Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ενθουσιασμός ΠΑΟ με Βελβεντό!-Δηλώσεις Ρότσα


Κατενθουσιασμένη αναχωρεί σήμερα από το Βελβεντό η αποστολή της ομάδας των «μικρών» του Παναθηναϊκού, που ολοκλήρωσε με φιλική νίκη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα ήρθε πριν από μια βδομάδα στο μαγευτικό Βελβεντό και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η κωμόπολη, πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Για το Βελβεντό είναι απλά άλλη μια επιβεβαίωση της υπεροχής που διαθέτει σε φυσική ομορφιά, ιδανικές εγκαταστάσεις για προετοιμασία (γήπεδα ποδοσφαίρου, αίθουσα με βάρη, διαδρομές), αλλά και φιλοξενία. Κατά συνέπεια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αποστολές που έρχονται μένουν ικανοποιημένες και επιλέγουν ξανά το Βελβεντό για προετοιμασία. Έτσι και οι μικροί του ΠΑΟ αναχωρούν με την υπόσχεση ότι και στην επόμενη χρονιά θα ξανάρθουν.
Την αποστολή των μικρών του Παναθηναϊκού (συμμετέχουν παιδιά με έτη γέννησης τα 1993, ΄94 και ΄95) υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑΣ Βελβεντού, εκ του οποίου οι Ζήνων Κοτρότσιος και ο παλιός πρόεδρος, Γιώργος Στεργιόπουλος ήταν συνεχώς κοντά τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις και ενδιάμεσα οι νεαροί παίκτες πήγαιναν για κολύμπι στους καταρράκτες του Σκεπασμένου. Χθες το απόγευμα, μάλιστα, δόθηκε και φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Βελβεντού και του Παναθηναϊκού. Τελικό αποτέλεσμα 5-0 υπέρ του ΠΑΟ, που ήταν σαφώς πιο έτοιμος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Βελβεντό δεν έχει καν αρχίσει προετοιμασία ακόμα. Για την ιστορία, τα γκολ σημείωσαν οι Αναστασόπουλος (2), Χουχούλης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης (από 1). Το ημίχρονο ήταν 0-2 και διαιτητής ήταν ο Δήμος (Τσαμπάζης, Ηρ. Γιγής).

ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Βαρταλάμης, Γ. Γκίκας, Τρίχας, Τσιάμης, Τσιαμπούρης, Γκιούρος, Διβικέλης, Τζικανούλας, Ευαγγέλου, Νέστορας, Μ. Γκίκας. Έπαιξαν και οι Στεργιόπουλος, Παπάζογλου, Ταϊρης, Χαρσούλας, Έρικ, Τζέλος, Νατσιούλας, Μανδραλής, Χρυσοστομίδης, Δεληνιώτης.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κόλιας, Μαρινάκης, Τσίγγρος, Τριανταφυλλόπουλος, Φουσού, Φουρλάνος, Αναστασόπουλος, Κουσίδης, Βλάχος, Χουχούλης, Αποστολόπουλος. Έπαιξαν και οι Κασαπάκης, Επιφάνης, Μουζακίτης, Κόι, Γιαννιτσάνης, Ανδριόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαρτσέλο.

Ο ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Καλές εντυπώσεις άφησε το Βελβεντό, ιδιαίτερα στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Στους Μακεδόνες προπονητής φέτος ανέλαβε ο Βασίλης Παπαζήσης, που στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και της Σκόντα Ξάνθης, η επίσημη «πρώτη» ορίστηκε για τις 26/7.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΤΣΑ: Ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, σε δηλώσεις του επισήμανε: «Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι, φέτος επισκεφτήκαμε το Βελβεντό, όπου υπάρχει ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα σε επίπεδο οργάνωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον δήμαρχο Βελβεντού, τους ανθρώπους του αθλητικού κέντρου, επίσης τους αδελφούς Παπανίκου που μας φιλοξένησαν και ήταν άψογοι σε όλα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Ζήνωνα Κοτρότσιο και Γιώργο Στεργιόπουλο, που ήταν καθημερινά κοντά μας. Φέτος στον Παναθηναϊκό μικρύναμε τον μέσο όρο ηλικίας, έχουμε πολύ καλό υλικό, με ποδοσφαιριστές από την επαρχία και από την ξένη αγορά.  Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει στις ακαδημίες, η δουλειά που κάναμε αυτήν τη βδομάδα ήταν πολύ καλή. Ως προπονητές είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά, που ανταποκρίθηκαν με ζήλο στις προπονήσεις. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».
Πηγή: Gazzetta.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους υπεύθυνους του Αθλ. Κέντρου καιτου
Δήμου που έκαναν το Αθλ. Κέντρο κέντρο προετοιμασίας Αθλητών.
Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν και προωθούν τουριστικά όλη την περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Αλάξτε το τίττλο μπροστά είναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι λάθος.Λάθος κάνεις εσύ.Μήπως είσαι Γαύρος @11.06;

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξτε τον τίτλο στην ανάρτηση παιδιά είναι λάθος, στην κεντρική σελίδα!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να το αλλάξουν? Τι σε ενοχλεί και επιμένεις?
Γαύρος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 4:09 και απαντώ στον 6:26 γιατί δεν κατάλαβε το εξής: στην κεντρική-αρχική σελίδα πάνω από την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχει τον τίτλο "Ενθουσιασμόε ΠΑΟ με Βελβεντό!-Δηλώσεις Ρότσα" αλλά έχει: "ΣΕΕΝ: Να παρθούν άμεσα μέτρα για το ρήγμα της Μαυροπηγής" και αφού μπεις στην ανάρτηση βλέπεις το σωστό τίτλο!!!!!!
Κατανοητό ή να κάνω και κακά μου??????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε καλά τα λές αλλά πρέπει να απευθυνθείς στους υπεύθυνους του Blog.
Αλήθεια βρε παιδιά .
Δεν βλέπεται ότι υποβιβάζονται και τα δύο θέματα;
Εκτός και εάν δεν το προσέξατε η εάν δεν μπορείτε τεχνικά να το αλλάξεται.
Δώστε μας μια απάντηση.

Το Προφίλ μας