Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οικολόγοι Πράσινοι: Να προχωρήσει η ΔΕΗ τα φωτοβολταικά πάρκα που έχει εξαγγείλει

Οι υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων κ. Ιωαννίδης, κ. Καλημέρης και κ. Τσικριτζής επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και υπέβαλαν τα αιτήματα και τις προτάσεις τους στο Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικολακάκο. Στη συνέχεια μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συζήτησαν με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για θέματα υγιεινής και ασφάλειας και εργασιακών σχέσεων. Οι εκπρόσωποι των Οικολόγων επανέλαβαν τα αιτήματα τους για συμμόρφωση της ΔΕΗ με τους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας των ορυχείων και των σταθμών και τόνισαν ότι τόσο οι Επιθεωρητές περιβάλλοντος όσο και ο Συνήγορος του Πολίτη έχουν καταγράψει σωρεία παραβάσεων.
Αναφέρθηκαν επίσης στις καθυστερήσεις της εγκατάστασης των δύο μεγάλων φωτοβολταικών πάρκων (2Χ 50 MW) που έχει εξαγγείλει η ΔΕΗ για τη Μεγαλόπολη και την Κοζάνη. Τέλος πρότειναν ότι η ΔΕΗ θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί και στην κατασκευή πράσινου ενεργειακού εξοπλισμού, αντί να εισάγει από το εξωτερικό. Αν π.χ η ΔΕΗ κατασκευάσει μόνη της τα πάνελς που θα χρειαστεί για τα δύο αυτά φωτοβολταικά, μπορεί να δημιουργήσει 150 θέσεις εργασίας για τα επόμενα 5 – 7 έτη.
Το απόγευμα οι υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων κ. Ιωαννίδης και κ. Σιούστη επισκέφτηκαν το κέντρο της Πτολεμαΐδας και διένειμαν ενημερωτικό υλικό στο κέντρο της πόλης. Τέλος οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Μπλιαχούτας και κ. Φτάκα βρέθηκαν στα Γρεβενά, όπου έδωσαν τηλεοπτική συνέντευξη και στη συνέχεια διένειμαν ενημερωτικό υλικό. Επίσης συζήτησαν με υπηρεσιακούς παράγοντες και πολίτες τα προβλήματα των δασών και του δρυμού της Βάλια Κάλντα.
ΤΠΚ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Κοζάνης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES GIATI DEN APANTAS STA PERI MEROLIPSIAS YPER TOU PASOK???

ai-vreS είπε...

Δεν αντιληφθήκαμε τέτοια ερώτηση, φίλε μας. Αν έγινε όμως, τη θεωρούμε ρητορική. Το όλο στήσιμο του ιστολογίου μιλά από μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

Οι θέσεις των πρασίνων-οικολόγων για το Σκοπιανό, προκαλούν ερωτήματα στην κοινή γνώμη.Οπως εχει καταγραφεί, παλαιότερα ο Τρεμόπουλος εξέφραζε περίεργες θέσεις για το Σκοπιανό και ακόμα και σήμερα, οσοι τις ακούνε προκαλούνται...Συνειρμοί!
Γιατί, η ζωή δεν είναι μόνο τα δάση και το περιβάλλον, αλλά και οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα...Πάντως, οι πολίτες, που εχουν τις παλιες θέσεις Τρεμόπουλου για το Σκοπιανό, τρέμουν στην ιδέα, αν αυτός ο Κύριος, ακομα και σήμερα τα..διακηρύτει και τα υπεραμύνεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tο...aivres απο τη δημιουργία του, υποστηρίζει τις θέσεις του Πασοκ.Ο 8.50 εθεσε το περί μεροληψίας υπέρ του Πασοκ απο το ιστολόγιο.
Καλά τόσο καιρό δεν το αντελήφθηκε;
--- Ο ιδιος του -8.50- πως θα ηθελε να είναι πολιτικώς το ιστολόγιο;
Τι εχει να προτείνει...

Ανώνυμος είπε...

POS MILA TO STISIMO TOU ISTOLOGIOU?? MONO VIDEO YPER TOU PASOK ANEVAZETE.

Ανώνυμος είπε...

Και γαιτι το παρακολουθειτε βρε παιδιά;Απο τη δευτέρα αντίσταση .

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου..άνθρωπε, 9.16, δεν έχεις φαίνεται όραση!
Τόση υλη του ιστολογίου παρατίθεται και μιλάς μόνο για βίντεο(!)...
Το στήσιμο του ιστολογίου, είναι με καθημερινή-ανανεώσιμη ύλη και στηρίζει πρόσωπα, που πρόσκεινται στο Πασοκ...
Αν εσένα αυτό δεν σε ικανοποιεί και αν οι φιλοδοξίες σου, σε κάνουν να είσαι...δεξιόπαιδο, μπορείς να δημιουργήσεις ενα δικό σου ιστολόγιο και να παρουσιάσεις το δεξιό χώρο, στον οποιο προφανώς ανήκεις!
Επίσης, το ιστολόγιο αυτό, εχει βαρεθεί τους δεξιούς και τις απόψεις τους...
Και δεν λένε και τίποτε καινούργιο!
Αν τους ρωτήσεις ευθέως τι είναι το Βατοπέδι και τι προκάλεσε στο πολιτικό σκηνικό, οι δεξιοί δεν το γνωρίζουν...
Παθαίνουν..αμνησία!!!
Και η απάντηση ερχεται την Κυριακή, που η ήττα της αποκαλούμενης...δεξιάς, θα είναι..βαρυτάτη!!!
Συνεπώς 9.16 αφησε το ιστολόγιο να συνεχίσει την πορεία του και μην παθαίνεις ...αλλεργία με όρους..μεροληψία και λοιπά!
Ασχολήσου με το μέλλον σου και δές τον κόσμο...αισιόδοξα!!!

ai-vreS είπε...

Ο παραπάνω φίλος μας κάλυψε πλήρως!

Ανώνυμος είπε...

Thanks...aivres!!!
Μεθ' υπολήψεως....

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά θα μας τρελάνετε. Πριν δύο χρόνια ο λαός μίλησε και ξανατιμώρησε το ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα. Τώρα το οι ΠΑΣΟΚσήδες τα ξεχάσανε όλα και θυμούνται μόνο τα σκάνδαλα της νέας Δημοκρατίας; Μην μπερδεύεστε τόσο πολύ. Και οι δυο την ίδια μούρη έχετε.
Πολύ θα ήθελα να δω την μούρη σας αν κάνει έστω και ελάχιστα από αυτά που λέει ο Παπανδρέου για την αξιοκρατία και κάθαρση. Τι θα κάνετε μετά; Θα πάτε να γλύφετε το Καραμανλή μήπως σας βολέψει τουλάχιστο αυτός;

Το Προφίλ μας