Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δημιουργία Αυτοδιοικητικής Κίνησης στον Νέο Δήμο Κοζάνης



 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Η προσωρινή Επιτροπή Πρωτοβουλίας, για την δημιουργία  Αυτοδιοικητικής Κίνησης, στον Νέο Δήμο Κοζάνης, καλεί όσες και όσους νοιάζονται για τα τοπικά πράγματα να πάρουν μέρος σε δημόσια συζήτηση με στόχο την συνδιαμόρφωση  όρων ανθρώπινης ζωής στο τόπο μας
 Τετάρτη 21- 7-2010  και ώρα 7.30 μ.μ. στο ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ Κοζάνης
  Για την Προσωρινή Επιτροπή πρωτοβουλίας
Αθανασιάδου Χρύσα,
Γαβριηλίδης Αγάπιος
Ιωαννίδης Λευτέρης
Ρήγας Αντώνης
Σιόμου Τάσα

Σημείωση ai-vreS: με μήνυμά της η Αυτοδιοικητική Κίνηση ζήτησε να κατεβεί η διακήρυξη λόγω ενός τεχνικού θέματος. Η Διακήρυξη θα δημοσιευτεί αύριο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!
ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Ο Αγάπιος ο γιατρός είναι ή ο άλλος;
Μην κάνω τσάμπα μεταδημότευση!

Ανώνυμος είπε...

O Ρήγας μήπως μπέρδεψε την όχθη; Άφησε το Βελβεντό όπου ζει και θα ασχοληθεί με την Κοζάνη;

Ανώνυμος είπε...

H ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΛΙΜΝΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΒΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ξεχάσατε τον Θεόφιλο παπαδόπουλο τον πολιτικό αναλυτή υφιστάμενο της μαρκοπουλου. της περιφερειακής ένωσης. και του 3ου ορόφου της ΑΝΚΟ.
Δεν θα κοσμήσει την κίνησή σας ο Θεόφιλος;

Ανώνυμος είπε...

Τους λαγούς και τα σόια τους έφαγε ο Καλλικράτης.Τους κομήτες μάλλον θα τους φάει κανένας επόμενος Νόμος (Ικτίνος φαντάζομαι)....

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα και το γλύψιμο γλύψιμο...Αλλά τι να γλύψεις παρά του μη έχοντος (ΚΟΚΑΛΑΚΙ....)Καλά ξεμπερδέματα....

Ανώνυμος είπε...

καλή η κίνηση αλλά κάποιοι εξακολουθούν να κρύβονται! Θέλουν να τα έχουν με την παράταξη του Πάρη καλά αλλά και με το ΠΑΣΟΚ κάποιοι άλλοι, γιατί εκεί ειναι τα συμφεροντά τους και βάζουν τα κορόϊδα μπροστάρηδες ως συνήθως.Μόνο παχιά λόγια όλο το καιρό! Άντε να σας δω μάγκες!(βολεμένοι επαναστάτες)
Ότι έγραψα δεν ισχύει για την Τάσα Σιόμου,πραγματική αγωνίστρια και κάποιες ταχύτητες παραπάνω από πολλούς αυτοδιοικητικούς.

Ανώνυμος είπε...

H κίνηση δημοτών Σερβίων - Βελβεντού, θα κάνει καμιά σοβαρή εμφάνιση, ή θα εμφανίζεται ανώνυμα στα blog;
Πρέπει επιτέλους αν θέλουν να την πάρουν στα σοβαρά, να εμφανιστούν κάποιοι έστω και ως προσωρινή επιτροπή. Μετά τις δημοκρατικές διαδικασίες της διακύρηξης, θα προκύψει η οριστική επιτροπή, στην ηγεσία της οποίας μπορεί να υπάρχουν και πολίτες που δεν θα είναι στην προσωρινή.
Άντε τώρα πριν τα κόμματα εκδηλώσουν τις επίσημες επιλογές στήριξης.

Το Προφίλ μας