Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απομάκρυνση εναέριων δικτύων από το κέντρο της πόλης της Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης  θέτοντας ως στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης, έχει εκτελέσει τα τελευταία χρόνια μία σειρά έργων όπως η «Πεζοδρόμηση της οδού Μακεδονομάχων και Παρόδων» και η «Ανάπλαση περιοχής Τσιμηνάκη – Ερμού – Πλ. Χαλκιά», συνολικού προϋπολογισμού 1.923.000,00 Ευρώ.
Κατασκευάστηκαν επίσης υπόγειοι υποσταθμοί της ΔΕΗ στην Πλατεία Λασσάνη και στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου (παλιά ΚΤΕΛ).
Στα πλαίσια των παραπάνω έργων ανάπλασης ήταν και η πλήρης υπογείωση των δικτύων ΔΕΗ.
Πρόσφατα η απομάκρυνση των εναέριων δικτύων και η αποξήλωση κολώνων – στυλίσκων, ολοκλήρωσαν τελικά την ανάπλαση του κέντρου, απομακρύνοντας κάθε εμπόδιο από το πεζοδρόμιο και το κατάστρωμα των οδών. Οι εργασίες αυτές ήταν ενταγμένες στον αρχικό σχεδιασμό των παρεμβάσεων του ευρύτερου κέντρου, από όπου είχε καλυφθεί και η σχετική δαπάνη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha fugei kai h keraia kinhths tilefonias pano apo to top channel mipos ?
e kurie p.p ?

Ανώνυμος είπε...

Μη ρωτας εμενα. Το Δήμο ρωτα Μιχαλακη...Αν ειναι αδειοδοτημενη ή οχι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση πως η υπογείωση των δικτύων ΔΕΗ στην πόλη της Κοζάνης σχεδιάστηκε,χρηματοδοτήθηκε και έγινε από την ΔΕΗ Κοζάνης(την διανομή)και όχι του δήμου,αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Ανώνυμος είπε...

apo pote kurie p.p to kratos adeiodotei ton karkino ? kai thn radienergi ekpompi ? to exete kanei parko keraion hmarton pia , den uparxei eisaggeleas se auti thn poli ?

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν ξερω αν εχει αδεια. Σε σχετικη ερωτηση μου, απαντηθηκε πως υπαρχει.
2. Σκεψου πως εαν καποιος πρεπει να "καιγεται" για το θεμα ειμαστε εμεις που δουλευουμε εκει.
3. Διαβασε και το παρακατω. Δεν το υιοθετω, αλλα εχει μεγαλο ενδιαφερον: Και θα ηθελα να διαβασω και τα αντεπιχειρηματα.
http://www.elladanews.gr/article/98353-ptolema%CE%90da-cosmote-kai-dimarxos.html

Π.Π.


Υ.Γ. Υπαρχει και η σχετικη, πιο αναλυτικη απαντηση, στον δημαρχο Πτολεμαιδας, την οποια δεν βρηκα τωρα.

Το Προφίλ μας