Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος νέος Πρόεδρος της Βουλής


«Αισθάνομαι βαθύτατη συγκίνηση, είναι μέγιστη τιμή για μένα και για τη βόρεια Ελλάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά κατά την οποία εκλέγεται στη θέση του Προέδρου της Βουλής βουλευτής από τη Μακεδονία», δήλωσε ο Φίλιππος Πετσάλνικος πριν από λίγη ώρα, όταν εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος της Βουλής. Στην ψηφοφορία ψήφισαν 299 βουλευτές (πλην του κ. Λοβέρδου): 168 υπέρ, 130 λευκά και ένα άκυρο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενας πετυχημένος Βουλευτής για τον Ν Καστοριάς και οχι μόνο.Εκανε το αεροδρόμιο Καστοριάς-Αριστοτέλης- ΔΙΕΘΝΕΣ.Επεκτάθηκε ο αεροδιάδρομος στα 3,5 χιλιόμετρα, φωταγωγήθηκε και γίνονται και νυχτερινές πτήσεις.Εχει σύνδεση απευθείας και με το εξωτερικό.
Ο αεροδιάδρομος Κοζάνης παραμένει σε μήκος στα...1800 μέτρα!!!
Τα δρομολόγια της Ολυμπιακης για Καστοριά εβδομαδιαια ηταν 4, για Κοζάνη 2.
Απο 29/9 δεν εκτελούνται.
Το ιδιο και για Athens air ways.
***Ο Ν Κοζάνης εκλέγει 5 Βουλευτές, που δεν είναι ικανοί ενα δρόμο για το αεροδρόμιο Κοζάνης να..φτιάξουν!Παραμένει το επικινδυνότερο σημείο του Νομού σε ατυχήματα-κόμβος αεροδρομίου.
Συγχαρητήρια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ!

ΣΤ

Ανώνυμος είπε...

pos ginetai na mas apogoiteysei enas proedros ths voulis?? kai tipota na mh kanei mprabo tha toy leme. o loverdos giati eleipe??

Ανώνυμος είπε...

168? Ποιοί ήταν οι επιπλέον;

ai-vreS είπε...

Η ψηφοφορία ήταν μυστική οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε. 159 ήταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλην Λοβέρδου που βρισκόταν στο Υπουργείο του για τις διαπραγματεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον υπήρχαν και σημαντικότεροι βουλευτές στην Καστοριά γιατί στο σύνολό της η πόλη επέμενε στο μπλε και σε αυτές τις εκλογές. Μεγάλη τιμή ως πρόεδρος βουλής αλλά μπορεί να προσφέρει απο εκεί κάτι περισσότερο για την περιοχή του?
Η χρησιμοποίηση της λέξης Μακεδονία δεν ήταν τυχαία...

Το Προφίλ μας