Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Από τις Γούλες Σερβίων η 26χρονη που σκότωσε ο αστυνομικός στην Κηφισιά μαζί με τη σύζυγό του – Η μητέρα της από τη Δεσκάτη Γρεβενών

από το Kozanimedia.gr
Από τις Γούλες Σερβίων καταγόταν η 26χρονη που σκότωσε χθες το βράδυ ο αστυνομικός στην Κηφισιά μαζί με τη σύζυγό του, σ εένα τραγικό, πραγματικά περιστατικό.
Πρόκειται για τη Σοφία Σαββίδου, ο πατέρας της οποίας είναι από τις Γούλες και η μητερα της από τη Δεσκάτη Γρεβενών.
Σύμφωνα με το cnn.gr να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, είχε σκοπό από την αρχή ο αστυνομικός που το βράδυ της Τετάρτης με το όπλο του σκότωσε τις δύο γυναίκες στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, από την αρχή το
σχέδιό του προέβλεπε να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη στενή της φίλη, η οποία -όπως ισχυρίζεται ο δράστης- «έβαζε λόγια και επηρέαζε την πρώην σύζυγό του».
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ότι αρχικά ο δράστης μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ που εργάζονταν οι δύο γυναίκες και άρχισε να τις ψάχνει για να τις σκοτώσει.
Ρωτούσε τους υπαλλήλους για το πού βρίσκονται οι δύο γυναίκες, οι οποίες τυχαία εκείνη την ώρα είχαν βγει έξω για να κάνουν το διάλειμμά τους.
Ο δράστης τις ακολούθησε κι όταν τις εντόπισε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, άρχισε να πυροβολεί και τις δύο εν ψυχρώ.
Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο με την πρώην σύζυγό του και οι διαπληκτισμοί για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, πέντε και οκτώ ετών, δημιουργούσε συνεχώς ένταση μεταξύ τους.
Ο δράστης που υπηρετεί στην Τροχαία της Νέας Ιωνίας εργαζόταν κανονικά μέχρι και το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας.
Τα ερωτήματα, όμως, για το πώς ένας αστυνομικός που φέρει όπλο έφτασε στο σημείο να κάνει διπλή δολοφονία είναι πολλά. Πολλά είναι και αυτά σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να μην είχαν αντιληφθεί τίποτα οι συνάδελφοί του και οι προϊστάμενοί του. Για το πώς δηλαδή δεν είχε καταλάβει κανείς ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν προβληματική και για το ότι ο θυμός και η ένταση μέσα του ήταν σε τέτοιο βαθμό που τον οδήγησαν στη διπλή ανθρωποκτονία.
Στην υπηρεσία του ισχυρίζονται ότι δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό και ότι δεν έδινε και ο ίδιος αφορμές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι στη φωτογραφία είναι η φίλη της κοπέλας που δολοφονήθηκε και αυτή μαζί της.Εδώ φαίνονται και οι δύο..
https://www.protothema.gr/greece/article/986234/eglima-stin-kifisia-autos-einai-o-astunomikos-pou-skotose-tin-proin-suzugo-tou-kai-ti-fili-tis/

Ανώνυμος είπε...

Σου λέει μαζί με τη σύζυγό του.Η φίλη της δηλαδή.

Τη γυναίκα δεν τη χτυπάς ούτε με το τριαντάφυλλο... είπε...

Α,ναι,σωστά.Έχεις δίκιο ,8:12.Κρίμα στα δυο κορίτσια,πολύ στενοχωρήθηκα...

Το Προφίλ μας