Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σύγκληση σύσκεψης επί συγκεκριμένων θεμάτων ενόψει Καλλικράτη

Ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης απέστειλε επιστολή προς τους δημάρχους των δήμων Αγ. Παρασκευής, Βερμίου, Μουρικίου και τον πρόεδρο της κοινότητας Βλάστης με θέμα τη συνένωση των δήμων μετά την ψήφιση του Ν.3852/7-6-2010 «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», στην οποία ζητά στοιχεία σχετικά με την κατάσταση του υπηρετούντος προσωπικού, τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τον απολογισμό του 2009 και οφειλές προς τρίτους. 

Στόχος της ενέργειας αυτής, σύμφωνης και με έγγραφο της ΚΕΔΚΕ που ήρθε στους δήμους σε όλη τη χώρα, είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων για τη δημιουργία βάσης δεδομένων που θα συμπεριλαμβάνει τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία του νέου διευρυμένου δήμου, όπως θα προκύψει μετά την 1η Ιανουαρίου. Μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης προτίθεται να προχωρήσει σε σύγκληση σύσκεψης με τους δημάρχους των δήμων υπό συνένωση και με συγκεκριμένη θεματολογία, προκειμένου να τεθούν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση, καθώς στόχος είναι να ληφθεί εγκαίρως μέριμνα και να υπάρξει ετοιμότητα ενόψει της 1ης Ιανουαρίου 2011.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιτέκτονας στο στοιχείο του......«Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης»

Χα..χα...χα...χα...χα.....

Δεν είναι για γέλια ..........
όταν τέτοιοι
δήμαρχοι -αρχιτέκτονες....αναλαμβάνουν τέτοιες ενέργειες.....

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη συγκέντρωση υποψηφιοτήτων εχουμε και για τον Δήμο Εορδαίας...
Τσιούμαρης, Λωτίδης, Βρυζίδου και άλλοι πολλοί!
Ολοι οι σημερινοί δήμαρχοι...υποψήφιοι δημαρχοι και πάλι...
Ειναι γλυκό το αξίωμα του δημάρχου!
Για να επιμένουν όλοι, ε!

Το Προφίλ μας