Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Περιοριστικοί όροι στον Γιάννη Αγγέλου!!!

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου Γιάννης Αγγέλου. Ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απολογήθηκε την Τρίτη επί περίπου 11 ώρες στην ανακρίτρια για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο και του επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Η κατάθεσή του παρέμεινε μυστική μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου στο οποίο προσήλθε με τους συνηγόρους του Ζήση Κωνσταντίνου και Ράνια Καραπλιάνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο Γιάννης Αγγέλου έχει αρνηθεί την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στο θέμα, ή μίλησε με τους μοναχούς της Μονής.
Πηγή :  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

400.000 ευρώ είναι μεγάλο ποσό. Θα το βρει, όμως, ο Αγγέλου. Ο Καραμανλής έχει ήδη συνεννοηθεί με δικό του επιχειρηματία. Εάν η ανακρίτρια Ειρήνη Καλού ψάξει δυο ορόφους πιο κάτω από το γραφείο της στο Εφετείο, θα βρει μια σειρά από φακέλους. Όλα τα Πόθεν Έσχες είναι εκεί. Τη Δευτέρα που θα κληθεί να πληρώσει ο Αγγέλου ας ψάξει και από που τα βρήκε...
Από το fimotro.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρα αποδεκτό απο όλους είναι οτι την διετία 2007-2008 έγινε μεγάλο πλιάτσικο, αυτό που πολλοί δεν κατάλαβαν είναι ότι ίσως το μεγαλύτερο έγινε στην επαρχία, αν δείτε αυτά τα χρόνια ποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν μέσω περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα καταλάβετε το τι χρήμα «φαγώθηκε».

Ανώνυμος είπε...

KOPSTE FATSA POY MAS KYBERNOYSE
GIA AYTH THN MAIMOY TREXAME KAI FONAZAME?
SAMAROKARAMANLH NA TOYS XAIRESTE EMAS NA MAS KSEXASETE
EROTHMA : Eπιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα , ARA EINAI ENOXOS OK ? GIATI DEN THN KLEINETE MESA THN PONTIKOMAMH KAI THN AFHENETE NA KYKLOFOREI ELEYTHERI EKSO ?

ENAS PROIN NEODHMOKRATHS

Ανώνυμος είπε...

«Τετρακόσιες δραχμές ζητάς να μου παίξεις παλιά τραγουδάκια»… αυτός ο στίχος, δεν ξέρω γιατί μου ΄ρθε στο μυαλό μόλις άκουσα την εγγύηση που ζήτησαν από τον Γιάννη Αγγέλου προκειμένου να μην διαβεί της φυλακής τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες.

Και ο αμέσως επόμενος στίχος ήταν ο εξής: «Γιάννη μου το μαντήλι σου τι το΄χεις λερωμένο» και ακολούθησε το «τα λερωμένα τ΄ άπλυτα τα πολυφορεμένα».

Τέτοιο ποσό δεν έχει ζητηθεί ξανά από κανέναν κατηγορούμενο. Φαντάσου πόσο αξιόπιστο άτομο θεωρείται από την δικαιοσύνη. Τι να πω; Μόνο σε φήμες και κουτσομπολιά βασίστηκαν οι δικαστές και του έβαλαν περιοριστικούς όρους;

Και καλά, οι δικαστές τα ζήτησαν ο Αγγέλου που βρήκε 400 ζεστά χιλιαρικάκια; Από τους μισθούς του;

Γιατί όχι θα μου πεις. Η Ελλάδα φημίζεται εξάλλου για τους υψηλούς μισθούς. Για το λάδι, την φέτα και τους μισθούς είμαστε γνωστοί σε όλον τον πλανήτη.

Για σκέψου… οι ισχυροί της κυβέρνησης του Κωστάκη ήταν ο Ρουσόπουλος, ο Αγγέλου, ο Αλογοπουναναιτώραπια!

Τα αγγελούδια του Κωστάκη.

Τελικά αυτός ο τέως καταλληλότερος ή δεν ήξερε ποιους είχε δίπλα του ή ήξερε πολύ καλά τι έκαναν.

Αν ισχύει το πρώτο να βγει δημόσια και να πει εκατό φορές «Είμαι βλάκας και συγγνώμη που σας κυβέρνησα». Αν ισχύει το δεύτερο ας βρεθεί ο τρόπος να τιμωρηθεί είτε για συμμετοχή είτε για κάλυψη εγκληματικών ενεργειών.

Εντωμεταξύ αυτό που κάποιοι το λέγαμε από την στιγμή που έγινε γνωστό το σκάνδαλο των ομολόγων, δηλαδή ότι δεν είχαμε να κάνουμε με κάτι πανηλίθιους υπουργούς που τους έπιασαν στον ύπνο οι αδαείς διοικητές αλλά με καραμπινάτο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, το λέει και ο Ζορμπάς.

Ο οποίος όπως θα θυμάστε έχασε την θέση του και λοιδορήθηκε επειδή δεν κάλυψε τα νεοδημοκρατικά λαμόγια. Όπως επίσης θα θυμάστε, όταν έλεγε για τις λαμογιές των Πασόκων ήταν για την Νέα Δημοκρατία ένας άψογος δικαστικός και για το ΠΑΣΟΚ ένας δικαστικός που έπαιζε πολιτικά παιχνίδια και αναξιόπιστος. Όταν άρχισε να λέει για τις γαλάζιες λαμογιές οι χαρακτηρισμοί παρέμειναν, αλλά από την ανάποδη. Καλός για το ΠΑΣΟΚ, άχρηστος για την ΝΔ. Αυτά για να μην ξεχνάμε την υποκρισία των δύο κομμάτων.

Από εκεί και πέρα να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ που σέβεται τους θεσμούς, αγωνίζεται για το καλό των εργαζόμενων και των μη προνομιούχων και να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό καθώς δείχνει μια απίστευτη συνέπεια…

Ο Λοβέρδος όπως θα θυμάστε είχε πει ότι από την στιγμή που οι κοινωνικοί εταίροι θα συμφωνήσουν θα υπάρχει και η διαιτησία. Μόνο που θα πρέπει οι αποφάσεις της διαιτησίας να είναι αρεστές στον υπουργό. Αλλιώς με νόμο πετάει στα σκουπίδια τις αποφάσεις.

Δηλαδή, μας λέει, δεν φτάνει που θα έχετε διαιτησία θέλετε να εφαρμόζονται και οι αποφάσεις της; Ε, όχι πια! Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε η τρόικα.

Για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια δεν έχω να πω πολλά. Δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος και έμεινε πίσω μια γυναίκα και ένα μωρό που θα ψάχνουν να καταλάβουν το πώς και το γιατί.

Στην διαμάχη για το αν ήταν ήρωας ή αν υπάρχουν υπερβολές δεν θα συμμετέχω. Απλά σε τέτοιες στιγμές και οι υπερβολές είναι κατανοητές.

Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι η υποκρισία κάποιων. Είναι ότι χειρότερο…
Κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να σιωπήσουν. Τουλάχιστον για την ημέρα της δολοφονίας και για την ημέρα της κηδείας.

Όσο για την Σέχτα Επαναστατών να πω ότι η αίσθηση μου είναι πως πρόκειται για σέχτα αλλά όχι επαναστατών.

Έχουν νοοτροπία φανατικού χούλιγκαν και τίποτε άλλο. Εκτός και αν είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών. Ή και τα δύο. Κάποιοι μυστικών υπηρεσιών στρατολόγησαν ανεγκέφαλα χουλιγκανάκια και τα καθοδηγούν.
Αλλά σχέση με αντάρτικο πόλης δεν έχουν.

Δηλαδή, είναι σαν να έρθουν αύριο να με σκοτώσουν χτυπώντας έτσι την καθεστωτική σάτιρα.
Έλεος δηλαδή….

Τέλος πάντων. Ήρθε η ώρα να κλείσω τον υπολογιστή και να ετοιμαστώ να πάρω την σκηνούλα μου και τις γυναίκες μου για να χαλαρώσω κάτω από κάτι ωραία και δροσερά πλατάνια.

Οπότε για λίγο καιρό δεν έχει κειμενάκια.
Να είστε καλά… και προσοχή. Κυκλοφορούν χιλιάδες υποκριτές.

Ειπε και ελαλησε ο Μικρός Φωκίων

Το Προφίλ μας