Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Νέος Πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης μετά από την χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος. Πρόεδρος εξελέγη ο Αριστείδης Κουρκούτας και Γραμματέας ο Αθανάσιος Τολιόπουλος, στο πλαίσιο της συμφωνίας για 18 μηνη θητεία στην Προεδρεία του Εργατικού Κέντρου μεταξύ ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ.
Πηγή: ΕΡΑ 
Σχόλιο ai-vreS: η ΠΑΣΚΕ ξέρει να τηρεί τις συμφωνίες, ανεξάρτητα από τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν τελευταία....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ae-vres το λές και το πιστεύεις οτι έκανε καλά η ΠΑΣΚΕ και ψήφισε πρόεδρο τον Κουρκούτα ;
Η συμφωνία δηλαδή έγινε γιατί εκτιμήθηκαν τα προσόντα των δυο προέδρων ; Μήπως εκλέχτηκε ο συγκεκριμένος για πρόεδρος για να έχει ήσυχο το κεφάλι το ΠΑΣΟΚ αφού δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο στο νομό οτι και να γίνει ;
Εργαζόμενοι του νομού σηκώστε τα μανίκια και ετοιμαστείται για μεγάλους αγώνες με τον νέο πρόεδρο !!! Ο άνθρωπος έχει πολλές ικανότητες ρωτήστε και στο δήμο Σερβίων να σας πούν. Πάρτε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ για να δείτε τι θέση έπαιρνε οταν συζητιόταν προβλήματα εργαζομένων στο δήμο.
Αλοίμονό μας. Αλλά τέτοιο εργατικό (ο θεός να το κάνει)κίνημα τέτοιος πρόεδρος του αξίζει. Ο εκφυλισμός ειναι απόλυτος.
Ακου ο Κουρκούτας πρόεδρος εργατικού κέντρου !!!
Ενας εργαζόμενος που δυστυχώς εκπροσωπείται απο το εργατικό κέντρο ΚΟζάνης.

ai-vreS είπε...

Φίλε μας το σχόλιο πήγαινε στα δημοσιεύματα των εφημερίδων που κατηγορούσαν τον κ. Τολιόπουλο για αθέτηση της συμφωνίας, για πονηριά και για μεθόδευση όταν αναβλήθηκε η προηγούμενη συνεδρίαση.
Η συμφωνία είχε γίνει πριν από δύο χρόνια περίπου διότι η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ είχαν ισοψηφίσει σε έδρες (και σε ψήφους αν θυμόμαστε καλά).
Για τον Κουρκούτα τι να πούμε; Γνωστός στο Δήμο μας και από τη συμμετοχή του στα Δημοτικά Συμβούλια όπως κι εσύ λες. Ίδομεν...

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Εύχομαι στο συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Σερβίων και νεοεκλεγέντα πρόεδρο του εργατικού κέντρου, Άρη, καλή θητεία στο πραγματικα δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ai-vreS είπε...

Και συμπληρώνουμε ότι δεν προσμετράμε εις βάρος του την αμηχανία του καθώς και την αδυναμία του να απαντήσει σε ερώτηση τι πρέπει να γίνει με τα stage στη ραδιοφωνική εκπομπή του Veto fm των Κουταβά-Παπά.

Ανώνυμος είπε...

O NEOS ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΧΥΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΞΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

"Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του ΑΛΛΙΩΣ."
Σαν δεν ντρεπόμαστε!!!
Οτι ήταν ο Τολιόπουλος , είναι και αυτός!!!
Όλα τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , την ίδια μούρη έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Βρε να μην προκόψει κάποιος από τον τόπο μας θα πέσουμε να τον "φάμε"...Ας ψοφήσει λοιπόν η κατσίκα του γείτονα.Από που όμως θα πάρουμε γάλα για τα παιδιά μας;Πρώτα όπως πάντα πράττουμε και μετά σκεφτόμαστε....

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας