Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Γιάννης Αποστολίδης: Ποιος αποφασίζει για τον Πόρο;


Στις 20-5-2008 ρωτούσαμε το Νομάρχη Κοζάνης «Ποιός τελικά αποφασίζει για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης; Η Ν.Α. Κοζάνης ή ο Γ.Γ. της Περιφέρειας;»
Για άλλη μία φορά ο κ. Δακής αποδεικνύει ό,τι είχε εκχωρήσει στο Γ.Γ. της Περιφέρειας το δικαίωμα να αποφασίζει για πράγματα που έπρεπε να αποφασίσει η Ν.Α. Κοζάνης και το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Όπως ενημέρωσε το σώμα στις 2π.μ. σήμερα, ύστερα από έλεγχο που ζήτησε και έγινε, και μπράβο του γι’ αυτό, προέκυψε ότι υπήρχαν οφειλόμενα ποσά από τη ΔΕΗ για τα προηγούμενα χρόνια.
Τονίζουμε: ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ!! Όχι αναπορρόφητα! 
Κατά συνέπεια έπρεπε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την απορρόφηση των οφειλόμενων ποσών και όχι να εκχωρηθούν στο Γ.Γ. της Περιφέρειας.
Κύριε Δακή,
Επειδή επιθυμείτε να συνεχίσετε στην αυτοδιοίκηση, όργανο δημοκρατικού προγραμματισμού είναι το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Ούτε το γραφείο σας, ούτε πολύ περισσότερο το γραφείο του Γ.Γ. της Περιφέρειας ή του αρχηγού του κόμματός σας.
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δυο γ........μαλώνανε, σε ξένο αχυρώνα"

Άραγε 2...3...4...5...6.....1000 είναι?????

Ιδού η απορία!!!!!!!

ΝΑΚ είπε...

"Η γενιά του 1-1-4, του Μάη του ʽ68 και του Πολυτεχνείου άλλαξαν την Ελλάδα αλλά για τον εαυτό τους και μόνο.
Γενιά που πουλάει τα παιδιά της και τις επόμενες γενεές για να καλύψει τις πομπές, τα λάθη της, και τις επιλογές της δεν αξίζει τον κόπο να υπάρχει. Όλες οι γενιές έμειναν στην ιστορία γιατί δόσαν ακόμη και τη ζωή τους για τα νιάτα ακόμα και όταν δεν μπορούσαν"
Απόσπασμα απο το kozan.gr

Σ'αυτή τη γενιά ανήκεις αγαπητέ Γιάννη, ένας ακόμη βολεμένος που θέλει να "σώσει" τον κόσμο και μην έχεις αυταπάτες, η ευθύνες σου στα σκάνδαλα της Ν.Α. Κοζάνης είναι αναλογικές.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΝΑΚ, το παραπάνω δεν είναι από το kozan.gr, είναι απόσπασμα από την ομιλία της Λιάνας Κανέλη στην ολομέλεια της βουλής για το Σχέδιο Νόμου για το ασφαλιστικό. Δεν ξέρω πως το παρουσιάζουν στο kozan.gr, το πρωτότυπο ανήκει σε εκείνη.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Nομός Κοζάνης Πρωταγωνιστής λέει...
Τώρα που καταργείτε ο Νομός, μηπως Αποστολίδης πρέπει να αλλάξεις λογότυπο?
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

EKEINI I DIMOTIKI KINISI SERVION-BELBENTOY POY INE? EKANAN ENA BLOG KAI EXAFANISTIKAN.
POTE THA EMFANISTHOYN DIMOSIA;

Ανώνυμος είπε...

Θα σας δω και πόσο πρωταγωνιστές θα είσται και στο Δήμο Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κύριε Αποστολίδη έκανε Νομάρχη τον συγκεκριμένο;Ξεχνάτε την συνάντηση με τον κύριο Παυλόπουλο;Δυστυχώς στον εαυτό σας πρέπει να απολογηθείτε και όχι ο Νομάρχης σε εσάς. Δυστυχώς για σας ο λαός έχει μνήμη...Οι κομήτες και οι μάγειροι των εκλογών πρέπει να πάνε σπίτια τους.Ο κόσμος σας έχει όλους βαρεθεί.Η επι του καναπέος αριστερή πολιτική ανήκει στο παρελθόν.Ο κόσμος θέλει αριστερή πολιτική και όχι ξύλινη αριστερή κριτική.Δυστυχώς ο καιρός των παχιών αγελάδων και για την Ελληνική αριστερά έχει περάσει.
09 Ιουλίου 2010 3:54 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ρε 3:54
επί ποιου "καναΠΕΟΣ" κάθεσαι και γράφεις τέτοιο σχόλιο;
09 Ιουλίου 2010 9:22 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Εχεις απόλυτο δίκαιο 3:54. Πού ήταν αυτός χαμένος όλη την τετραετία; Ακουγόταν ότι ήταν από τους από τους ευνοούμενους της περιφέρειας είναι αλήθεια;
Και νάτος πάλι εμφανίστηκε πριν τις εκλογές,όπως και πολλοί άλλοι,βέβαια τώρα που το καράβι βουλιάζει, ψάχνει για καινούριες πολιτικές(έπαγγελματικές;)συμμαχίες και άρχισε την αντιπολίτευση. Ποιά είναι η αντιπολίτευσή σου όλη την τετραετία; Τώρα μας θυμήθηκες;
Κύριοι ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι,θα τρίβεται τα μάτια σας με αυτά που θα δείτε στις προσεχείς εκλογές.
09 Ιουλίου 2010 9:55 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Σας έστειλα κάποιο σχόλιο πριν από δό ώρες περίπου αλλά δεν το ανεβάσατε! Γιατί; Μας το έφαγε η λογοκρισία;
10 Ιουλίου 2010 1:01 π.μ.
aivreS είπε...

Ποιο σχόλιο αδερφέ; Ξανα στείλ' το. Καθόλου λογοκρισία!
10 Ιουλίου 2010 7:52 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Προς ai-vres:Εδώ και 4 μέρες υπάρχουν τα σχόλια 3.54 και 9.55 και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντέδρασε για να κατέβουν;Δηλαδή είναι αλήθεια;Κάποτε οι αριστεροί πέθαναν στην εξορία για μία υπογραφή και τώρα οι υποτιθέμενοι "αριστεροί" κάνουν τις πάπιες ή γαργάρα τέτοιες καταγγελίες;Τελικά οι επαγγελματίες της πολιτικής δεν έχουν χρώμα.Για όλους αυτούς ένα χρώμα αξίζει.Το ΜΑΥΡΟ.
12 Ιουλίου 2010 9:30 μ.μ.
aivreS είπε...

Ανώνυμε 9.30, δε μας έχει ενοχλήσει κανείς για τα συγκεκριμένα σχόλια. Θα ήθελες να κατεβούν;

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκε και ο γερο-γιαννάκης τον τοπικό πόρο. Ρε ουστ.........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμπλεξ κάποιων δεν κρύβονται. Αντί να σχολιάσουν την επερώτηση που κατέθεσε ο συγκεκριμένος νομαρχιακός σύμβουλος άρχισαν το βρώμικο χτύπημα κάτω απο τη μέση. Όλα τα λαμόγια της εξουσίας με βρισιές και λάσπη προσπαθούν να βγούν λάδι. Ετσι νομίζουν θα καλύψουν τον εκλεκτό τους νομάρχη.
Μην αγχώνεστε καημένοι θα τον πιείτε όλοι μαζί στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή θλιβερή καραμούζα της αριστεράς είναι σίγουρο οτι εσύ κυρίως θα τον πιείς στις επομενες εκλογές κάνε προς το παρόν τουμπεκι...ο γιαννάκης, ο φαρμακοτρίφτης και η παρέα τους έφαγαν καλά όλα αυτά τα χρόνια... τώρα τους έπιασε το παράπονο για τον τοπικό πόρο... επειδή όμως οι πολίτες-χιμπατζίδες αρχίζουν σιγά-σιγά να αποτελούν είδος προς εξαφάνιση ( με εξαίρεση ίσως της αφεντιά σου) φρόντισε να βγάλεις και εσύ τη στολή του χιμπατζή και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το μυαλό σου...γκεγκε;

Ανώνυμος είπε...

AΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΖΤΗΜΑ ΛΕΟΥΔΗ-ΔΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΙΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι (μήπως και ξέρει κανένας). Αυτοί οι Αφοι Χατζηνικολάου έχουν καμμιά σχέση με το δοσίλογο νομαρχεύοντα Κοζάνης επί κατοχής; Θα είχε πλάκα....

Ανώνυμος είπε...

Ti ine i karamouza;

Ανώνυμος είπε...

To συνώνυμο της βουβουζέλας... ενα ενοχλητικό όργανο που κρώζει σαν τα βατράχια και νομίζει οτι παράγει καμιά σπουδαία μελωδία...κάτι σαν τον λόγο της Αριστεράς τόσα χρόνια...............κατάλαβες 7.57;

Ανώνυμος είπε...

11:36
Αν τελείωσες σε παρακαλώ τράβα το καζανάκι. Μπόγα και δυσωδία ...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ευφυής και ετοιμόλογος είσαι καταπληκτικέ αριστερέ ψάλτη του γιαννάκη.....πόσο έξυπνος θεέ μου....τράβα το καζανάκι;μα τι ευφράδεια λόγου.....τί οίστρος πνεύματος....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας