Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«Μαϊμού» ασφαλιστήρια αυτοκινήτων. Ασφαλιστικό γραφείο στα Σέρβια εκδίδει εδώ και τρία χρόνια άκυρα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων!

Την εμφάνισή τους έκαναν στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων, τα οποία προέρχονται από μεμονωμένα ασφαλιστικά γραφεία. Η αναφορά αυτή έγινε χθες (13/9/2016) στο γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνη Παπαδεράκη, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης τα πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων εκδίδονται εν αγνοία των ιδιοκτητών τους, σε πολύ χαμηλότερη τιμή, από δύο ασφαλιστικά γραφεία στην πόλη της Κοζάνης και ένα στην περιοχή των Σερβίων.
Μάλιστα όπως επισημάνθηκε στη σχετική αναφορά, που έγινε προς τον κ. Παπαδεράκη έχει ενημερωθεί και το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου, Δημήτρης Ακουμιανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, αφού επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία ή αναφορά, τόνισε πως το θέμα αυτό «είναι υπαρκτό», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του σταθμού για ύπαρξη «ασφαλιστικού γραφείου» στα Σέρβια το οποίο, εδώ και τρία χρόνια εκδίδει άκυρα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων. Μάλιστα όπως ανέφερε πολλοί ιδιοκτήτες, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, διαπίστωσαν εκ των υστέρων ότι δεν ήταν καλυμμένοι. Στις περιπτώσεις αυτές όμως το συγκεκριμένο ασφαλιστικό γραφείο «φρόντιζε» να μην υπάρχουν καταγγελίες, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Ακουμιανάκης, είτε καλύπτει τις ζημίες που προκλήθηκαν είτε πληρώνει τα πρόστιμα που επιβάλλει η Τροχαία.
Σε ότι αφορά την προστασία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων από παρόμοια περιστατικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε ότι πρέπει με την παραλαβή του ασφαλιστηρίου, είτε να επικοινωνούν με την ασφαλιστική εταιρία, είτε να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.hic.gr, όπου πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το ΑΦΜ του προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι έγκυρο ή όχι το ασφαλιστήριο.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφοσον ξερουν ποιο γραφειο ειναι αυτο ας μας το πουν. Και ενω το ξερουν κανεις δεν κινειται εναντιον του... Τι να πω... 200 χρονια μνημονιο....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν λετε και ποιο ειναι το καταστημα η ποιος ειναι αυτος που εδινε τα πλαστα ασφαλιστρα να ξερουμε να προσεχουμε?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κακοήθειες...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λέτε ποιο γραφείο είναι ? Αν και στα ΣΕΡΒΙΑ ξέρουν ποίος είναι! Γιατί δεν το λέτε να προσέχουν και οι υπόλοιποι? Τι φοβάστε μην σας σχολιάσει ? Γιατί τον προστατεύεται ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως επειδή ξέρω θα σας πω μόνο ότι διατηρεί ο κύριος γραφείο σε κεντρικό δρόμο των Σερβίων. Αi-vres μην το κόψεις !

Ανώνυμος είπε...

Κεντρικος δρομος στα Σερβια..... ειναι σαν να λες πως αυτος ειναι ενας με μαλλια και ματια... 7-8 ειναι στα Σερβια με ασφαλειες και ολοι σχεδον ειναι σε κεντρικους δρομους... Καταλαβαινω οτι ειναι τα προσωπικα δεδομενα στην μεση οποτε δεν μπορεις να πεις ονομα αλλα αν ειναι σιγουρο και με στοιχεια πιστευω πως ολος ο κοσμος πρεπει να μαθει ωστε να κινηθουν οι νομιμες διαδικασιες

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ai-vres γιατί τα εκοψες ? Θέλεις να στείλω φωτογραφία του συγκεκριμένου γραφείου ? Θα την ανεβάσεις ? Θα έχει και την επωνυμία του κυρίου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας