Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Η περίφημη ΚΥΑ που ΔΕΝ κοινοποιήθηκε...





Με κλικ πάνω στις εικόνες θα δείτε πολλά και ενδιαφέροντα, όπως  την ημερομηνία έγκρισης της μελέτης και την ημερομηνία που πρωτοκολλήθηκε από τη Νομαρχία. Επίσης τα καθήκοντα της εταιρείας πριν την έναρξη των εργασιών παραγραφος 6, 7, 8, 9 για την αρχαιολογική υπηρεσία και 2 για τη δασική υπηρεσία. Η εταιρεία αδιαφορεί για τους παραπάνω όρους, καθώς ούτε η αρχαιολογική υπηρεσία αλλά ούτε και η δασική υπηρεσία έχουν ενημερωθεί για την έναρξη των εργασιών.
Το καταπληκτικό δε αυτού του εγγράφου είναι η αναφορά στη Διεύθυνση Δασών Ν.Ημαθίας η οποία  αφού της κοινοποιηθεί η απόφαση "παρακαλείται να μεριμνήσει για την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπεται από τη δασική νομοθεσία" !!!! Έχει κάτι να πει ο Δασάρχης Βέροιας επί του θέματος; Στο τέλος παρατηρούμε και την υπογραφή του "δικού μας" Μιχάλη Παπαδόπουλου ως υφυπουργού συναρμοδιου υπουργείου... Νομίζουμε ότι τα σχόλια είναι περιττά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και πράγματι τα σχόλια μετά από αυτό είναι περιττά, μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω ή μάλλον να ρωτήσω: Για ποιές σκοπιμότητες κρύψαν την ΚΥΑ.
Για προεκλογικούς λόγους ή για να περάσει η προθεσμία δικαιώματος προσφυγής;
Ο νομάρχης οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή.
Όλα τα ανθρωπάκια που υποτίθεται κατέχουν θέσεις ευθύνης (Νομάρχες, Αντινομάρχες)να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
Τι θα πει έκρυψαν την ΚΥΑ; Που όντως έγινε γιατί ο Σόκουτης (αρμόδιος αντινομάρχης υποτίθεται) το παραδέχτηκε στο δελτίο ειδήσεων του FLASH (είπε ότι δε γνώριζε για την ΚΥΑ ότι έχει έρθει και όταν τον πήραν οι κάτοικοι τηλέφωνο στις 14 Οκτώβρη δεν ήξερε και τότε ρώτησε και του είπαν ότι την έχουν από τόν Ιούλιο).
Αφού δεν ήξερες εσύ ρε Σόκουτη πως θα το μάθαιναν οι κάτοικοι για να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας;
Άκουσα και στο ραδιόφωνο εκπρόσωπο της επιτροπής να λέει ότι επισκέφθηκε τέλη Αυγούστου και μέσα Σεπτέμβρη τον Πλακεντά τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου και εκείνος του είπε ότι δε γνωρίζει τίποτα. Άρα μήπως όντως την κρύψατε ρε παληκάρια;
Πλάκα μας κάνετε εκεί στη νομαρχία;
Άντε σπιτάκια σας. Γιατί ή τόσο ανίκανοι είστε ή για κάποιο λόγο ψέματα λέτε.
Και πάει το μυαλό μου μακριά εμένα γιατί είπαν ότι ο τζίρος της εταιρείας θα είναι πάνω από 2 εκ. ευρώ. Μήπως όλο και κάτι έπεσε και στο τραπέζι της νομαρχίας και του Δημαρχείου εδώ;

Ανώνυμος είπε...

το θέμα αφορά όλους μας. ακούσαμε προεκλογικά για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην ευρύτερη περιοχή των σερβίων. δε μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει αυτό αν καταστρέψουν μια κατεξοχήν γεωργική και κτηνοτροφική περιοχή. λένε όλοι ότι η εταιρεία θα δουλέψει δύο χρόνια και μετά δε θα δοθεί άλλη παράταση. και καλά μετά οι κάτοικοι τι θα καλιεργούν και πως θα ζήσουν; έλεος δηλαδή με αυτά που ακούμε αυτές τις ημέρες. τέτοια προχειρότητα.
ας μη καταδικάσουμε οριστικά την περιοχή μας. ας αντισταθούμε όλοι στα σχέδια τους.
και ας μη γελιόμαστε τα σέρβια δεν ευημερούν από τους λίγους εργαζόμενους αυτών των εταιρειών. θα ευημερήσουν αν η περιοχή και τα χωριά του δήμου υπάρχουν και αύριο. μη καταδικάσουμε το μέλλον μας.

Το Προφίλ μας