Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση της Ένωσης Χειριστών Δυτ. Μακεδονίας

ΕΝΩΣH ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αγίας Τριάδας 27 (Εργατικό Κέντρο)
50200 Πτολεμαΐδα
Τηλ-Φαξ: 2463028390
E-mail: enosixeiriston@yahoo.gr
Πτολεμαΐδα 24/10/2009 Αριθ. Πρωτ. 131/09
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σας ενημερώνει ότι μετά από ενέργειες του σωματείου μας βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με τους χειριστές και βοηθούς χειριστές DUMBER, οι οποίοι εργάστηκαν στη ΔΕΗ το 2008 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και τους οποίους εκ παραδρομής η ΔΕΗ τους δήλωσε στο ΙΚΑ με λάθος κωδικό ειδικότητας, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να μην δικαιούνται το εποχιακό βοήθημα. Μετά από επανειλημμένες και επίμονες προσπάθειες του σωματείου μας «ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» καταφέραμε να βρεθεί τρόπος να αλλάξουν οι κωδικοί ειδικότητας αλλά και να αποφύγουμε την χρονοβόρα διαδικασία ώστε να είμαστε μέσα στα χρονικά περιθώρια καταβολής του εποχιακού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ. Έτσι όσοι συνάδελφοι πληρουν τις προϋποθέσεις καταβολής του εποχιακού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ (απο70 έως 210 ημερομίσθια) και στο συγκεντρωτικό του ΙΚΑ δεν έχει αλλάξει ο κωδικός ειδικότητας τους (διότι περάστηκε στα πρωτότυπα) να απευθύνονται στο λογιστήριο της ΔΕΗ (Διοικητήριο) και συγκεκριμένα στον κύριο Κουτκαλακη από όπου θα παίρνουν τις βεβαιώσεις εργοδότη μαζί με τις συμβάσεις τους, θα τις θεωρούν στο ΙΚΑ και στη συνέχεια με τα άλλα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα τα καταθέτουν στον ΟΑΕΔ ώστε να τους καταβληθεί στη συνέχεια το εποχιακό βοήθημα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΑΡ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φτάσατε στα 1150 αντιγραφόμενα θέματα και εως στισ 21/12/09 θα φτάσετε στα 1500!!!
Πως εξηγείτε αυτη η εντονη τάση σας, για αναπαραγωγή και αντιγραφή θεμάτων, μόνο και μόνο για να δημιουργήσετε αριθμό-ρεκόρ αντιγραφής.
Κανένα άλλο μπλόγκ στην Ελλάδα, δεν εχει τέτοιο φρενήρη ρυθμό για αντιγραφή θεμάτων, τα περισσότερα δε, ασχετα με την περιοχή Σερβίων.

Το Προφίλ μας