Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γ. Δακής Νομάρχης Κοζάνης: Με γνώση και ευθύνη για τη Δυτική Μακεδονία

Η πολιτική στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία της εκφρασθείσας υποψηφιότητας μου για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου και αναγνώριση της σχέσης εμπιστοσύνης, που συλλογικά δομήσαμε με την κοινωνία έχοντας σταθερό γνώμονα τη σύνθεση των δυνάμεων του τόπου και την ενότητα των πολιτών. Στο καινούργιο που ανατέλλει, με γνώση και ευθύνη, στοχεύουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, για να την αναδείξουμε πρωτοπόρο στην πατρίδα μας και στα Βαλκάνια της ειρήνης και της συνεργασίας. Στον αγώνα για το κοινό καλό απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής και συμπόρευσης σ’ όλους τους Δυτικομακεδόνες, για ένα αύριο αντάξιο της ιστορίας μας και των προσδοκιών της νέας γενιάς.

14 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/7/10 18:30

  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΥΔΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος29/7/10 20:25

  Μόνο γνώση; ΕΥΘΥΝΗ να δείς!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος29/7/10 21:05

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος29/7/10 22:06

  9:05 , Δηλαδη την στρουμφησαμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος29/7/10 23:59

  Με γνώση και ευθύνη για τον δρόμο Κοζάνης Σερβίων που δεν έκανε, για το δρόμο Κοζάνης Λάρισας που τον άφησε εκεί που τον βρήκε, για το Πανεπιστήμιο που έμεινε στάσιμο, για τη ΔΕΗ που δεν τη στρίμωξε, για το Νοσοκομείο που αποδιοργανώθηκε τα χρόνια που ήταν Νομάρχης, για την αξιοποίηση της λίμνης που δεν προχώρησε, για δεκάδες υποσχέσεις που τις ξέχασε.
  Ασε μας βρε Γιώργο. Γύρνα στο Φαρμακείο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος30/7/10 09:09

  Το φαρμακείο του ίσως είναι το χειρότερο του νομού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος30/7/10 11:52

  Στο στόχαστρο του Γιώργου Δακή είναι τέσσερις Δήμαρχοι, να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο......

  Γιατί???????????????????

  Επειδή απο το ΕΡΓΑ τους, οι ΔΉΜΟΙ είναι χρεωμένοι????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος30/7/10 12:16

  Έχω μια απορία τι καθόμαστε και σχολιάζουμε τον Δακη και τον κάθε Δακη όταν όλοι τους μλπε,πρασινοι,κοκκινοι κ.λ.π έχουν σαν πρώτο μέλημα τους την υπακοή στο κόμμα και δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα του λαού...αντί να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες καθόμαστε και τους ανεχόμαστε .Ο τοπικός δημοσιογράφος έχει τα συμφέροντα του και τους υποστηρίζει ...μην ξεχνάμε ότι δημοσιογράφος της Κοζάνης ήταν στην λίστα του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος βολευτης...είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να είναι αμερόληπτος ...εμπρός λοιπόν να ξυπνήσουμε όλοι μας και να τους στείλουμε εκεί που πρέπει και ποιο παρά πέρα αν γίνετε……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος30/7/10 13:18

  μην ξεχνάμε ότι δημοσιογράφος της Κοζάνης ήταν στην λίστα του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος βολευτης...είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να είναι αμερόληπτος

  σσσσσσσσσσσσσ,μόκο..που θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΠ.
  Κάποια μέρα θα κάνει μεγάλη καριέρα στο mega.
  Χεχε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος30/7/10 13:32

  να διορθώσω τον φίλο ο μέγας και τρανός Π.Π μάλλον σε ένα Άλφα είναι τώρα αν είναι κανάλι η κιχι δεν γνωρίζω...πάντως είναι δυνατόν ο Ανώνυμος 12.16 να τα βάζει με τον ένα τον τρανό τον ανεπανάληπτο Π.Π ...ντροπή και πάλι ντροπή !!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος30/7/10 14:09

  Προσοχή!!!!!
  για τα λεγόμενα σας.....
  είναι ο αυριανός βο(υ)λευτής της Σοσιαληστικής Χούντας....ο δημοσιογράφος !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος30/7/10 14:27

  Βρέ κομπλεξάρες δημοσιογραφίσκοι ή παραγοντίσκοι τα βάζετε με τον Π.Π. που ειναι ο μόνος δημοσιογράφος που καταθέτει επωνύμως τις απόψεις του εδώ μέσα. Όποιος έχει κότσια και παριστάνει τον δημοσιογράφο ας γράψει επώνυμα. Πλιάτσο μην κολώνεις. Οι υπόλοιποι ειναι κότες. Ποιούς δημοσιογράφους γνωρίζει ο κόσμος στον νομό εκτός απο τα κρατικά μέσα ; σχεδόν κανέναν αφού όλοι ειναι χαμαιλέοντες.
  Ειχε δίκιο ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης που έλεγε οτι ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει τη μάνα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος30/7/10 14:55

  Φίλε 2:27 μ.μ.
  ο Π.Π είναι
  καλό παιδί, άξιος δημοσιογράφος
  αλλά
  ένας τέτοιος άνθρωπος τι δουλειά έχει με αυτούς
  ως υποψήφιος βουλευτής ???????

  Εγώ για αυτό τον λόγο τα βάζω μαζίτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος30/7/10 15:30

  αν όντως είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με τα αρχικά Π.Π για ποιο λόγο δεν γράφει όλο το όνομα του ? ναι με το ζόρι τον έβαλαν υποψήφιο βολευτη ...βρω ουστ που όλοι νοιάζονται μόνο να βολευτούν ..δες σε άλλες σελίδες ποιες θέσεις παίρνει και τι γράφει...και τότε τα λέμε ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας