Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ορκωμοσία της Νέας Βουλής



Σχόλιο ai-vreS: κάποια γαλάζια blogs έσπευσαν να κατηγορήσουν το Γ. Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς που παρίσταντο χωρίς να ορκιστούν σήμερα. Να θυμίσουμε στους συμπαθείς συνιστολόγους ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου καθώς και οι Τ. Μπιρμπίλη, Δ. Δρούτσας και Ι. Πανάρετος που ήταν παρόντες, δεν ορκίστηκαν σήμερα ως βουλευτές διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ βουλευτές. Να θυμίσουμε ότι ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο ως μέλη της κυβέρνησης στις 7/10.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστα
Το αν ορκισθηκαν ετσι η αλλιως δν με αφορα, ειδα τι εκαναν οι προηγουμενοι,απ τη ...πιστη τη πολυ
ανταλλαγες με το Βατοπεδι.

Ανώνυμος είπε...

καλα.. αν ηταν τιποτα βουλευτες ή υπουργοι (κουφια η ωρα) του λάος, θα σου λεγα εγω.

δεν θα εχαναν ευκαιρια να ορκιστουν ξανα και ξανα και ξανα.

ευτυχως ομως, οι συγκεκριμενοι υπουργοι ειχαν σημαντικοτερα πραγματα στο νου τους απο θεους, δαιμονες και τελετες μαγειας και ορκομωσιας..

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τα έχουν παίξει.Βλέπουν τις ανατροπές να έρχονται και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Οι πρασινομπλέ καρεκλάδες τα έχασαν.Που να το πίστεψουν ότι το εννοούσε ο ΓΑΠ το "δεν χρωστάω σε κανέναν".Τα έχουν παίξει όλοι με τον ΓΑΠ.
Δουλειά ρεεεεεεεεεεεε..... τους ΦΩΝΑΖΕΙ ο ΓΑΠ.
Μόλις λίγες μέρες πέρασαν και ο μικρός Γιωργάκης (που δεν ήξερε να μιλάει) μας δείχνει για αρχή τουλάχιστον ότι ξέρει να κυβερνάει... Αν μάλιστα καταφέρει και μας βάλει να δουλέψουμε αν καταφέρει και μας χτυπήσει στο φιλότιμο τότε μάλλον τζάμπα τσακώνονται στην ΝΔ. ΚΑΡΟΤΟ και ΜΑΣΤΙΓΙΟ θέλει ο Έλληνας....

Χ.Ε.

Νίκος και Γιάννης είπε...

Σωστή παρατήρηση. Το είδαμε σε πολλά blogs και το διάβασαμε και σε εφημερίδες. Πολύ άδικη κριτική προς τον Παπακωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...

Βιάζονται οι καλοί χριστιανοί να λιθοβολήσουν. Πάντως ο Παπακωνσταντίνου την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 7:30 θα έχει συγκέντρωση στα Κοίλα στο Εκθεσιακό. Όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε!

Το Προφίλ μας