Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Εξελίχτηκε σε γιορτή! 1ος Αγώνας Δρόμου στο Ρύμνιο





Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου Αγίου Νέστορα (προστάτη του αθλητισμού) 12 χιλ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 στο Ρύμνιο Κοζάνης. Η αφετηρία δόθηκε από την πλατεία του χωριού και η διαδρομή περιλάμβανε την άνοδο μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Νέστορα, κατόπιν τη διέλευση από το πλατανόδασος Ρυμνίου και τον τερματισμό που έγινε πάλι στην πλατεία. Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε σε αριθμό τους εξήντα (60) και προέρχονταν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης, με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης. Η εκδήλωση πάντως εξελίχτηκε σε μια γιορτή όλων των κατοίκων του χωριού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές ενώ οι γυναίκες προετοίμασαν και παρέθεσαν σπιτικά εδέσματα στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παρευρισκομένους. Η κατάταξη των νικητών του αγώνα, ήταν:
ΑΝΔΡΕΣ
1ος Παρμάκης Μιχάλης, αθλητής του ΣΔΥ Κοζάνης, με χρόνο 44΄:32΄΄
2ος Κωνσταντινίδης Κοσμάς, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, 47΄:43΄΄
3ος Καρακώστας Δημήτρης, του Φιλαθλητικού Λαμίας, 48΄:28΄΄
Ο Τάκης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΔΥΚ, τερμάτισε στην 13η θέση με χρόνο 55΄:59΄΄, ενώ συμμετείχε σαν αθλητής (38η θέση)και ο νομαρχιακός σύμβουλος και πολιτευτής Φώτης Κεχαγιάς.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Νίτσα Ζωή, του Φιλαθλητικού Κοζάνης, με χρόνο 1Ω:00΄:03΄΄
2η Καραρήγα Ιωάννα, από Θεσσαλονίκη[ιδιωτικά], 1Ω:16΄:58΄΄
3η Ζλαμάλοβα Μαρία, του ΜΑΣ Ρυμνίου, 1Ω:17΄:48΄΄
Τις απονομές στους νικητές, άνδρες και γυναίκες, των κυπέλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών δώρων έκαναν αντίστοιχα, ο αντινομάρχης Κοζάνης Γιώργος Μαργαρίτης και ο δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΥΜΝΙΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΑ ΗΘΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΔΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΣΤ

Το Προφίλ μας