Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Αρνείται να παραιτηθεί ο Λεούδης!!!

Από την Ελευθεροτυπία 14/10/09
Ολοι οι περιφερειάρχες έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά ένας έχει στυλώσει τα πόδια και δεν αφήνει την καρέκλα του, παρ' ότι του έχει ζητηθεί η παραίτηση. Είναι ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης. Οι πληροφορίες λένε ότι όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά συνεχίζει να υπογράφει και αποφάσεις για έργα. Αφού τον ενδιαφέρει τόσο να μείνει στη θέση του περιφερειάρχη, γιατί δεν παίρνει μέρος στον νέο διαγωνισμό;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=91802

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Λεούδης θα πάει στο σπίτι του όσο κι αν έχει στυλώσει τα πόδια και δεν αφήνει την καρέκλα του. Το κακό είναι ότι έκανε μεγάλη περιουσία εδώ στη Δυτική Μακεδονία και ο νοών νοείτο. Το καλό είναι ότι δεν θα τον ξαναδούμε.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η καρέκλα είχε κόλλα.Η μάλλον λόγω κυβικών σφήνωσε....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να φύγει; Πού θα ξαναβρεί κουμπάρο να τον διορίσει γενικό δερβέναγα;

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ, «αίσθηση» έχει προκαλέσει στο υπουργείο Εσωτερικών, ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους ομολόγους του, ο διορισμένος από την προηγούμενη κυβέρνηση γενικός γραμματέας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ανδρέας Λεούδης μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει παραίτηση και φέρεται να υπογράφει συμβάσεις.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΕ!!! ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ,Ο ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, Ο ΠΑΤΡΑΣ,Η ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;; ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσαμε και την περίπτωση να περιμένει να έρθει ο εκλεγμένος περιφερειάρχης του χρόνου.Που να βρούμε μέχρι τότε καλύτερο.....Εκτός και αν και αυτός κατέθεσε το βιογραφικό του και περιμένει...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη έλεγε ο μακαρίτης Καλογήρου στον Κούρκουλο.
Θέλει να κλείσει εκρεμότητες γιαυτό δεν φεύγει.
Απορώ όμως πως ειναι δυνατόν να μην μπορεί να τον παραιτήσει η κυβέρνηση;
Η μήπως !!!
Κάθε άποψη δεκτή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υφίσταται μείζον λόγος για να παραιτηθεί ο νυν Γ.Γ της Περιφέρειας.Η αρνησις του είναι δική του επιλογή.Η Κυβέρνηση συλλογίζεται να τον διατηρήσει στην θέσιν του, μέχρις ότου ολοκληρώσει το εποικοδομητικόν του έργον για την Δυτική Μακεδονία.
Εμμέσως πλήν σαφώς, θα παραμείνει στην θέσιν του και κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει σε παραίτησιν.

Ανώνυμος είπε...

Απλά ειναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα...Ελπίζω σε μια τελευταια συνεντευξη!!!!


Π.Π.

ai-vreS είπε...

Έχουμε κι εμείς μερικές ερωτήσεις να του κάνουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο μερικες ωρες, ο ιδιος μου ειπε σε συνομιλια μας οτι δεν ασκει καμια διοικηση, απλα αναμενει να παραδώσει. Και ειναι αληθεια πως εδω και δυο ημερες βρισκεται στη θεσσαλονικη.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. πως και το έπαθες και "συνομιλείς" με τον Λεούδη; Σαν πολιτικό πρόσωπο που είσαι τώρα μιλάς με όλους τους παράγοντες...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος που δεν πρόκειται να κλείσει την θύραν είναι ο Κοκολιός! Είναι αυτός, που θα ανοίξει του χρόνου τέτοιο καιρό, την νίκη του, για 3η τετραετία!Είναι βεβαία η επανεκλογή του, παραμένει δημοφιλής και στην παράσταση νίκης προηγείται παρασάγγας έναντι οιουδήποτε-προκύψαντος αντιπάλου του εκ της αξιωματ αντιπολιτεύσεως!!
Μια αξιωματική αντιπολίτευση στο δήμο Σερβίων, που εδώ και έτη...δεν εχει αρχηγό-επικεφαλής!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα ξύπνησες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΣΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ai-vreS είπε...

Φίλε μας, ας μην ανοίξουμε άλλο ζήτημα εδώ. Η κατάσταση του ανοικτού θεάτρου Σερβίων είναι θέμα μιας άλλης ανάρτησης και κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτή.
Έχεις να πεις άποψη περί της παραίτησης Λεούδη; Κατά τη γνώμη σου πρέπει να υποβάλλει παραίτηση αφού είναι διορισμένος από την προηγούμενη κυβέρνηση - όπως άλλωστε έχουν κάνει όλοι οι γενικοί, ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και χρόνια συνομιλω με ολους!Λογω δουλειας...φυσικα και με τον περιφερειάρχη, τον οποιο προσπαθησα να βρω για να μαθω τι ακριβως συνεβη...Μεταφέρω τα όσα γνωριζω.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το portal της Περιφέρειας www.westernmacedonia.gr και το τι κυκλοφόρησε σε πρόχειρους διαγωνσιμούς αρκεί κάποιος να φανταστεί τι έγινε εκεί που δεν υπάρχει υποχρέωση δημοσίευσης !

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΤΟΣ, ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝ!!! ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΚΟΛΙΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει παραίτηση. Αλλά όπως γράφτηκε και παραπάνω τυπικά παραμένει, δεν πολυπηγαίνει .
Γιατί να φύγει? Ηρθε ο επόμενος και περιμένει απέξω?

Ανώνυμος είπε...

Από σάιτ της Κοζάνης:
"Αυτοί που γνωρίζουν πολλά και καλά στη περιοχή, αναρωτιούνται: Και τώρα υπο την «Αιγί-δα» τίνος θα γίνονται οι μελέτες; Εκτός αν παραμείνει ο θεός «ΖΕΥΣ» στην περιοχή με τα παραρτήματα του για να μας παρέχει θεϊκή προστασία".

Και μετά ρωτάτε γιατί δεν παραιτήθηκε; Εδώ είναι η απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

DEN ZOUME STHN AFRIKH. ZOUME STHN ELLADA. KAI H DHMOKRATIA MPOREI NA LEITOYRGHSEI. ANTI NA PETIOYNTAI SPONTES KAI ALLA MISOLOGA, AS ZHTHSOUME APO ENAN DHMOSIO LEITOYRGO NA KANEI ELEGXO STHN PERIOUSIA TOU KYRIOU PERIFEREIARXH KAI THS OIKOGENEIAS TOU. LEGONTAI POLLA, AKOUGONTAI AKOMA PERISSOTERA, ALLA H ALHTHEIA THA FANEI ME MIA POLY APLH EREYNA. H "AIGIS" KAI O "ZEYS" FAINETAI NA EINAI ETAIREIES SYMFERONTWN TOU KYKLOU LEOUDH. OI ETAIEIES AYTES PHRAN DOULEIES STHN PERIOXH. MPOREI NA MHN HTAN PARATYPH H ANATHESH TOUS. HTAN OMWS HTHIKH? AS ELEGXTHOUN O TROPOS KAI TA POSA. ALLA SE AYTH TH XWRA H YPOKRISIA PERISSEYEI. DEN THYMASTE TON BOULEYTH KYRIO KASAPIDH TI DHLWSEIS EKANE THN TELEYTAIA STIGMH GIA TON KYRIO LEOUDH? AS ZHTHSEI MIA EREYNA O IDIOS. ALLA TOTE POU EKANE DHLWSEIS KATA TOU LEOUDH HTAN PROEKLOGIKH PERIODOS. ITHELE NA DEIKSEI OTI TAXA O IDIOS ENDIAFERETAI GIA THN PERIOXH. AN EXEI TO STHENOS, AS ZHTHSEI AYTOS THN EREYNA.

Το Προφίλ μας