Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην συγκέντρωση της ιδρυτικής διακήρυξης.

Τα βίντεο είναι από το live-avles.info

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτώχια, μεγάλη φτώχια. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν εκεί. Η αίθουσα άδεια, τα λόγια συνηθισμένα και ψεύτικα, ο επικεφαλής δοκιμασμένος και αποτυχημένος....

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά στο βίντεο βλέπω τον Τσαρμανίδη να υπογράφει δύο φορές. Γιατί; Δεν φτάναν οι παρόντες για να υπογραφεί η διακήρυξη ή ήταν εντολοδόχος κι άλλου;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ

Ανώνυμος είπε...

11.33 πρέπει μάλλον να ξαναδείς το βίντεο. Ούτε τα μισά καθίσματα δεν ήταν γεμάτα. Τι νά έφταιγε άραγε; Όσο για την κινητοποίηση άσε καλύτερα, γιατί σπάσαν τα τηλέφωνα σε μερικούς που τελικά δεν ήταν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη είμαστε μαζί σου. Προχώρα μπροστά. Τον ιστορικό-ερευνητή τι τον θες όμως; Βαρίδι είναι.

Ανώνυμος είπε...

11.47 αντε σε κανα γιατρο να κοιταχτης. ολες οι καρεκλες γεματες ειναι. αν λες για το τελος που σηκωθικαν ολοι παω πασο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή υπάρχουν (ευτυχώς) πρακτικά συνεδριάσεων (για τους ιστορικούς ερευνητές θα ήταν καλή απασχόληση)να ρωτήσω κάτι. 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ο κ. Κωνσταντόπουλος, όποτε θυμόταν να έρθει από Κοζάνη, ψήφισε για όλα τα καθοριστικά ζητήματα που αφορούσαν το Δήμο Σερβίων μαζί με την αποτυχημένη δημοτική αρχή. Ποτέ δεν είδαμε, έστω μία ανακοίνωσή του που να καταγγέλει τα πεπραγμένα του δημάρχου και της παράταξής του. Τα ίδια έκανε και 4 χρόνια σαν νομαρχιακός σύμβουλος. Τώρα τελευταία μόνο άρχισε να ψελλίζει κάτι αντιπολιτευτικές κορώνες αφού φυσικά ψήφισε μαζί με τον Δακή και τον Κοκκολιό τον Καλλικράτη (που τον θεωρεί μεγάλη και θετική μεταρρύθμιση). Με αυτό το ιστορικό "δράσης" του και με αυτές τις αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, τι διαφορετικό θα προσφέρει;

Ανώνυμος είπε...

File mou fasili se agapame oloi alla apo ta video pou idame dialexes la8ous sinodous-sinergates, kai anaferome ston proin diey8idi e8nikis trapezas Servion, Apomakrine oso einai keros olous tous ''bolemenous'' ola ta ;;komatosila'' etsi oste na exis apixisi kai ston dexio xoro, sto leo apo ba8ous kardias eisai enas axios ipopsifios petiximenos epagelmatias alla kai en dinami politikos.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω στό βίντεο ολα τά βολεμένα αποξηραμενα λαμόγια νά ξαναβγένουν στό προσκήνιο λές κάι ο κόσμος τών σερβίων δέν τούς ξέρη μέ τέτοια ατομα κ Κωσταντόπουλε τό εχασες τό παιχνίδι οπως καί τίς αλλες φορές, σφραγισμένες επιταγές ειναι ολοι στό βίντεο

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Πάντως φάνηκε ότι θα σεβαστεί την απόφαση της κοινωνίας του Βελβεντού, και έχει την διάθεση να συνεργαστεί και πριν, αλλά κυρίως μετά με τους Βελβεντινούς.
Την ίδια στάση και κυρίως διάθεση για συνεργασία με την κοινωνία του Βελβεντού αναμένουμε από όλους τους υποψήφιους, οι οποίοι καλό είναι να έχουν διαφορετική γραμμή και νοοτροπία από αυτή του νυν δημάρχου κ. Κοκκολιού.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΑΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΔΗΜΟ.Α!ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΚΑΘΗΣΜΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΥΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΩΓΙΑ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

23 Σεπτεμβρίου 2009 (από το ai vres):
"Tη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Βασίλης Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αιανής. Ακολούθησε κεντρική ομιλία στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αιανής. Κατά την ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε θέματα που αφορούν την περιοχή. Αναφέρθηκε επίσης στην έμφαση που δίνει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στο Κοινωνικό Κράτος στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην διασφάλιση των εισοδημάτων πρωτίστως στα δικαιώματα των ασθενών οικονομικών τάξεων. Τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η αύξηση του ποσού συντάξεως στα 550€ για τον μεμονωμένο ασφαλιζόμενο του ΟΓΑ και στα 950€ για το ζεύγος."

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΙΩΣΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΓΕΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΩ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΥΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας το κάνεις πιο λιανά κύριε 2.37. Έχεις μαζί σου και άλλους;
Μπροστά στο χάος που θα έχει ο Καλλικρατικός δήμος, ο κ. Στεργίου και οι συν αυτώ θα συμπεριφερόταν δύο φορές σαν τον Παπακωνσταντίνου χωρίς να 'χουν μνημόνιο και ΔΝΤ. Ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να ξοδευτεί χωρίς να πιάσει τόπο λέμε στο Βελβεντό.
"Δυστυχώς" όμως εμείς οι Βελβεντινοί αποφασίσαμε να μην ανακατεύουμε την κουτάλα της εξουσίας στο νέο δήμο. Φωνή δυνατή θα 'χουμε είτε για να βοηθάμε τη δημ. αρχή στα σωστά, είτε να την αντιπολιτευόμαστε όταν βρίσκεται σε λάθος δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 5.39; ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΜΕΙΣ; ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΚΟΛΙΟ, ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΤΑΣΙΟ, ΛΑΙΟΠΟΥΛΟ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΡΜΑΝΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΑΠΙΟ, ΤΑΣΙΟ, ΣΑΒΒΙΔΗ, ΝΤΟΡΑ, ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ;;
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ; ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΩΡΑ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ;
ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΞΣΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ Η ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΡΡΑΧΟ;
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ.
ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ( Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΗΓΕΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ; ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ;
Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ.
Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.06 σε περιμένουμε να 'ρθεις στον νέο ανεξάρτητο και πάλι ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για να σου παρέχουμε όσο περισσότερα μπορούμε, γιατί Πνευματικό και Αθλητικό Κέντρο μπορείς και 'συ ή τα παιδιά σου να τα μοιραστούν μαζί μας.
Χαίρομε που καταλαβαίνεις γιατί θέλουμε να τραβήξουμε το δρόμο μας. Στο Βελβεντό δεν έχουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά ανθρώπους που ΑΓΑΠΟΥΝ τον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ πέρα από κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΦΙΛΕ 10.12. ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ; ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΝ. ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ.Ή ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ; ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΚΟΚΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΥΧΟΥΡΑΣ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΤΑΣΙΟΣ, ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΑΠΙΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΝΤΟΡΑ, ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ;; ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ (...) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΑΛΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ. ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ; ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ. ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΦΟΒΑΜΑΙ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗΣ. ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ. ΗΤΑΝ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ.
ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2.32, και το άλλο σου παιδί αν είναι 4 ετών και άνω μπορεί να αθληθεί στα τμήματα ενόργανης.
Πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι ενός σημείου και εσύ θα αποφασίσεις για το μέλλον, και το δικό μας το Νοέμβριο, γι' αυτό πρέπει να γίνει η πιο λογική επιλογή πέρα από συναισθηματισμούς και κυρίως ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Μερικές φορές πρέπει να επιδιώκουμε το ίδιο ποτήρι να είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, ακόμα και αν θεωρούμε ότι χωρά πολύ νερό ακόμη.
Επειδή έχεις συχνή επαφή με το Βελβεντό, και εσύ και όσοι επιθυμούν, μπορεί κάποια στιγμή να τα πούμε σε ένα καφέ πέριξ του Αθλ. κέντρου.

Ανώνυμος είπε...

re 2,32 apo tin stigmi poy se diavasa den mporo na stamatiso ta dakriamoy.empros lipon, SERBIOTES na kanoyme simea mas to 2,32 empros,empros,empros mi xanoyme kero.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ 1.25 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ.
ΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΕΔΩ.
ΤΟ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Η επωνυμία φίλε 2.55 είναι αυτή που δίνει περισσότερη ισχύ και αίγλη σε μία γνώμη. Μπορείς να εκφραστείς είτε γραπτά, είτε σε άλλο δημόσιο χώρο εκτός της οικίας σου, για να δεις αν μέρος ή όλα όσα πιστεύεις γίνονται αποδεκτά από άλλους.
Γι' αυτό όταν έχεις σοβαρές απόψεις για κάτι σαν το θέμα της ανάρτησης μην φοβάσαι την επωνυμία.
Πάντως είναι θετικό ότι ο Κωνσταντόπουλος δείχνει να θέλει να σεβαστεί την κοινωνία του Βελβεντού και να συνεργαστεί ανεξαρτήτως της αποχής από τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Έχει άλλες επιλογές ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, εκτός "του είναι θετικό"........όπως αναφέρεις????????
φίλε-η 3:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΟΡΜΠΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 95.5% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ. ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ;
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ.
ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ;
ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Υ.Γ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ. ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΙΣΩΣ. ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΕΙΔΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΡΩΤΗΣΑ ΔΥΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Giati file 5.44 den ta les ola ayta pou grafeis kai stous dikous sou ekei sta Serbia na stamatisoun na asxolountai ypotimitika me to Belbendo? Mas exoun zalisei to teleyteo eftamino. Ti tous peiraksame?

Ανώνυμος είπε...

Βρέ υπερπατριώτη 5:44. Εσύ εισαι κρυμένος θυσαυρός. Που εισαι όλα αυτά τα χρόνια.
Ποιός σε έκλεινε το στόμα και δεν μιλούσες ;
Ποιός σε είχε δεμένα τα χέρια και δεν πήρες πρωτοβουλίες για το καλό του τόπου ;
Ποιός σε εμπόδισε να κινητοποιήσεις τον λαό ;
Ποιός εισαι εσύ τέλος πάντων που γίνεσαι τιμητής δικαίων και αδίκων ;
Αποκαλύψου αν έχεις κότσια. Πάρε μια δημόσια ανοιχτή επώνυμη θέση.
Ξέρω οτι δεν θα το κάνεις ποτέ γιατί εισαι λίγος και ασήμαντος.
Βγάζεις τα απωθημένα σου για όλη την "άτιμη" την κοινωνία ενώ εσύ εισαι ένας κατατρεγμένος και περιφρονημένος τίμιος οικογενειάρχης που ψάχει το καλύτερο μέρος να βγάλει τα παιδιά του και τα σκυλιά του για κατούρημα.
Τόσα χρόνια παρασκευάζεις λάσπη για να την ρίχνεις σε όλους τους άλλους απο το παράθυρο του σπιτιού σου.
Κάτσε στον καναπέ σου καημένε και κάνε ζάπινγκ. Η επώνυμη παρουσία έστω και με ένα κείμενο ή μια δήλωση ή συμμετοχή στην κρίση του λαού θέλει αρχ.δια και εσύ απο ότι φαίνεται δεν τα έχεις.
Σε λυπάμαι και σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο "ακου ανθρωπάκο".
Μ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ
ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΏΝ.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ και φοβάμαι εσάς τους νεκροθάφτες που ανώνυμα χτυπάτε όλους - τους πάντες.
Πώς να τολμήσουμε εμείς οι νέοι να βγούμε μπροστά.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΑΡΕ 10.41.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι τα σοβαρότερα προβλήματα;
Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει σε αρκετό βαθμό να υπάρξει ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού που θα ασχοληθεί με την τοπ. Αυτοδιοίκηση;
Πιστεύω ο Κωνσταντόπουλος και οι υπόλοιποι υποψήφιοι να το εμπεδώσουν αυτό, και να δώσουν τόπο και σε 30άρηδες και 40άρηδες, ακόμα και σε 20άρηδες, ειδικά αν έχουν φόντα για διοικητικές ικανότητες.

Το Προφίλ μας