Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Γ.Α. Παπανδρέου. : Μήνυμα για τα 36 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Κριτική στον τρόπο με τον οποίο οικοδομήθηκε η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης άσκησε ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τη συμπλήρωση 36 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Στο μήνυμά του για την επέτειο ανέφερε ότι ο δρόμος που διανύει η χώρα είναι δύσκολος, αλλά και ο μοναδικός προς την κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η μάχη για την ελευθερία κερδήθηκε το 1974, σήμερα, όμως, η Ελλάδα δίνει μάχη για την αποκατάσταση της αυτονομίας, της αξιοπρέπειάς, της κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης και της προοπτικής του ελληνικού λαού.
Μιλώντας για τη Μεταπολίτευση, είπε πως "βιώνουμε σήμερα τα αποτελέσματα μιας κρίσης που οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, αντί να χτίσουμε μια Ελλάδα πάνω στα υγιή θεμέλια της Δημοκρατίας που βάλαμε το 1974, αφήσαμε παθογένειες και αδυναμίες να γιγαντωθούν".
Πρόσθεσε ότι ήρθε η ώρα "να αποτινάξουμε αυτές τις δουλείες που μας κληροδότησε το παρελθόν και να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας πατρίδας καλύτερης", όπως το 1974 οι Έλληνες αποτίναξαν τα δεσμά της χούντας.
Αναφορικά με την έξοδο από την κρίση, ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι τα υλικά για να χτιστεί μια καλύτερη Ελλάδα υπάρχουν και είναι οι ελληνικές αξίες, "το μεράκι, το μέτρο, το φιλότιμο, η φιλοξενία και η ανθρωπιά", ο φυσικός πλούτος της χώρας και οι νέοι.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Μιλώντας για τη Μεταπολίτευση, είπε πως "βιώνουμε σήμερα τα αποτελέσματα μιας κρίσης που οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, αντί να χτίσουμε μια Ελλάδα πάνω στα υγιή θεμέλια της Δημοκρατίας που βάλαμε το 1974, αφήσαμε παθογένειες και αδυναμίες να γιγαντωθούν"

Γιώργο ο μπαμπάς σου και ο Σημίτης κυβερνούσαν τα περισσότερα χρόνια,τι μας λες? Ότι εσείς κάνατε τις μακακίες και ότι εμείς θα τις πλερώσουμε?

"Πρόσθεσε ότι ήρθε η ώρα "να αποτινάξουμε αυτές τις δουλείες που μας κληροδότησε το παρελθόν και να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας πατρίδας καλύτερης", όπως το 1974 οι Έλληνες αποτίναξαν τα δεσμά της χούντας."

Εδώ έχεις δίκιο,μόνο που ξεχνάς κάτι,το 74 οι Έλληνες τα έβαλαν με τους δυνάστες τους,τώρα εσύ είσαι ο δυνάστης(ή μάλλον καλύτερα ο Χατζηαβάτης της τροϊκας)και θα σε αποτινάξουμε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο,με αγώνα στον δρόμο.

"Αναφορικά με την έξοδο από την κρίση, ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι τα υλικά για να χτιστεί μια καλύτερη Ελλάδα υπάρχουν και είναι οι ελληνικές αξίες, "το μεράκι, το μέτρο, το φιλότιμο, η φιλοξενία και η ανθρωπιά", ο φυσικός πλούτος της χώρας και οι νέοι. "

Δουλειές δεν υπάρχουν και το μεράκι είναι άχρηστο,το μέτρο δεν το είχαμε ποτέ οι Έλληνες μακακίες λες,το φιλότιμο και οι ανθρωπιά πάνε εδώ και χρόνια.
Ο φυσικός πλούτος της χώρας τρώγεται από λίγους και οι νέοι που από γενιά των 700 ευρώ μας κάνεις των 500 σε χαιρετά για έξω και όσοι μείνουν μένουν κακοπληρωμένοι ή άνεργοι και θα σε πάρουν στο ντου.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Αν είχαμε πτωχεύσει είμαι σίγουρος ότι θα κατηγορούσαμε τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου γιατί δεν πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σώσει την Χώρα.
Τώρα που τα πήρε και φαίνεται ότι περνάμε τον Ρουβίκωνα, εμείς πάλι τον κατηγορούμε. Αυτή είναι η Ελλάδα.
Υ.Γ Βλέπεις δεν λέω τίποτε για τον Καραμανλή που κατάστρεψε την Ελλάδα, ας τον αφήσουμε να κάνει τις διακοπές του τις οποίες απολαμβάνει εδώ και 9 μήνες , αλλά Αντώναρο μου θύμησες ρε φίλε/η.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να τον κόψει το μυαλό να πτωχεύσουμε και να κουτσουρέψουμε το χρέος,φτάνει πια με την γενιά σας που μας φορτώνει μαμισιάτικα και μετά θεωρεί πως μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε.
Από 300 σε 500 δις θα μας φορτώσει ο χαζοχαρούμενος στην πλάτη σε 3 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τσολακίδη......
"ο παράδεισος ΕΛΛΑΔΑ"...του ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ,της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ,των ΧΡΕΩΝ...κ.λ.π...
που κατάστρεψε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

και μια απορία μου

γιατί δεν θα συμμετέχεις στον συνδυασμό, ως υποψήφιος, αφού θεωρείς την υποψηφιότητά του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ως την μόνη ενδεδειγμένη αυτή τη στιγμή για το καλό του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού????????????

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε είμαι Δημόσιος Υπάλληλος ( Διορισμένος από την επετηρίδα των Εκπαιδευτικών) και προφανώς τα οικονομικά μέτρα θίγουν πρωτίστως και εμάς ( με μισθό 1300 ευρώ πήραμε επίδομα άδειας 45 ευρώ φέτος) στα λέω αυτά για να μην νομίζεις ότι μας μαμάνε και μας αρέσει κιόλας.
Αλλά πες μου αν η Κυβέρνηση κήρυττε στάση πληρωμών ποιοι θα πλήρωναν το μάρμαρο; … Ποιοι θα δάνειζαν στην Ελλάδα ;
Είναι βέβαιο ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι, αν χρεοκοπούσαμε, θα πλήρωναν πολύ μεγαλύτερο τίμημα και για πολύ περισσότερα χρόνια απ’ αυτό που αναμφισβήτητα πληρώνουμε σήμερα.
Όσο για τις Δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι σχηματίζεται μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο. Όσο για μένα δεν συμμετέχω, ως υποψήφιος, μία τετραετία μου αρκεί.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμβεί ή δεν θα συμβεί η χρεοκοπία στα επόμενα χρόνια?
Γιατί υποστηρίζετε τα ψέματα τους αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δόσεις και τους τόκους 500 δις.
Μας έχετε φλομώσει στο ψέμα με αρχηγό τον Γιώργο,ο οποίος δηλώνει στα ξένα δίκτυα ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού τον υποστηρίζει στις κινήσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Aφού σχηματίζεται μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο
εσύ γιατί δεν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ??????
δεν ΠΕΙΘΕΙΣ....με το "μία τετραετία μου αρκεί".....

Όσο για.........
"η μεγάλη πλειοψηφία του λαού τον υποστηρίζει στις κινήσεις του"

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ του πατέρα του ήθελε.....ας συνεχίσει το ΕΡΓΟ του το κίνημα.........

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τσολακίδη και κάτι ακόμα.....
ρωτάς
Ποιοι θα δάνειζαν στην Ελλάδα ;
και
που την ΔΑΝΕΙΣΑΝ και την ΒΟΗΘΗΣΑΝ τόσα χρόνια τι ΕΓΙΝΕ????

ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?????
.....αλλά ξέχασα φταίει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ........

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε μου αφού θα πεθάνουμε, γιατί άραγε να ζούμε; Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε.
Οι Παπανδρέου ξέρουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Τσολακίδη συγχαρητήρια που σπούδασες και κέρδισες,
μισθό 1300 ευρώ, πήρες επίδομα άδειας 45 ευρώ

και θα είσαι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ στους ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ σου, για το ΜΕΛΛΟΝ τους!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να αγωνιστούμε Τσολακίδη,για να δίνουμε τα λεφτά από τις συντάξεις των γιαγιάδων και των παππούδων στους πάμπλουτους ιδιοκτήτες χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών τραπεζών για να πληρώνουμε τοκογλυφικά δάνεια?

Ανώνυμος είπε...

Με αυτα τα τοκογλυφικα δανεια πληρωνονται τοσα χρονια οι συνταξεις των γιαγιαδων και των παππουδων. Και αυτο δυστυχως δεν το καταλαβαινουν πολλοι...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που τα πήρε και φαίνεται ότι περνάμε τον Ρουβίκωνα, εμείς πάλι τον κατηγορούμε....
1. Είμαστε ακόμα στην αρχή - τα ωραιότερα έρχονται..
2. Ωραία τον περνάμε με ανεργία 20%, αύξηση κόστους ζωής 20% μείωση μισθών - συντάξεων 20%
μείωση μελλοντικών συντάξεων 50%
3. Με τα δικά μας λεφτά ωραία σώζει την Ελλάδα
ο μπούλης. Άραγε πόσα έχει χάσει ο Πρετεντέρης;
4. Μήπως εκτός από τα 1300E υπάρχουν πολλά άλλα
οπότε τι μας νοιάζει;;;

Ανώνυμος είπε...

Π.Π
Καλά που το καταλάβες εσύ!!!!!!!!
και
ως "δημοσιογράφος - ιστορικός", θα το εμπεδώσουμε και εμείς χάρη σε σένα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είμαι Δημόσιος Υπάλληλος ( Διορισμένος από την επετηρίδα των Εκπαιδευτικών) και προφανώς τα οικονομικά μέτρα θίγουν πρωτίστως και εμάς ( με μισθό 1300 ευρώ πήραμε επίδομα άδειας 45 ευρώ φέτος) στα λέω αυτά για να μην νομίζεις ότι μας μαμάνε και μας αρέσει κιόλας.

Έχω τελειώσει ΤΕΙ έπαιρνα κάτι παραπάνω από τα μισά τα δικά σου και απολύθηκα γιατί εκεί που δούλευα η επιχείρηση έκλεισε,δεν τα έβγαζε πέρα.
Δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα,ούτως ή άλλως σε κάποιο διάστημα τα κόμματα αυτά δεν θα υπάρχουν καν.
Υπάρχουν αυτοί που τα βγάζουν πέρα και οι άλλοι που δεν τα βγάζουν,μόνο αυτός ο διαχωρισμός ισχύει,τα άλλα είναι παπαριές.

Ανώνυμος είπε...

Κκ Δημοτικέ Σύμβουλε...
Είναι η πρώτη φορά, που δημοσίως αποκαλύπτεται την επαγγελματικήν σας ιδιότηταν και δίνεται την εντύπωσιν ενός ...ταλαιπωρημένου δημοσίου υπαλλήλου, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομικήν κρίσην, που εδω και μήνες αντιμετωπίζει η χώρα και μια Κυβέρνηση είχε το σθένος, να επιβάλλει μέτρα, σε αντίθεση με μια προηγούμενη, που ζούσε σε μια...εικονική πραγματικότητα!!!
Πέραν όλων αυτών, κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, η απόφασις σας, να μην κατέλθετε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος εις τας επικείμενας εκλογάς, είναι αρνητικόν γεγονός για την πολιτικήν ζωήν της περιοχής μας, διότι η εμπειρία σας και το εντονον αντιπολιτευτικόν σας πάθος, ησαν χρήσιμα για τον δημόσιον λόγον και η συνεισφορά σας εις τον διάλογον τεραστία!
Τίθεται το επιτακτικόν ερώτημα κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, αν η απόφασις σας αυτή, είναι...ειλλημένη και αν αργότερα αλλάξετε γνώμιν, οσο θα πλησιάζει η εντονος προεκλογική περίοδος...
Να σας ενημερώσουμε κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, σχετικά με την υποψηφιότηταν δημάρχου απο τον συντηρητικόν χώρον, για τον διευρυμένον δήμον Σερβίων-Βελβεντού...
--Ολαι οι μέχρι τούδαι ονοματολογίαι που δημοσιοποιήθησαν απο τον συντηρητικόν-δεξιόν χώρον και εμφανίσθησαν στα Σέρβια, αξιολογήθησαν απο την ηγεσίαν της ΝΔ αρνητικώς και είναι πολύ κατώτεραι των προσδοκιών, δια νικηφόρον πορείαν εις εια τας εκλογάς...
Κατόπιν συσκέψεων η ηγεσία ΝΔ και μάλιστα δια του προσωπικού ενδιαφέροντος κκ Σαμαρά, απεφασίσθει οριστικώς και αμετακλητως να ανατεθεί η υποψηφιοτης δια τον διευρυμενον δήμον Σερβίων-Βελβεντού εις τον σημερινόν δήμαρχον Σερβίων κκ Κοκολιόν Δημοσθένης και ο οποίος απεδέχθει την εκ των Εσω απόφασιν της ηγεσίας ΝΔ!
Η δημόσια τοποθέτησις δια την υποψηφιότηταν του ο κκ Κοκολιός θα το πράξει στο διάστημα των ημερών 9-14 Αυγούστου, με Press Conferance στην οποία θα ανακοινωσει επισήμως την υποψηφιότηταν του ως δημάρχου...
Συνεπώς κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, δύο θα είναι οι βασικοί διεκδικηταί δια την δημαρχίαν...
1) κκ Βασίλης Κωνσταντόπουλος δια το ΠΑΣΟΚ
2) κκ Δημοσθενης Κοκολιός δια την ΝΔ...
--- Τον τελευταίον καιρόν διάφοροι εξάφραζαν την αποψιν οτι ο κκ Κοκολιός, δεν θα κατέβει δια δήμαρχος, επειδή του...εφυγαν οι περισσότεροι σύμβουλοι και οτι...εμεινε μόνος!!!
Αυτοι οι διάφοροι που δηθεν...εφυγαν, με την επίσημην γνvστοποίησιν της υποψηφιοτητος του, θα...επανέλθουν πάλι κοντά του, αφού εμφανώς φαίνεται η αδυναμία των να ηγηθούν ικανού πολιτικού σχήματος-συνδυασμού απο τον δεξιόν χώρον...
--- Τέλος κκ Δημοτικέ Σύμβουλε...
Με την επανα-υποψηφιότηταν κκ Κοκολιού, ενδέχεται να αναιρέσετε την απόφασιν σας και να κατέλθετε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε δεν θεωρώ τον εαυτό μου Ταλαιπωρημένο Δημόσιο Υπάλληλο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη οικονομική κρίση. Δόξα τον Θεό τα καταφέρνω. Θεωρώ ότι για κάποιον που σπούδασε τελείωσε το Πανεπιστήμιο και εργάζεται ως Εκπαιδευτικός για πάνω από 12 χρόνια 1300 Ε δεν είναι πολλά.
Λυπάμαι βέβαια για τον φίλο 6:44 που και αυτός σπούδασε και αμείβεται με πολύ λιγότερα χρήματα και έχασε και την δουλειά του.
Τώρα για τις εκλογές, αν θέλεις την άποψή μου, μακάρι να είναι υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος Κος Κοκολιός ώστε να κάτσει στα έδρανα τις αντιπολίτευσης.
Είμαι σίγουρος ότι η Νέα Δημοτική Αρχή θα τον αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι Αυτός εμάς.
Όσο για την "αφεντιά" μου η απόφαση μου είναι αμετάκλητη.- ( προφανώς το έχω πει και στον Βασίλη)

Ανώνυμος είπε...

''...ο νυν Δήμαρχος Κος Κοκολιός ώστε να κάτσει στα έδρανα τις αντιπολίτευσης....''
Aνω σχόλιον κκ Δημοτικού Συμβούλου )
-----------------------------------------------
Κκ Δημοτικέ Σύμβουλε της Μείζονος αντιπολίτευσης:
Με βάση τα σημερινά πολιτικά δεδομένα των υποψηφιοτήτων για τον διευρυμένο δήμο, θα είναι πολύ δύσκολο, ο νύν δήμαρχος Σερβίων να βρεθεί στα ...εδρανα της αντιπολίτευσης, παρά το αντίθετον, να εκλεγεί Δήμαρχος και πάλι...
Και στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του διευρυμένου δήμου, να βρεθεί ο... σημερινός υποψήφιος της παρατάξεως σας, ο οποίος δεν τυγχάνει και ευρυτάτης αποδοχής στο εκλογικό σώμα της περιοχής κκ Δημοτικέ Σύμβουλε...
--- Ο υποψήφιος σας κκ Δημοτικέ Σύμβουλε δέχεται μεγάλη-αρνητική κριτική απο την γενέτειρα του και δεν εχει αποδοχή...Αξιοσημείωτο, είναι η μεγάλη ειρωνεία που γίνεται σε κάθε πολιτική συζήτηση για αυτόν.
Επίσης, η αποχή των Βελβεντινών απο τις εκλογές, είναι ενα μεγάλο αρνητικό δεδομένο κκ Κωνσταντόπουλο, που περίμενε μεγάλη στήριξη απο εκεί...
Οι πολιτικές συγκυρίες που διαμορφώθηκαν συνεπώς, ευνοούν την εκλογική επιτυχία Κοκολιού, ο οποίος παρά την οιαδήποτε φθορά, προσβλέπει στην άνετη επανεκλογή του στο Β' γύρο...
Για αυτό κκ Δημοτικέ Σύμβουλε...
Να ανησυχείτε περισσότερο, μήπως τυχόν καθησει στα εδρανα της αντιπολίτευσης ο σημερινός σας υποψήφιος, παρά ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων!
---Πράγματι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, τότε τι θα εχετε να πείτε για τον πολιτικό κκ Κοκολιό, τον οποίο με πάθος αντιπολιτευτικού λόγου, τον...αντιμετωπίσατε μέχρι πρό τινός....

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε ο Κωνσταντόπουλος στην γενέτειρά του, στις εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχε, πήρε πάνω από 80% ( δές τα αποτελέσματα).
Τώρα αν ξανακερδίσει ο νυν Δήμαρχος Κος Κοκολιός τότε τι να πω … προφανώς θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας αδαείς και αχάριστους που τον αντιπολιτευτήκαμε σκληρά και με πάθος όπως λες και δεν αναγνωρίσαμε το τεράστιο έργο του ( !!!) τα τελευταία χρόνια και θα του δώσουμε συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τσολακίδη
ο τίτλος είναι:
μήνυμα 36 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Το δικό σου μήνυμα είναι:
η ΕΠΡΟΣΩΠΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ
απο τον "Δημοκράτη" Κωνσταντόπουλο,
ΑΛΛΑ
χωρίς την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ Φίλε Τσολακίδη

Με τα "Συστήματα" ΠΑΣΟΚ, κανένας Δήμαρχος,

και να θέλει δεν μπορεί να "ΑΓΙΑΣΕΙ"

να ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΡΓΟ για την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του και κυρίως τους ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κκ Δημοτικός Σύμβουλος είναι προφανές, οτι δεν εχει αντιληφθεί ακόμη, οτι ο υποψήφιος της παραταξεως του, δεν...τυγχάνει ευρυτάτης αποδοχής εις το εκλογικόν σώμα της περιοχής!
Ειδικοί σχολιαστές των εκλογικών εξελίξεων της περιοχής μας, υπογραμμίζουν με...''νόημα'' οτι η υποψηφιότητα αυτή-Πασοκ- είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών, που αρχικώς ετέθησαν, δια εκλογικήν νικηφόραν πορείαν και εν δυνάμει εκφράζουν βαθυτάτην ανησυχίαν ως πρός το εκλογικόν αποτέλεσμα και η πολυπόθητη ''αλλαγή'' να μην γίνει πραγματικότητα!
---Εσείς κκ Δημοτικέ Σύμβουλε, που εχετε πανταχόθεν αποψιν, έχετε την εντύπωσιν οτι δια..ευχολογίων, δύναται ο υποψήφιος σας, να κατακτήσει την δημαρχίαν;
---Στο αντίθετον χώρον, τον συντηρητικόν, επικρατεί άκρα γαλήνη και ηρεμία, το κλίμα είναι ευχάριστον και ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ανακήρυξης του υποψηφίου δια την δημαρχίαν... Ητοι, ο υποψήφιος είναι ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων, ο οποίος θα γνωστοποιήσει επίσημα την υποψηφιότηταν του στα μέσα Αυγούστου...
***Ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων, είναι ιδιαίτερα ''διπλωματικός'' στο θέμα της υποψηφιότητος του.Δεν είχε λόγους να βιάζεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του.Ολο αυτό το διάστημα, ευρίσκετο σε αυτοπερισυλλογή και οι συλλογισμοί του ησαν εντονοι για το πολιτικόν του μέλλον!
Παρότι, πολλοί είναι που τον ρωτούν για τι θα πράξει...Δεν απαντά σε κανέναν και δεν είχε λόγους να το κάνει...
Θα το κάνει επίσημα και πανηγυρικά στα μέσα Αυγούστου, σε ειδική εκδήλωση Press Conferance,
πρός τα ΜΜΕ και στην οποία θα γνωστοποιήσει την υποψηφιότητα του...
Ηδη, η ηγεσία της ΝΔ εχει ''κλειδώσει'' την υποψηφιότηταν Κοκολιού για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και κορυφαία στελέχη της εκφράζουν την πεποίθηση οτι η επανεκλογή του είναι βεβαία και...άνετη!
--- Σύμφωνα με τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του κκ Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, αισθάνεται ιδιαίτερην αμηχανίαν και πολιτικήν ταραχήν, απο την στιγμήν, που τον πληροφόρησαν οτι αντίπαλος του υποψηφίου της παραταξεως του, είναι ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων και του οποίου η επανεκλογή του - για τους πολιτικούς παρατηρητές -είναι βεβαία...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμον 8:16.
Αφήστε τον κ Τσολακίδην εις την ανάπαυλαν του θέρους. Η παράταξις μας έχει έντονα προβλήματα και υμείς άδομεν και μάλιστα παραφώνως ;
Υμείς κύριε ανώνυμε ποιον αγώνα θα διεξάγετε ; Μήπως εις το άλμα εις βάθος ή εις το κενόν;
Μήπως εις την μπιρίμπαν ;
Μήπως εις αναζήτησιν υποψηφίου δημάρχου δια να στεγάσει τας πολιτικάς επιδιώξεις σας και τας υπερμέτρους φιλοδοξίας;
Η υφιστάμενη δημοτική αρχή παραδίδει οσωνούπω.
Οι στεγασθέντες κκ σύμβουλοι πάσης φύσεως υπό την σκέπην του κυρίου δημάρχου μένουν εκτεθημένοι και η κυβερνώσα δημοτική παράταξις απορφανίζεται.
Την διαπίστωσιν αύτη συμερίζεται και ο γραμματεύς της ΝΟΔΕ Κοζάνης και περιχώρων δι΄ό και επεσκέφθην προσφάτως τον κύριο δήμαρχο εις το δημαρχείον ίνα τον μεταπίσει να ηγηθεί εκ νέου αλλά εις μάτην.
Ο κ δήμαρχος όπως και ο πρώην αρχηγός του κόματός του προκειμένου να αποφύγη τον εκλογικόν διασυρμό ειναι διατεθημένος να παραδώση νύκτα τα κλειδιά του δημαρχείου εις τους ενάντιους. Η επίκλησις προσωπικών λόγων ειναι η πλέον πιθανή, τετριμένη όμως, δικαιολογία.
Μεταγραφαί προσώπων ειναι δύσκολαι πέραν του ποδοσφαίρου. Ο Γκοβού του Παναθηναικού δεν δύναται να ειναι και δήμαρχος του νέου δήμου Σερβίων - Βελβεντού. Εξ άλλων ομάδων δεν τίθεται θέμα μεταγραφής καθότι ο κ δήμαρχος δεν διανοείται οτι δύναται να υφίσταται άλλος ικανός ποδοσφαιριστής πέραν της ομάδας του Παναθηναικού όπως δεν διενοείται οτι δύναται να υφίσταται άλλος δημότης και υποψήφιος δήμαρχος ικανότερος πάρεξ του ιδίου.Τίθεται ως εκ τούτου και το ερώτημα πως θα αποδεχθεί την επερχόμενη ήττα απο έναν κατώτερο του ιδίου ;
Η συνεχιζόμενη έντονος κινητικότης εις τον συντηρητικόν χώρον ειναι άνευ αντικειμένου καθότι δεν υφίσταται ανθρώπινο δυναμικό ικανό να αντιστρέψει την επερχόμενην ήτταν απο τον Κωνσταντόπουλον.
Ο Κωνσταντόπουλος ανάβει δις καθ΄εκάστην κερί εις τους αγίους πάντας διότι τέτοιον εκλογικόν περίπατον δεν τον ανέμενε.
Τούτων δοθέντων κύριε ανώνυμε διαλογίσου περί του οίκου σου και μην εκτρέπεις την συζήτησιν εις δευτερεύοντα πολιτικά ζητήματα των αντιπάλων της παράταξις σου όπως το πράττεις εν προκειμένω με τον κ Τσολακίδην όστις παραθερίζει.
Ο κ Τσολακίδης λόγω εντόνων διαπληκτισμών και αντιπαραθέσεων με την παρούσα δημοτικήν αρχή όπως το εδήλωσε εις το παρόν ιστολόγιον δεν επιθυμεί την συμμετοχήν εις τας επερχομένας εκλογάς.Η παρουσία του όμως συμβουλευτικώς όπως το εδήλωσεν ανωτέρω θα ειναι έντονος καθότι έχει σημαντικήν πείραν και συνέβαλε τα μέγιστα εις την εμπέδωσιν του πλουραλισμού κατα τας συνεδριάσεις του ΔΣ παρά τω ότι δεν εισακούετο ουδεπόποτε απο την πλειοψηφίαν.
Αυτόν τον υπέρμετρον βοναπαρτισμόν ήρθε η ώρανα πληρώσει η παράταξίς μας και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν λίαν συντόμως

Το Προφίλ μας