Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Τα έκαναν… «θάλασσα» στο Δήμο-Παρέλαση χωρίς…μουσική και μπάντα στα Σέρβια μετά από…34 χρόνια-Οι μαθητές άκουγαν μόνο τις…σφυρίχτρες των εκπαιδευτικών!

Από το kozanimedia.gr
Πρωτοφανείς, για την περιοχή, εικόνες διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στα Σέρβια, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό!
Για πρώτη φορά μετά από…30 και πλέον χρόνια, η παρέλαση διεξήχθη χωρίς…μουσική και μπάντα, με τη δημοτική αρχή να τα κάνει… «θάλασσα», ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών!
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της μπάντας των Σερβίων Νίκο Μαραμή, με τον οποίο επικοινωνησε το Kozanimedia, υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη συντήρηση και όχι μόνο των μουσικών οργάνων, για τα οποία ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή μια συνάντηση.
Στη συνέχεια, έστω και με την υπάρχουσα κατάσταση, όπως σημειώνει ο ίδιος, τονίστηκε από την πλευρά της μπάντας πως θα δώσουν το «παρών» στην παρέλαση, όπως κάθε χρόνο, παρά τα προβλήματα. Όμως, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Παπαδόπουλος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μαραμή, τους είπε πως δε…χρειάζονται, καθώς θα υπάρχει μουσική από τη μπάντα του στρατού!

Τελικά, όμως, η στρατιωτική μπάντα έδωσε το «παρών» μόνο στην τελετή στο μνημείο «Πόρτες» και δεν μετέβη στην παρέλαση, με αποτέλεσμα σήμερα τα Σέρβια να ζήσουν…μοναδικές εικόνες, καθώς οι μαθητές έκαναν παρέλαση χωρίς μουσική, αλλά μόνο με τις…σφυρίχτρες δασκάλων και καθηγητών!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, υπήρξε ακόμη και η σκέψη να περάσουν…  «μπούγιο», ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την όλη κατάσταση, αλλά αυτό τελικά δε συνέβη…
Η φωτογραφία είναι από το live-avles.tv

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα καλα..γιατι δεν βαλατε τον σταυρακη να παιξει ενα οργανο..εχει διξει μεχρι τωρα οτι μονο οργανο ξερει να παιζει....ο σταυρακης

Ανώνυμος είπε...

Η χειρότερη δημοτική αρχή στην ιστορία του τόπου. Ανίκανοι για τα πάντα

Ανώνυμος είπε...

serviotes mi zorizeste katholo esis tous epilexate kai tous ferate edo na kivernisoun .kai yiati araye na tous niazei mipos einai kanenas apo dautous kataros serviotis.

Ο επώνυμος είπε...

Ο καραγκιοζάκος ο δήμαρχος και τα φερέφωνα του οι αντιδήμαρχοι, έκαναν ακόμη μια γκάφα ολκής. Παρέλαση μετά από 30 χρόνια χωρίς μπάντα!!! Πόσο τραγικοί είστε και φυσικά μια συγνώμη δεν είπε κανείς.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται πως είστε ότι χειρότερο έχει περάσει από τον Δήμο. Ανικανότητα σε όλα, μόνο "εξουσία" το παίζουν.... τραγικοί κύριοι, Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε να τελειώνουμε με εσάς μια ώρα αρχύτερα;

Ανώνυμος είπε...

OLOI GELOYSAN ME TA MAS XANOMASTAN KI EMOIS STA GELIA .....ALA APO KORDOMA STO VHMA TWN ARXONTON ALO TIPOTA ....TA MALIA KALOXTENISMENA KALOVAMENA HDA KALTSA H MOY FANIKE MPA DEN NOMIZO....ANTE RE FOYRKA POY SAS XRIAZETAI XEFTILISTIKATAI PALI NOYMERA

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που τωρα διαμαρτυρονται ειναι αυτοι που τους ψηφισαν .Το θεμα ειναι οτι πηραν στο λαιμο τους και ολους εμας που βλεπαμε οτι η παραταξη και ο υποψηφιος δημαρχος ειναι οτι ναναι και φυσικα δε τους ψηφισαμε.Οταν ερθει η ωρα της καλπης τοτε να τα θυμηθουν αυτα και αλλα τετοια ευτραπελα που εγιναν ( π.χ μεταφορα δημαρχειου, παρατημενα παρκα και παιδικες χαρες ,λειτουργια ΚΑΠΗ Σερβιων ,κλειστοι Παιδικοι λογω πετρλαιου,σωροι σκουπιδιων κ.λ.π) ή που προκειται να γινουν γιατι σιγουρα προβλεπεται οτι θα συμβουν και χειροτερα

Ανώνυμος είπε...

KATA TA ALA EMEIS DHMARXE HMASTE STHN LI8HNH EPOXH .OXIIII MALON ESY KAI OI PARATREXAMENOI POY EXEIS GYRO SOY ETSI DEN EINAI ....ANTE RE NA MOY DOSEIS KAI KANA SHDERENIO TSEKOYRI GIATI ME TO LI8HNO KOYRAZOMAI POLY XAXAXAXOYXA NOYMERA E NOYMERA

Ανώνυμος είπε...

AIVRES TO NA ANEBAZEIS SXOLIA YBRISTIKA SE KANEI H8IKO RE FILE?

ai-vreS είπε...

Ποιο σχόλιο σε βρίζει 3.33 ρε φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Από το ύφος σου φαίνεται ότι ανήκεις και έχεις συμφέροντα από τον Κωνσταντόπουλο ίσως είσαι και υποψήφιος του. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ Η ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΕΙΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΣΤΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ).

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ για την άψογη διοργάνωση !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αποκλειστικος υπευθηνος γιαυτο το σημερινο ειναι ενας ..........αντιδημαρχος πολιτισμου και ταυτοχρονα αντιδημαρχος Σερβιων ουτε ο Δημαρχος φταιει ουτε ο Μαραμης.ΔΗΜΑΡΧΕ σου την ειχε στημενη ο σταυρακης

Ανώνυμος είπε...

Λίγο πιο άψογη να ήταν ακόμη και θα απογειωνομασταν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αντιδήμαρχε σταυρε Παπαδόπουλος. Άξιος Άξιος Άξιος. Άιντε και στις 28 Οκτωβρίου καλύτερα. Αν δεν βρεις μπάντα φερε την ''γυναικεία υπόθεση".θα είναι ή καλύτερη παρέλαση πανελλαδικά.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερη ανοργανωση απο τη δημοτικη αρχη!! Κ οχι μονο σημερα..τα χωρια τα εχει αφησει στο ελεος του Θεου..

Ανώνυμος είπε...

Σταυρακι δεν τα πηγες καλα σημερα γιατι ελειπε ο κουμπαρος σου να σε συμβουλευσει .......... η μαζι το σχεδιασατε.......

Ανώνυμος είπε...

Αχ Σταυράκη. Ούτε ένα ευχαριστώ δεν ακουσες. Μα ούτε ένα όμως.αχάριστοι ολοι τους. Κρίμα στους σερβιωτες κυρίως που έχουν τέτοιο ικανότατο αντιδημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

3,46. γιατι θα πρεπει να ειναι απο τη μια μερια κωνσταντοπολικοι και απο την αλλη κοσματοπολικοι,δεν υπαρχουν αλλοι ανθρωποι ανενταχτοι σε προσωπα που αγαπουν τον τοπο τους κι εχουν δικαιωμα να κρινουν τα κακως κειμενα τις δημοτικης αρχης;;;;δεν βλεπετε οτι ο ανθρωπος βρισκετε αλλου;;;καποιοι που τον πηρανε χαμπαρι την εκαναν,εσεις γιατι συνεχιζετε να τον δουλευετε;μηπως σας βολευει αυτη η κατασταση,η ειστε κι εσεις για!!!!!!!!!!!τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα και όχι μόνο όλος ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος. Η επίσημη δημοτική αρχή στην ουσία ανεπίσημη εως ανύπαρκτη στην κόσμαρα της.μόνο τουπε και εφέ κυρίως με τα αυτοκίνητα του δήμου. Πλήρωστε.......... Σερβιωτες για να κορδωνονται και να το παίζουν κάποιοι αυτοί. Για να μην παρεξηγουμαι δεν ψήφισαν ούτε Κοσμαδόπουλος ούτε κωνσταντοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ε'δεν πληρωνουν μονο οι σερβιωτες!πληρωνουν και την πληρωνουν και τα καμβουνια με το λιβαδερο

Ανώνυμος είπε...

o stayrakis to iksere apo xthes oti den tha eixe mpanta simera.
o maramis eipe oti ok tha ertho alla o stayrakis toy eipe den se exo anagi

Ανώνυμος είπε...

Καμβούνια Λιβαδερό έχουν σβηστεί από τον χάρτη της δημοτικής αρχής. Μόνο για να πληρώνουν τους θέλουν για να κάνουν αυτοί τις μοστρες τους. Όσο για την παρέλαση στα Σερβια σιγά ρε σερβιωτες θελατε και μπάντα. Ολόκληρος ο θίασος του δήμου ήταν δεν σας έφτασε ?

Ανώνυμος είπε...

σταυρακι δεν βλεπεις οτι στην εχουν στημενη οι βελβεντινοι με τον εκ καλονεριου,τι περιμενεις και δεν την κανεις;;;;και οι απο περα οι κοντο απο τα χωρια σου, σου τον σκαβουν το λακκο!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκιναμε λοιπον....
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ-------ΤΕΛΟΣ !
ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΑ---------------ΤΕΛΟΣ !
ΠΑΝΗΓΥΡΙ------------------ΤΕΛΟΣ ! (ΡΑΓΔΑΙΑ ΦΘΟΡΑ)
ΚΑΣΤΡΑ (ΟΧΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ)-----ΤΕΛΟΣ ! (ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ)
ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ-----ΤΕΛΟΣ ! (ΣΧΕΔΟΝ)
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-----ΤΕΛΟΣ ! (ΡΑΓΔΑΙΑ ΦΘΟΡΑ)
ΕΡΓΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Κ.Τ.Λ.--------- ΣΥΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΡΑΚ (ΣΧΕΔΟΝ)
ΑΙΩΝΟΒΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ----------ΣΦΑΓΗ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ,..
ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΣ ,ΚΑΠΗ, ΩΔΕΙΟ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ.....?

Ο αειμνηστος Αλεκος Τσικαρδανης εγραψε ενα βιβλιο με.. θλιμμενες αναμνησεις για τα Σερβια..
Ο ανθρωπος αναφεροταν σε ιστορια , πολιτισμο, ηθη κ εθιμα, χαρακτηρες, προσωπα, λαογραφια και πολλα αλλα ομορφα, θυμισες και πραγματα.
Ο συγγραφεας που θα περιγραψει (σε λιγα χρονια), αυτα που ζουμε σημερα, θα εβαζε σαν τιτλο "ΘΛΙΨΗ και ΠΑΡΑΚΜΗ" αντι για τις υπεροχες αναμνησεις του κυρ Αλεκου....

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε προχωρα είμαστε ολοι μαζί σου. Αστους να λένε ότι θέλουν. Ζηλευουν Σάκη. Ζηλεουν την ικανότητα σου τις ιδέες σου και οταν στο τέλος της πενταετίας δουν το έργο σου συνολικα τότε θα τρίβουν τα μάτια τους.μην τους δίνεις σημασία. Αγνοησετε τους. Είμαστε όλοι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

πλακεντα,προσεξε τους και τους δυο που σε πλευριζουν θα σου τη φερουν.δεν εχουν μπεσα!

Ανώνυμος είπε...

Re ...giati den pernis ..... opos o koumparos sou na telionoume me ta .....?.Kathosouna kai proti mouri mprosta mprosta anti na krivese katakokkinos apo NTROPI.Dimarhe se ligo o planitis ARIS tha gini katikisimos kai emeis den eihame mpanta.

Ανώνυμος είπε...

Τι μπάντες ρε; Αυτά είναι λεπτομέρειες. Εδώ απογειωνόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο δικαίωμα κάποιος αιρετός, δηλαδή περαστικός, μπορεί να πει δεν σε χρειαζόμαστε στον Νίκο Μαραμη και στην μπάντα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς στον τόπο εδώ και 25 χρόνια? Μικροί άνθρωποι που νομίζουν ότι πήραν εξουσία και με αυτήν προσπαθούν να γεμίσουν την ανυπαρξία τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έχετε μεγάλη πλάκα Γαλάτες του Δήμου Βελβενδού-Σερβίων !!!!!!! Κι εσύ ρε Σταύρακα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι βελβεντινοι φταιγουν και γιαυτο ??? εδω βγηκε ο ιδιος ο σταυρακης και εδιωξε τον μαραμη οι βελβεντινοι σας φταινε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αφου για ολα σας φταινε οι Βελβεντινοι γιατι δεν ζητατε να φυγουν απο το δημο σας; Γιατι καθε φορα που οι Βελβεντινοι κανουν καποια ενεργεια για την αυτονομια του δημου Βελβεντου σας πιανει αμοκ και κυριολεκτικα τρελαινεστε και τα ειρωνικα σχολια πανε βροχη σ'αυτον εδω τον ιστοτοπο;

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό μας ρήξατε αυτή τη δημοτική αρχή?για να αγανακτήσουμε ?και εμείς τι είμαστε κράτος?να πουμε φεύγουν αυτοί μένουν εκείνοι?τι ανέκδοτα είναι αυτά?δεν ζητήσαμε εμείς να ερθετε στα Σέρβια αν καταλάβατε είναι νόμος του κράτους άντε αρκετά με αυτή την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

esi re gortso anti na paretithis kamaronis stin proti thesi;

Ανώνυμος είπε...

Λαθος τα ξερεις τα πραγματα φιλε 6.24
Κανε ενα γκαλοπ και θα δεις αν σας θελουνε ¨η οχι. Ποσοστα Β. Κορεας παιρνει το ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΩ.
Αλλα οχι και να το ζητησουν οι ιδιοι. Μαγκες με ξενα κολυβα θα γινεται εσεις ?

Σερβιωτης είπε...

Σιγα ρε ανωνυμε 6.24 να μη μας πιανει αμοκ .Για τον τροπο που ζητατε την αυτονομια σας δεν το σχολιαζουμε μονο εμεις αλλα και ολος ο νομός.Εξ αλλου εμεις δεν καναμε το Καλλικρατη ,ουτε επιλεξαμε με ποιους θαμαστε μαζι στο Δημο.Και εν τελει πως ολοι ανα την Ελλαδα προσπαθησαν να βρουν ενα κοινο παρονομαστη και να συνεργαστουν και μονο εσεις και κανα δυο αλλοι τεως δημοι παριστανετε την αρια φυλη;Ειχατε μαθει ,πιστευω ,να ειστε ολοι κρατικοδιαιτοι και να τρωτε ανεξελεκτα απο τον κρατικο κορβανα( θυμησου οτι λογω πληθυσμου ο δημος δεν ελεγχοταν απο το ελεκτικο ) και τωρα σας κακοφαινεται .Αλλα και τωρα μπορειτε να ελεγξετε την κατασταση ,αφου η πλειοψηφια των ααντιδημαρχων ειναι δικοι σας .Μη σου πω οτι αυτο γινεται.

Ανώνυμος είπε...

koynia poy se koynage

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Παπαδοπουλος αφού ακύρωσε τις διαδικασίες για το συμβούλιο νεολαίας ακυρώνει και την μπάντα.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον η ιστορία είναι οντως για να μας προβληματίζει. Επίσης με προβληματίζει οτι κανειςνδεν σχολίασε την πιθανότητα να ξανανοίξει το θέμα μαβε χωματερή επικίνδυνων αποβλήτων αλλά σαράντα σχολίασαν για την μπάντα. Κακά τα ψέμματα εαν οι σερβιωτες ειμασταν σωστοί πολίτες ο δήμος δεν θα είχε αυτά τα χαλια. Και οργανωμένος θα ηταν με σωστο υπαλληλικό δυναμικό και αξιοποίηση του και όχι δικά μας παιδιά σε θέσεις άσχετες αλλά με επιδοματα και καθαρός και φροντισμένος και τουρισμό θα είχε.

Ανώνυμος είπε...

Απο την αλλη τι έχει οργανώσει ο σταυρος δηλαδή που παει καλά για να το κάνει στην παρέλαση;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε αμοκ σας πιανει! Δε βλεπεις εδω που με ενα σχολιο για το Δημο Βελβεντου γυρισε το θεμα, κατευθειαν, απο τη μπαντα στο Βελβεντο; Ξεχασες τι γινοταν στις δημοτικες συνεδριασεις Κοκολιου το 2010 οταν εμεις καναμε τον αγωνα μας; Ξεχασες το τρεξιμο στην Αθηνα για την εδρα και το ονομα; Ξεχασες τις απαιτησεις Κωνσταντοπουλου κλπ προς τους Βελβεντινους για δηλωση υποταγης προς το Σερβιωτικο συμβουλιο; Δυο πραγματα σας ενδιαφερουν. Η εδρα του δημου και το ονομα για να εχετε την ψευδαισθηση οτι εχετε το Βελβεντο απο κατω.... Κομπλεξαρες στο φουλ δηλαδη! Τους σημερινους ανικανους εσεις τους δωσατε πιο πολλους ψηφους απο μας επειδη ηταν αντιθετοι στον αγωνα μας. Εσεις τους βαλατε στη θεση που εχουν τωρα! Τους νομισατε δικους σας. Εμεις τους ξεραμε.... Αυτοι δεν ειναι για κανεναν παρα μονο για τον εαυτουλη τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ 1.21. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σταυρο συνεχισε ετσι σε ζηλευουν !

Ανώνυμος είπε...

Η εδρα του δημου, τα χουμε ξαναπει (γεωγραφικα-ιστορικα-διοικητικα) ειναι τα Σερβια φιλε-φιλη μας. Αυτο και ενας ηλιθιος το καταλαβαινει.
Τωρα για ψευδαισθησεις που γραφεις, αλλοι κυνηγησαν και πετυχαν για λιγες στιγμουλες ειναι αληθεια, το ανοσιουργημα να αναφερεται πρωτα το Βελβεντο στο ονομα, δρωντας οπως παντα παρασκηνιακα.
Αυτα για το ενδιαφερον που λες των Σερβιωτων. Τωρα για το αμοκ εχεις απολυτο δικιο. Αμοκ μας πιανει. Με αυτα που εχετε κανει τα τελευταια 5 χρονια, κανενας δε σας θελει. Ουτε ενας

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω που επιβεβαιώνεις άλλη μια φορα την αποψη μου. Αναφερθηκες στα δυο (και μονο δυο) πραγματα που είναι σημαντικα για σας. Το ονομα και την εδρα!!! Επιβεβαίωσες και το αμοκ! Κομπλεξ και παλι κομπλεξ!! Κριμα γιατι με τέτοιες νοοτροπίες θα ειστε για παντα...."ΣΕΡΒΙΑ"..... Κριμα που στο Βελβεντο αντι να δειτε φιλους βλέπετε αορατους εχθρους...Κριμα γιατι τα Σερβια αξιζουν καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

τί παίρνεις; Θεϊκό μου φαίνεται!

Το Προφίλ μας