Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου, στην περιοχή μας


Στην Κοζάνη βρίσκεται από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010, για να παραστεί σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν προς τιμήν του, ο Σύλλογος προστασίας Περιβάλλοντος ‘Άγιος Παντελεήμων’ Αγ. Δημητρίου, ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου και η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελλησπόντου.Την Δευτέρα 26 Ιουλίου ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα και συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα που αφορούν τόσο στο Αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, τα νέα δεδομένα για τον Νέο Δήμο Κοζάνης και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχει η περιοχή και ο Νομός Κοζάνης γενικότερα. Ακόμη ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Μαλούτα για το Πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην Σουηδία, τον εκεί Ελληνισμό που μεγαλουργεί αλλά και για την μεγάλη επιτυχία, όταν το Σουηδικό Κοινοβούλιο την 11η Μαρτίου του 2010 αναγνώρισε έπειτα από πολλούς αγώνες  την Ποντιακή γενοκτονία.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας αφού ευχαρίστησε τον Βουλευτή του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σουηδίας κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την τιμή που του έκανε με την επίσκεψή του δεσμεύτηκε η συνάντηση τους να έχει και συνέχεια σε τομείς που αφορούν και τον Νέο Δήμο Κοζάνης και του ευχήθηκε νίκες στους αγώνες που δίνει για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Τον Νίκο Παπαδόπουλο θα τιμήσει ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου για την προσφορά του στην Ποντιακή Υπόθεση για την Διεθνοποίηση και αναγνώριση της Ποντιακής γενοκτονίας, στην διάρκεια των εκδηλώσεων την Τρίτη 27 Ιουλίου ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιο Δημήτριο του Δήμου Ελλησπόντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας