Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Διευκρινίσεις για το νερό της Αυγής

Τις δικές του εξηγήσεις αναφορικά με το πρόβλημα της γεώτρησης από την οποία υδρεύονταν το Τ.Δ. Αυγής και τη συγκέντρωση νιτρικών δίνει ο δήμος ο δήμος Ελλησπόντου με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το πρόβλημα είναι γνωστό ήδη από το 2006, όταν το ΚΕ.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά το Δήμο. Την ίδια στιγμή ο Δήμος απαγόρευσε τη χρήση του πόσιμου νερού από τους κατοίκους και ξεκίνησε μια σειρά από μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.



Κατ? αρχάς χορηγούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους ενώ ταυτόχρονα σε κεντρική βρύση του Τοπικού Διαμερίσματος μεταφέραμε νερό από διαφορετική πηγή, η καταλληλότητα του οποίου είναι εξασφαλισμένη.
Σήμερα έχει ολοκληρωθεί καινούριο αντλιοστάσιο με νερό από τις πηγές της Ζωοδόχου Πηγής και απομένει να γίνει η σύνδεση του από τη ΔΕΗ προκειμένου το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί οριστικά.
Αν και αυτά είναι γνωστά στη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, δεν κατανοούμε το νόημα σχετικού δημοσιεύματος σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας