Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Πρωτοβουλία για τη σωτηρία της Κοζάνης αναλαμβάνει ο σύνδεσμος φιλάθλων «Τα Λιοντάρια».

Συγκεκριμένα, μόλις έγινε γνωστή η  ανακοίνωση-παραίτηση του προέδρου της Κοζάνης, ο σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση. Στο κείμενο γίνεται αναφορά σε όλους αυτούς που άφησαν την Κοζάνη αβοήθητη τόσο καιρό και βάζουν ως ύψιστη προτεραιότητα τη σωτηρία της αγαπημένης τους ομάδας. Άλλωστε και τότε που η Κοζάνη βρέθηκε στη Δ΄ εθνική, τη διοίκηση ανέλαβαν τα «λιοντάρια», ώστε να μη διαλύσει ο σύλλογος. Αναλυτικά το κείμενο:
«Ο σύνδεσμος φιλάθλων τα Λιοντάρια θέλει αρχικά να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Κοζάνης Αγάπιο  Γαβριηλίδη για την μεγάλη του προσφορά τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Σίγουρα η παραίτησή του από πρόεδρος της αγαπημένης μας ομάδας αποτελεί μεγάλο πλήγμα κι αυτοί που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση να είναι σίγουροι ότι δε θα αργήσει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν στον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης .Όλοι μας θα χρεωθούμε την κατρακύλα της Κοζάνης …Μα εσάς θα σας στοιχίσει περισσότερο.    
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!!!! Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να εκφράσουμε και τη δυσαρέσκειά μας για τη σύσταση επιτροπής από μέλη της διοίκησης, η οποία, λέει, θα ξεκινήσει επαφές για την ανασυγκρότηση της ομάδας. Κύριοι!! Ο χρόνος τελειώνει, χρειάζονται άμεσες αποφάσεις και γρήγορες λύσεις. Εμείς είμαστε εδώ!! Κι όποτε χρειαστεί  και μας ζητηθεί, είμαστε έτοιμοι να μπούμε μπροστά και να δώσουμε λύσεις. Το αποδείξαμε και πριν τέσσερα χρόνια όταν η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν την  καταστροφή. Εγωισμοί τώρα πια δεν χωράνε!!!! 
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΝΙΓΕΤΕ .... ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ!!!».
Πηγή : http://www.gazzetta.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι η Κοζάνη είναι μια πόλη πολλά προβλήματα που ευτυχώς κάποιοι ενδιαφέρονται να την σώσουν. Μπράβο παιδιά που ενδιαφέρεστε για την πόλη σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Το Προφίλ μας