Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι ΚΚΕ για το Ν. Κοζάνης- Έφη Τσίγκα για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στην Κοζάνη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο στους τέσσερις διευρυμένους δήμους του Ν. Κοζάνης με την υποστήριξη του ΚΚΕ, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. 




Ο γραμματέας της Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ Γιώργος Στραβού τόνισε πως «με την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει το ΚΚΕ στους Δήμους του Νομού Κοζάνης, ανοίγουμε μια ουσιαστική συζήτηση με τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα της καθημερινής αγωνιστικής στάσης που θα συνδεθεί με τις τοπικές εκλογές του Νοέμβρη και θα δώσει ώθηση στην πάλη του λαού του νομού Κοζάνης» και συνέχισε λέγοντας ότι... «οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στην ουσία είναι μια ακόμα καθαρά πολιτική μάχη, στην οποία συγκρούονται οι δυο δρόμοι ανάπτυξης, με βασικό τους πυρήνα την στρατηγική διεξόδου από την κρίση. Από τη μια ο δρόμος που ακολουθούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και μας έφερε στην οικονομική κρίση και από την άλλη ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ και βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση, κόντρα στα μονοπώλια, κόντρα στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και υπέρ των λαϊκών συμφερόντων». Κλείνοντας ο κ. Στραβού επισήμανε πως «Υπάρχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στους δήμους από την πολιτική που ακολούθησαν οι δήμαρχοι που στηρίχτηκαν από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που τους στήριξε στους περισσότερους δήμους». 
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό Κοζάνης είναι οι παρακάτω: Δήμος Κοζάνης Γιάννης Μητσιάκος. Γεννήθηκε στην Αιανή το 1955, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, υποψήφιος νομάρχης με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία και νομαρχιακός σύμβουλος για δυο τετραετίες, υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με το ΚΚΕ. Μέλος του γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.  

Δήμος Εορδαίας Βασιλική (Κική) Στεργίου: Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1956, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Πτολεμαΐδας, ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 

Δήμος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς: Γεννήθηκε στην Σιάτιστα, και είναι 47 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Σιάτιστας με την Δημοτική Αγωνιστική Πορεία Σιάτιστας και δημοτικός σύμβουλος για τέσσερις τετραετίες, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού Έφη Τσίγκα: Γεννήθηκε στην Ελάτη του δήμου Καμβουνίων, είναι γεωπόνος ελεύθερη επαγγελματίας, ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Πηγή: vetonews.gr 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήδη παρουσιάστηκαν οι δύο από τις τέσσερις; υποψηφιότητες. Αναμένεται να συμπληρωθεί το πάζλ ως 15 Αυγούστου και μετά να αρχίσει ονοματολογία υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.
Ποια θα 'ναι τα άλλα δύο; ονόματα. Τ----ς και (;;).

Ανώνυμος είπε...

Ρε συντρόφια, η σ. ΤΣΙΓΚΑ ξέρει που πέφτουν τα Σέρβια ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ανώνυμε, ξέρεις κατά που πέφτουν τα Καμβούνια;

Ανώνυμος είπε...

Μην λοιδωρείτε την υποψήφια.
Μπορεί να μην έχει πολύ πάρε δώσε με την περιοχή μας αλλά έτσι κι αλλοιώς η γραμμή του κόματος ειναι ίδια σε όλη την Ελλάδα επομένως λίγη σημασία έχουν τα πρόσωπα. Το ΚΚΕ δεν αποδέχεται πρόσωπα και προσωπικότητες τα θεωρεί λεπτομέρειες. Αποδέχεται μόνο πιστά στη γραμμή κοματικά μέλη.

Το Προφίλ μας