Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 15, 16 και 17 του "Δημότη Πτολεμαΐδας"


Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 15,16 και 17 της δημοτικής εφημερίδας  «Δημότης Πτολεμαΐδας» με πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τα σημαντικότερα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος. Πιστός στη φιλοσοφία και συνεπής στους αναγνώστες του «Ο Δημότης» αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας της δημοτικής αρχής  για ενημέρωση των πολιτών και συμπεριλαμβάνει όλα  τα γεγονότα που αφορούν στο  Δήμο.
Όσοι δεν προμηθεύονται το δημότη μπορούν να επικοινωνούν στο 2463350106, 50107 και να ζητούν όλα τα φύλλα που τους λείπουν.
Το «Δημότη» μπορεί κανείς να διαβάσει και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας στο www.ptolemaida.gr/dhmoths  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μέτρησε ποτέ κανείς τις φωτογραφίες του Τζιούμαρη στην πολυτελέστατη εφημερίδα που εκδίδει με δαπάνες του δήμου; Για μετρήστε και θα πάθετε πλάκα. Τουλάχιστον τρεις σε κάθε σελίδα. Τέτοιος ναρκισσισμός πολύ δύσκολα συναντάται!

Αλήθεια πόσα κοστίζει στους δημότες της Πτολεμαίδας να βλέπουν κάθε δυο μήνες εκατοντάδες φωτογραφίες του Τζιούμαρη και να διαβάζουν (όποιοι έχουν το θάρρος να το κάνουν) τα κατορθώματα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ του ενός και μοναδικού ανά τους αιώνες και ανά τους πλανήτες;

Ανώνυμος είπε...

100.000 € το χρόνο (αν είχα πληροφορηθεί σωστά)!!!!
Τουλάχιστον το αρχικό κόστος ήταν αυτό!!!
Το θέμα δεν είναι μόνο ότι κοστίζει ακριβά.Το θέμα είναι ότι με αυτά τα χρήματα μέχρι τώρα θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο (350.000 - 400.000).
Μια επένδυση για παράδειγμα που τα 400 χιλιάρικα θα τα έκανε 800.Κάτι ρε γαμώτο μου.Κάτι!!!Έλεος πια.Ανυπαρξία και αδιαφορία στον μέγιστο βαθμό.
Καλά για τις φωτογραφίες πια δεν το συζητάω.Είναι σκάνδαλο.Κανονικά η εφημερίδα θα έπρεπε να λέγεται "Δημότης Τζιούμαρης".
Θα ήθελα πραγματικά να δω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον σκοπό της δημιουργίας αυτής της πολυτελούς εφημερίδας.Μην είναι η ενημέρωση? (Τεύχος "15" Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2009 βγήκε σήμερα!!!!!). Μην είναι η διαφήμιση??????Δεν ξέρω!!!Πάντως θα ζητήσω τα πρακτικά για να δώ τον σκοπό που ψηφίστηκε να βγει και ποιοί κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι το ψήφισαν!!!Αλλά άντε δέχομαι ότι μπορεί να ψήφισαν κάτι που πίστεψαν, αλλά αποδείχθηκε λάθος.Αυτό που δεν θα δεχθώ είναι να μην έχουν κάνει πρόταση οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις ώστε να σταματήσει η κυκλοφορία του περιοδικού αυτού.Θα ζητήσω επίσης πρακτικά για αυτό!!!Θα μου πείτε τώρα εσύ θα ζητήσεις, αυτοί θα σου τα δώσουν??Άντε να δούμε.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΖΙΟΥΜΑΡΗΣ αντί να βάζει τη φάτσα του κάπου 500 φορές στο σκανδαλωδώς πολυτελές και πολυσέλιδο έντυπό του αν έχει το κουράγιο και τα ...φρύδια ας βάλει μια φωτογραφία του Πολιτιστικού Κέντρου και μετά ας θριαμβολογήσει που έγινε αντιπρόεδρος του δικτύου υγειών πόλεων (ΧΑ ΧΑ ΧΑ).

Άραγε πέρασε ποτέ έξω από το Πολιτιστικό να δει ότι έχει όχι μόνο γκράφιτι χρόνων αλλά και σκουπίδια όχι μιας ή δύο ημερών αλλά τουλάχιστον δύο εβδομάδων;

Σκουπίδια και βρωμιά παντού, γύρω γύρω, σπασμένα πλακάκια, σπασμένα παγκάκια, μπουκάλια, τζάμια σκουπίδια, σκουπίδια, σκουπίδια.

Ο υπερφίαλος και εγωπαθής ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΖΙΟΥΜΑΡΗΣ θα μπορούσε με τα λεφτά που δίνει για την εφημερίδα να έχει καθαρό το Πολιτιστικό Κέντρο και ας κολούσε και καμιά αφίσες με τη φάτσα του, πιο φτηνά θα μας ερχότανε

Unknown είπε...

Τα έργα του μέγιστα περιληπτικά αναφέρω:
Ελυσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης με 1)το.... καινοτόμο σύστημα των κόμβων μονο που δεν τελείωσε.
2)ΒΙΟΠΑ:Απειρες οι αιτήσεις των επιχειρηματιών της περιοχής για να ενταχθούν στο ΝΑΤURA για την προστασία των σπάνιων ειδών πανίδας που διαβιούν στα 1700 στρ. του ΑΖΩΤΟΥ
3)Ηλεκτρικο αυτοκίνητο..τύφλα να χουν οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ
4)... το Μουντιαλ την επόμενη τετραετία θα διοργανωθεί στο υπερσύχρονο Γήπεδο πτολεμαιδος που θα παραδωθεί ...τότε.
5)Τηλεθέρμανση Πτολ/δας... σε αναμονή είναι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής για να συνδεθούν επιτέλους οι κτηνοτροφικές μονάδες τους αφου καλύφθηκε πλέον όλη η περιοχή μέχρι την τελευταία κατοικία.
6)Πράσινη ανάπτυξη, ποδήλατο, πεζοδρομήσεις είναι τα θέματα για την επόμενη φορά

Το Προφίλ μας