Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Χθες υπέβαλε την παραίτησή του ο Λεούδης




Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου την παραίτησή του υπέβαλε χθες το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Ανδρέας Λεούδης.

Free Signature Generator

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo dromo na exei.ante na areonoume siga siga mpas k doun ligo fos k alloi tis perioxhs

Ανώνυμος είπε...

Εφυγε όχι βέβαια με άδεια χέρια.
Καλό ειναι να ψαχθεί πόσες δουλειές "έσπρωξε" εδώ και πέντε χρόνια στο γραφείο του (της γυναίκας του) στη Θεσσαλονίκη για να γελάσει και το παρδαλό Κατσίκι.
Ενας απο τους καλούς πελάτες ήταν φυσικά και ο Δήμος Σερβίων. Αν κάποιος απο την δημοτική αρχή έχει στοιχειώδη ευθιξία ας απαντήσει.
Ετσι εξηγείται η απευθείας ανάθεση μελετών σε "κάποιο" γραφείο της Θεσσαλονίκης όπως έλεγε και ο δήμαρχος ο οποίος καμώνονταν πως δεν γνώριζε ούτε το όνομα του γραφείου που έδινε αβέρτα κουβέρτα δουλειές.
Ετσι εξηγείται γιατί ο Γενικός προστάτευε τον δήμαρχο απο συγκεκριμένες καταγγελίες της αντιπολίτευσης και όπως έλεγε και ένας γραφικός blogger έθετε τις υποθέσεις "εις το αρχείον".
Θέλω να πιστεύω οτι όλα αυτά θα ελεγχθούν όχι για εκδίκηση αλλα για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της πολιτικής, όπως διακυρύτει με στεντόρεια φωνή ο Πρωθυπουργός.
Ίδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Οι δικές μου πληροφορίες όμως λένε άλλα. Ότι ναι μεν υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά ΔΕΝ την έκανε δεκτή ..ο ίδιος :)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο ai-vreS για την αποκλειστικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα μπραβο για το αποκλειστικο....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ακόμη δεν ήρθε το ΠΑΣΟΚ και πήρατε και αποκλειστικό......Μπράβο και σε ανώτερα πιο ουσιαστικά για τον τόπο μας αποκλειστικά.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙΓΟΝ ΤΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ? ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 5000 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΝ ΨΑΡΟΥ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ , ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ , Ο ΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ? Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ STAGE ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΠΟΥ (ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΠΑΛΙΔΗ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ? ΜΟΥ ΛΕΤΕ ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ? ΚΥΡΙΕ Π.Π ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

ο αγαπητος και ειλικρινής ανωνυμος 20 οκτ 1,14 μμ,μηπως μπορει να μας αναφερει οχι πολλα αλλα ενα μονο εργο που πηρε αυτη η εταιρια απο τον δημο σερβιων στα εξι χρονια που ειναι περιφεριαρχης ο λεουδης?να υπενθυμίσω πως αυτος που ψευδεται εχοντας πληρη επιγνωση της αληθειας δεν ονομαζεται απλα ψευτης,ειναι συκοφαντης και επικίνδυνος,ποσο μαλλον αν αυτες οι αποψεις δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 12.00 μμ μπορείς να μας πεις σε ποιο γραφείο δόθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση του διατηρητέου της κεντρικής πλατείας στα Σέρβια ;
Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1.12μμ πρεπει να εχεις μπερδευτει λιγακι ή εχεις τελειως λαθος ενημερωση.τη συγκεκριμενη μελετη την εχει παρει ενας εργολαβος του οποιου το ονομα μου ειναι γνωστο.ο δημος σερβιων εδωσε σε αυτον τη μελετη διοτι το ποσο που αξιωνε η ανκο για τη συγκεκριμενη μελετη ηταν σχεδον 3πλασιο.η μονη σχεση που εχει αυτος ο εργολαβος με τον λεουδη ειναι πως η γυναικα του εργαζεται στην περιφέρεια.παντως το μονο σιγουρο ειναι πως η ημιμαθεια ειναι πολυ χειροτερη και πιο επικίνδυνη απο την αμαθεια.

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη σχέση του;;;; Για μάθε λίγο τι σχέση έχει με την εταιρία η σύζυγος του Λεούδη και τα ξαναλέμε. Και για πες μας και το όνομα του εργολάβου. Και για πες μας το ποσό και γιατί δόθηκε στη συγκεκριμένη εταιρία. Και δεν εργάζεται στην περιφέρεια η σύζυγος του εργολάβου αλλά ήταν σύμβουλος του περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού.

Αυτό λέω κι εγώ ότι η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη και επικίνδυνη από την αμάθεια.
Είπαμε θα γελάσει και το παρδαλό Κατσίκη.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δήμαρχε δεν πάει αλο με τα πασοκια. Βουλοσέ τους το στόμα. Βγάλε ολες τις μςλέτες στον αέρα και γραψε δίπλα πιο μελετιτικό γραφείο η εταιρία έκανε τη μελέτη .Αυτά για να ξέρουν και το έργο που επιτέλεσες

Ανώνυμος είπε...

Πω Πω Πω Πω είναι πολλά τα λεφτάααααααααααααααα...
Τελικά κολυμπάμε στο χρήμα παρά την κρίση.Πολλή μελέτη ρε παιδιά.Ουτε για πανελλαδικές να έδινε ο πρώην ΓΓ.Για μελέτες ακούμε τα έργα που είναι.Μάλλον θα είμαι και λίγο τυφλός(οπως ολίγον έγκυος)......

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΙ ΕΤΣ ΟΡΕ; ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞ ΟΥ ΛΕΟΥΔΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΧΑΖΟΜΑΡΣ ΛΕΤΙ.ΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΡΕ.
ΚΙ ΑΝ ΕΦΑΓΙ ΟΥ ΛΕΟΥΔΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΟΥΧ, ΜΟΡΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΤΕΙ ΤΙ ΛΕΤΙ.ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒ.
-Ω-

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε συνομωσιολογε,καταλαβαινω πως το σασπενς και η ιντρικα πουλαει αλλλα δυστυχως για σενα η αληθεια ειναι μια.Ο συγκεκριμενος ανθρωπος εχει υπογραψει μια συμβαση με τον δημο σερβιων και θα δουλευει για τον δημο για δυο χρονια ετσι ωστε να παρει μεσω μηνιαιων μισθων το ποσο που εχει ζητησει για να ολοκληρωσει τη μελετη.ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ δεν εχει αναλαβει αυτη τη μελετη,αν ο ανθρωπος αυτος εχει δουλεψει ή δουλευει και σε καποια αλλη εταιρια αυτο δεν το γνωριζω,δεν με ενδιαφερει και δε νομιζω να ενδιαφερει και κανεναν αλλο.Αυτο που πρεπει να ενδιαφερει ολους ειναι η εξοικονομηση περιπου 80χιλ ευρω μονο απο την συγκεκριμενη μελετη. Υ.Σ η συμβαση αυτου του εργολαβου με τον δημο και η αναθεση της μελετης σε αυτον εχει περασει και απο το ΔΣ το οποιο και την ενεκρινε σχεδον ομοφωνα.
ΥΣ2πραγματικα οταν μιλουσες για αναθεσεις εργων στη γυναικα του λεουδη αυτο εννοουσες?αναφεροσουν σε μια και μονο μελετη η οποια εκτος του οτι δεν δοθηκε καν σε αυτη την εταιρια ηταν και 100% συμφερουσα για τον δημο?

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε δηλαδή έναν ΤΥΧΑΙΟ άνθρωπο στον δρόμο ο δήμαρχος και του ανέθεσε μια μελέτη πολλών χιλιάδων ευρώ. Χωρίς διαγωνισμό και χωρίς κριτήρια. Αυτό μας λές;
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. Και ΤΥΧΑΙΝΕΙ ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει μια εταιρία μελετών με τη γυναίκα του Περιφερειάρχη και ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι σύζυγος της συμβούλου του περιφερειράρχη; Πολλά τυχαία του συμβαίνουν του δημαρχου.
Και από που εξοικονόμησε 80 χιλ. ευρώ ο δήμος; Αφού η ΑΝΚΟ δεν έκανε προσφορά για το συγκεκριμένο έργο.
Υ.Γ 1. Και δεν είναι μία και μόνο η μελέτη που ανατέθηκε στη συγκεκριμένη εταιρία....
Υ.Γ 2. Μήπως ήταν 100% συμφέρουσα για το δήμαρχο; Γιατί ακόμα μελέτη δεν είδαμε και δεν πρόκειται να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου θα σου συνιστουσα να πας αυριο κιολας στο δημαρχειο και να ζητησεις την προσφορα της ανκο για την μελετη αυτη(περιπου 130χιλ ευρω).
Σου επαναλαμβανω πως ο ανθρωπος αυτος εχει ουσιαστικα προσληφθει σαν συμβουλος απο τον δημο σερβιων μονο και μονο για να κανει αυτη τη μελετη.ηταν μια πατεντα του δημου ετσι ωστε να γλιτωσει καθυστερησεις αλλα και πολλα λεφτα αφου αν γινοταν κανονικα ο διαγωνισμος δεν υπηρχε καμια περιπτωση η μελετη να κοστισει κατω απο 100χιλευρω.Σε πληροφορω επισης πως ολο αυτο εγινε για να προλαβει ο δημος ενα κονδυλι 800χιλευρω για το συγκεκριμενο εργο.για ολα τα παραπανω ενημερωθηκε λεπτομερως το ΔΣ το οποιο και 100% συμφωνησε με την ολη σκεψη αφου οπως ανεφερα εξοικονομηθηκαν 60-80χιλ ευρω.
Μηπως φιλε μου αγνοεις ηθελημενα τις δεκαδες των μελετων που εχουν δωθει στην ανκο?ποιο ακριβως εργο ανατεθηκε σε αυτη την περιβοητη διαπλεκομενη εταιρια του λεουδη τελικα?
Μηπως θα επρεπε να γνωριζεις τα προφανη για τη συγκεκριμενη μελετη(αφου οπως φαινεται ψαχνεις τετοια θεματα) ή μηπως τα γνωριζεις και το παιζεις σχετικος-ασχετος ηθελημενα?
Η λεξη συκοφαντια σου λεει αραγε κατι?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια σας λέει ο δήμαρχος για να σας παραμυθιάσει;Δηλαδή ο Δήμος έκανε καραμπινάτη παρανομία (εσύ τη λές πατέντα) για να προλάβει κονδύλι; Ο ίδιος Δήμος που πρωτοφανώς στα παγκόσμια χρονικά απένταξε έργο του Δήμου του από πρόγραμμα χρηματοδότησης;

Άσε φίλε μου. Από Κοζάνη το ψάχνουν ήδη... ότι και να λέμε εγώ κι εσύ δεν έχει σημασία.
Η λέξη συκοφαντία μου λέει πολλά. Εσένα η λέξη διασπάθιση δημοσίου χρήματος σου λέει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

τα παραμυθια αυτα τα ξερει και η αντιπολιτευση και τα εχει αποδεχθει μαλιστα.παντως πως μπορει καποιος να φαει χρηματα δινοντας ενα εργο σε χαμηλωτερη τιμη για το καλο του δημοσιου συμφεροντος πραγματικα αποτελει και αυτο παγκοσμια πρωτοτυπια,αν εγινε οπως υποστηριζεις.
Μαλλον δεν μπορω να σε πεισω ουτε με τα αληθινα στοιχεια οποτε παραιτουμαι της προσπαθειας.Αυτοι που θα διαβασουν τα στοιχεια ας βγαλουν το συμπερασμα για το ποιοι εφαγαν διαχρονικα απειρα χρηματα και ποιος προσπαθει να σωσει τον δημο υπο αντιξοες συνθηκες.Αλλωστε ο κοσμος ξερει την ιστορια του συγκεκριμενου μνημειου.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι γνωρίζει η αντιπολίτευση, πάντως αυτά τα συζητάνε παντού στα καφενεία. Σκέψου λίγο τι ανταλλάγματα ζήτησε ο δήμαρχος από τον περιφερειάρχη και θα καταλάβεις τι παίχτηκε. Αν είχε το δημόσιο αλλά περισσότερο το δημοτικό συμφέρον στο μυαλό του ο δήμαρχος δε θα επενέβαινε να απενταχθεί το έργο από το πρόγραμμα.
Αληθινά στοιχεία είναι αυτά που ισχυρίζεται ο δήμαρχος; Γιατί ο κόσμος έξω άλλα λέει...
Όπως είπα, η Κοζάνη είναι ενήμερη, και εξετάζει. Εδω θα είμαστε και θα τα δούμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αληθεια πως ηδη γινεται συζητηση στην Κοζάνη για πολλα...παντως θα πρεπει ο επομενος περιφερειαρχης να ελεγξει πολλα...για να δουμε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

μακαρι παιδια να ψαξουν και να ξαναψαξουν τα παντα στον δημο σερβιων για να βγει στη φορα αυτο που ξερουν και οι πετρες στα σερβια, οτι δηλαδη ο δημαρχος κανει μια τεραστια προσπαθεια και εχει κανει τον δημο πληρως λειτουργικο ενω τον παρελαβε βυθισμενο στο βουρκο. Δηλαδη πραγματικα πιστευετε πως αν υπηρχε κατι παρανομο στα σερβια τα τσακαλια της αντιπολιτευσης που εχουν συρει 10 φορες τον δημαρχο στα δικαστηρια(εχει αθωωθεί σε ολες)με γελοίες κατηγοριες δεν θα εβρισκαν κατι,με τοσες προσβασεις που εχουν σε υπηρεσιες του δημαρχείου???Στα καφενεια των σερβιων δεν εχω ακουσει τιποτα παντως.
ΥΣ ποιο εναι ρε παιδια το εργο που εχει απενταξει απο προγραμμα ο δημαρχος?οτι θελουμε λεμε τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο γαλάζιος δήμαρχος από γαλάζιο δήμαρχο δεν παρέλαβε; Ποιον βούρκο;
Οι πέτρες που τα ξέρουν όλα αυτά ψηφίζουν; Διότι έτσι συμβαίνει κατά την προσφιλή πρακτική της γαλάζιας παράταξης να ψηφίζουν και τα δέντρα....
Για ρώτα το δήμαρχό σου για το έργο που απένταξε από πρόγραμμα (πολιτιστικό κέντρο σου λέει κάτι;)
Όχι βέβαια δε λέμε ό,τι θέλουμε. Ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνιση. Στην Κοζάνη ακούγονται πολλά για τις δυο εταιριες και το θεμα της αποναρκοθετησης. Για τα Σέρβια δεν εχω ακουσει κατι. Ό,τι γράφτηκε εδώ.

Π.Π.

Κυριάκος Τσολακίδης, Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

"Δηλαδη πραγματικα πιστευετε πως αν υπηρχε κατι παρανομο στα σερβια τα τσακαλια της αντιπολιτευσης που εχουν συρει 10 φορες τον δημαρχο στα δικαστηρια(εχει αθωωθεί σε ολες)με γελοίες κατηγοριες δεν θα εβρισκαν κατι,με τοσες προσβασεις που εχουν σε υπηρεσιες του δημαρχείου???"

Πότε ρε φίλε έσυρε η αντιπολίτευση τον Κο Δήμαρχο στα δικαστήρια;
Μία φορά μόνο του έκανε μήνυση ο συχωρεμένος ο Τσιγκόϊδας για συκοφαντική δυσφήμηση και ο Κος Δήμαρχος καταδικάστηκε τελεσίδικα σε τρείς μήνες φυλακή με αναστολή.

Το Προφίλ μας