Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γ. Δακής Νομάρχης Κοζάνης: Με γνώση και ευθύνη για τη Δυτική Μακεδονία

Η πολιτική στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία της εκφρασθείσας υποψηφιότητας μου για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου και αναγνώριση της σχέσης εμπιστοσύνης, που συλλογικά δομήσαμε με την κοινωνία έχοντας σταθερό γνώμονα τη σύνθεση των δυνάμεων του τόπου και την ενότητα των πολιτών. Στο καινούργιο που ανατέλλει, με γνώση και ευθύνη, στοχεύουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, για να την αναδείξουμε πρωτοπόρο στην πατρίδα μας και στα Βαλκάνια της ειρήνης και της συνεργασίας. Στον αγώνα για το κοινό καλό απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής και συμπόρευσης σ’ όλους τους Δυτικομακεδόνες, για ένα αύριο αντάξιο της ιστορίας μας και των προσδοκιών της νέας γενιάς.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΥΔΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο γνώση; ΕΥΘΥΝΗ να δείς!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

9:05 , Δηλαδη την στρουμφησαμε

Ανώνυμος είπε...

Με γνώση και ευθύνη για τον δρόμο Κοζάνης Σερβίων που δεν έκανε, για το δρόμο Κοζάνης Λάρισας που τον άφησε εκεί που τον βρήκε, για το Πανεπιστήμιο που έμεινε στάσιμο, για τη ΔΕΗ που δεν τη στρίμωξε, για το Νοσοκομείο που αποδιοργανώθηκε τα χρόνια που ήταν Νομάρχης, για την αξιοποίηση της λίμνης που δεν προχώρησε, για δεκάδες υποσχέσεις που τις ξέχασε.
Ασε μας βρε Γιώργο. Γύρνα στο Φαρμακείο σου.

Ανώνυμος είπε...

Το φαρμακείο του ίσως είναι το χειρότερο του νομού!

Ανώνυμος είπε...

Στο στόχαστρο του Γιώργου Δακή είναι τέσσερις Δήμαρχοι, να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο......

Γιατί???????????????????

Επειδή απο το ΕΡΓΑ τους, οι ΔΉΜΟΙ είναι χρεωμένοι????????

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία τι καθόμαστε και σχολιάζουμε τον Δακη και τον κάθε Δακη όταν όλοι τους μλπε,πρασινοι,κοκκινοι κ.λ.π έχουν σαν πρώτο μέλημα τους την υπακοή στο κόμμα και δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα του λαού...αντί να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες καθόμαστε και τους ανεχόμαστε .Ο τοπικός δημοσιογράφος έχει τα συμφέροντα του και τους υποστηρίζει ...μην ξεχνάμε ότι δημοσιογράφος της Κοζάνης ήταν στην λίστα του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος βολευτης...είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να είναι αμερόληπτος ...εμπρός λοιπόν να ξυπνήσουμε όλοι μας και να τους στείλουμε εκεί που πρέπει και ποιο παρά πέρα αν γίνετε……

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάμε ότι δημοσιογράφος της Κοζάνης ήταν στην λίστα του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος βολευτης...είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να είναι αμερόληπτος

σσσσσσσσσσσσσ,μόκο..που θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΠ.
Κάποια μέρα θα κάνει μεγάλη καριέρα στο mega.
Χεχε.

Ανώνυμος είπε...

να διορθώσω τον φίλο ο μέγας και τρανός Π.Π μάλλον σε ένα Άλφα είναι τώρα αν είναι κανάλι η κιχι δεν γνωρίζω...πάντως είναι δυνατόν ο Ανώνυμος 12.16 να τα βάζει με τον ένα τον τρανό τον ανεπανάληπτο Π.Π ...ντροπή και πάλι ντροπή !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή!!!!!
για τα λεγόμενα σας.....
είναι ο αυριανός βο(υ)λευτής της Σοσιαληστικής Χούντας....ο δημοσιογράφος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ κομπλεξάρες δημοσιογραφίσκοι ή παραγοντίσκοι τα βάζετε με τον Π.Π. που ειναι ο μόνος δημοσιογράφος που καταθέτει επωνύμως τις απόψεις του εδώ μέσα. Όποιος έχει κότσια και παριστάνει τον δημοσιογράφο ας γράψει επώνυμα. Πλιάτσο μην κολώνεις. Οι υπόλοιποι ειναι κότες. Ποιούς δημοσιογράφους γνωρίζει ο κόσμος στον νομό εκτός απο τα κρατικά μέσα ; σχεδόν κανέναν αφού όλοι ειναι χαμαιλέοντες.
Ειχε δίκιο ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης που έλεγε οτι ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει τη μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2:27 μ.μ.
ο Π.Π είναι
καλό παιδί, άξιος δημοσιογράφος
αλλά
ένας τέτοιος άνθρωπος τι δουλειά έχει με αυτούς
ως υποψήφιος βουλευτής ???????

Εγώ για αυτό τον λόγο τα βάζω μαζίτου.

Ανώνυμος είπε...

αν όντως είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με τα αρχικά Π.Π για ποιο λόγο δεν γράφει όλο το όνομα του ? ναι με το ζόρι τον έβαλαν υποψήφιο βολευτη ...βρω ουστ που όλοι νοιάζονται μόνο να βολευτούν ..δες σε άλλες σελίδες ποιες θέσεις παίρνει και τι γράφει...και τότε τα λέμε ..

Το Προφίλ μας