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ; Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΥΛΕΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ¨

Ανώνυμος είπε...

Αυτά θέλουμε να κρατήξσουμε φίλε 9.18 .
Αυτός είναι ο πολιτισμόα μας .
Αυτήν είναι η Αυτοδιοικητική Λειτουργία μας.
Όσο για αυτό που λές έμειναν 29 τέτοιοι Δήμοι .
Το Βελβεντό θα είναι ο τριακοστός.
Μπράβο σου όμως που τα αναγνωρίζεις.

Ανώνυμος είπε...

9:18 όταν μπαίνει το "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ" σας ενοχλεί... όταν δε μπαίνει σας λείπει!
Και μη νιώθεις την υποχρέωση να ξαναπείς κάτι...

"Όσοι νομίζουν πως κρατούν
της γνώσης τα ευαγγέλια
και δίχως να τους ζητηθεί
τη γνώμη δίνουνε,
ξυπόλητοι βαδίζουν
στης ζωής τα μονοπάτια.
Αλλού είναι τα αληθινά
κι αλλού σκαλίζουνε"

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΜΕ ΝΙΚ. ΤΣΙΟΥΚΑΡΔ.
ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

10:31 Κάθε πράμμα στον καιρό του και στην θέση του. Την σωστή θέση. Αν αυτά τα λες για πλάκα δεκτόν, αν όχι τί να σου πω.
Όπου τίθενται θέματα θα γράφουμε, αλλά δεν είμαστε διχονοιο-μανείς ούτε θέλουμε να ερίζουμε χωρίς λόγο. Καλά λέει ο φίλος 9:56, ό,τι και να κάνουμε εσύ πάντα κάτι θα βρεις.

ΥΓ1: ΞΑΝΑΛΕΩ, αν κάνεις πλάκα (αν και κακόγουστη) ΠΑΟ πάσο.

ΥΓ2: Το "ΠΑΟ" στο ΥΓ1 δεν είναι ορθογραφικό λάθος, αλλά το μόνο σχετικό με το θέμα...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη τον Τράντα μετά την περιπέτεια που πέρασε.Να πούμε και ότι το Γήπεδο Πλατανορεύματος είναι το μοναδικό γήπεδο στην περιοχή που από όπου και αν κοιτάξεις βλέπεις μόνο πράσινο (βουνό) και μπλε (λίμνη) και δεν βλέπεις ούτε ένα κτίσμα εκτός των αποδυτηρίων και των κερκίδων.

Υ.Σ.1.Τώρα με πρόεδρο τον Κωσταντόπουλο θα αλλάξει όνομα ο ΠΑΟ θα γίνει ΣΥΝΠΑΟ ή θα γίνει ΠΑΟ+;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά! Γιάννη περαστικά σου και να επανέλθεις πιο δυνατός!! (αν και δεν είναι αυτό το κατάλληλο βήμα, αλλά μιας και το έθεσε ο 11:38).

Λ.Σ.

Ο Αθλόφρων Αληθόφρων Βελβενός είπε...

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ 600 Μ. ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΟΧΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟ-ΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟ;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΥΦΛΟ ΚΥΡΙΕ 9.18 ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ: ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

3:22 ola ta ayta ta vlepeis neolaia den vlepeis pou einai to simantikotero

Ανώνυμος είπε...

3:22 den mas les omws kai ti den vlepeis kai ti den iparxei sto velvento, gia mia sigxroni koinwnia , oute mia ipiresia.................pou na stamatiseis

Ανώνυμος είπε...

3.5o kai 3.52 eno sta Servia i neolea einai ekei. h neolaia tou belbentou spoudazei kai epistrefei. i diki sas oute spoudazei oute epistrefei. mono feygei. re den mas paratate isixus. krateiste eseis tis ypiresies gia kanena eksamino akoma, DEH, EFORIA kai blepoume. Den katalabate oti sas karteraei i Kozani kai sas opos kai mas.

Ανώνυμος είπε...

300 NEA ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΧΩΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ 200 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ 3.22.

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι υπηρεσίες παραμένουν στα Σέρβια.Δεν φεύγει καμμία.Σύντομα δημιουργείτε και Γραφείο Πολεοδομίας.Τα Σέρβια με τον Καλλικράτη θα είναι μεγάλο διοικητικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

gia poleodomia isws ginei se pente xronia alla gia nea ypiresia to sigoyro einai na egtastathei kapoia elenktikh gia tis oikonomikes atasthalies toy dhmoy sas gia na sas vrei to xreos giati an rwtiseis se aytodioikitikoys twn serviwn kanenas den xerei poso einai to xreos ,allos leei 1 million allos tria allos tessera les kai einai ta pedia toy pirea

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά είμαστε με τα καλά μας? Έρχεται ο Παναθηναικός για προετοιμασία στο Βελβεντό και εσείς ξεκινήσατε για τον Σερβιώτη φυσικοθεραπευτή (τιμή για όλη την περιοχή), για το "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ", για το μικρό χωριό που έχει μόνο ωραία λουλούδια, για τις λίγες υπηρεσίες του Βελβεντού και τώρα πιάνετε στο στόμα σας τη νεολαία? ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ? Που σύσσωμη κατέβηκε στους δρόμους για τον δήμο της. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Ένας να βγει να πει "μπράβο στο Βελβεντό που κατάφερε να γίνει πόλος έλξης για τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες".. ένας, όχι 100. Και μετά μιλάτε για εμπάθεια?

Αποδώστε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι κάποια στιγμή επιτέλους. ΗΜΑΡΤΟΝ!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Idi o kosmos paei gia mpania.Ta mpania toy laoy.Den asholite me ayta.

Ανώνυμος είπε...

An ine etsi @7.51 kai sto Velvento edo kai tora na egkatastastathei to Soma Epithoeriton Oikonomikon eleghon kai na elegxei se vathos to skandalo me to Hionodromiko.Polla lefta spatalithikan se ayto kai den egine.
Poy pigan ta lefta gia to Hionodromiko Velventoy;
Ti egine i EDE;
Ola stin fora loipon.

Ανώνυμος είπε...

polla lefta gia to xionodromiko. alla sta xartia. apo yposxeseis xortasame kai apo ekatomyria. xrima den eidame pote. kai ependyseis. ti les kai sy stratige Jonny?

Ανώνυμος είπε...

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν όλα παν καλά ο ΡΟΤΣΑ είναι ενθουσιασμένος και οι σερβιωτες βράζουν στη μιζέρια τους εδώ. Να περάσει ο επόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Eν...βρασμώ ψυχής και πολιτικής οδύνης, ευρίσκεται ο Βελβεντός, με τον Επι...Ματαίω δήμαρχο της, που κατόρθωσε να οδηγήσει ολοκληρη την κοινωνία της πόλεως σε πολιτική απομόνωση, επειδή δεν εγινε πραγματικότητα το όνειρο του, να διατηρηθεί δήμαρχος Βελβεντού και μόνο!
Με την αποχή απο τις εκλογές, ικανοποιείται το αίσθημα του Επι...Ματαίω δήμαρχου Βελβεντού, που σήμερα κανείς δεν ασχολείται με τον πολιτικό του αναχρονισμό και ηδη εχει εξαφανισθεί δημοσίως...
Είναι προφανές οτι τώρα, εχει περισσότερο χρόνο να ασχολείται με το...Lap-Top!!!!

Ανώνυμος είπε...

7;25
Η συντονιστική επιτροπή (και ο δήμαρχος ως απλό μέλος αυτής) συνάδει με την πλειοψηφία (σου θυμίζω το διάφανο, ξεκάθαρο, βροντερό 96% του δημοψηφίσματος). Για αυτό άσε τα περί οδύνης και τα τοιαύτα, όπως επίσης τις προσωπικές επιθέσεις. Ανασκαλίζετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. ΕΙΠΑΜΕ: ΟΛΟΙ μας θα κριθούμε, όπως και η αυτού μεγαλειότης ανωνυμία σου.
Και ας μην ξαχνάμε ότι οι Βελβεντινοί βρίσκονται σε περίοδο αγροτικού πυρετού.

ΥΓ: Εσύ 7:25 απογράφτηκες?

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (τώρα πάει αυτό)

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε οτι ο...αγώνας συνεχίζεται!!!
Εχει πλέον στόχους αυτός ο αγώνας, οταν η σημερινή πραγματικότητα είναι πλέον διαφορετική απο τους αρχικούς στόχους (σας) και εν κατακλείδι η κατάσταση εχει οριστικοποιηθεί απο την Κυβέρνηση!
Μπορείτε να προσδιορίσετε τους στόχους του αγώνα, που συνεχίζεται, για να είναι ενήμερη η κοινή γνώμη και πρωτίστως να μην βάζετε τον αόριστο και ασαφές Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, οταν αυτός δεν εχει περιεχόμενο!!!
---Αν εννοείτε ο αγώνας συνεχίζεται για αποχή απο τις εκλογές, μόνο και μόνο να ικανοποιηθεί ο εγωισμός του δημάρχου Βελβεντού και μόνο, τότε...Εύγε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

''Και ας μην ξεχνάμε ότι οι Βελβεντινοί βρίσκονται σε περίοδο αγροτικού πυρετού.''
Σχόλιο Λ.Σ
--- Μετά τον πολιτικό...πυρετό, με την αποτυχία της ανεξαρτησίας, εμφανίστηκε και ο...αγροτικός πυρετός στο Βελβεντό!!!
Οντως, ο πολιτικός πυρετός στο Βελβεντό, ολο αυτό το διάστημα είχε ανεβεί κατακόρυφα, μάλιστα ο πολιτικός πυρετός του εκεί δημάρχου καθημερινά ήταν τόσο πολύ...αυξημένος, που δεν έλεγε ποτέ να...κατέβει!!!
Μειώθηκε ο πολιτικός του πυρετός, μετά την οριστική απόφαση της Κυβέρνησης για τον Καλλικράτη και την οριστική απώλεια της Ανεξαρτησίας...

"Νταραφλιάνγκας" είπε...

φσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσφσ,
προσοχή μήν δαγκώσετε τη γλώσσα σας!!!!!!!!!!!!
Ανατρίχιασα παναγιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου 8:58 και 8:51
Όταν ο εγωισμός δεν είναι ένας, αλλά 2300 τότε παύει να είναι προσωπικός και είναι συλλογικός και ομαδικός εγωισμός, όχι με την έννοια που τον θέτετε εσείς, καλώς εννοούμενος στόχο το καλύτερο για τον τόπο.
Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση ούτε το περιεχόμενο ούτε οι κινήσεις του από αυτό το βήμα, όλα αυτά δρομολογούνται μέσα από τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες. Ενημέρωση για τις επιμέρους εξελίξεις έτσι και αλλιώς γίνεται ήδη.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται περί οριστικού, οριστικό τέλος στον αγώνας θα βάλουμε εμείς, αν και όταν το αποφασίσουμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο ΡΟΤΣΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. Α ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΗ ΔΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΤΑΛΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!
ΕΙΔΑΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ?
ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Το Προφίλ μας