Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ο συνήγορος του πολίτη στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο

Κορυφαία κίνηση με σημαντικό συμβολισμό ήταν η πρόσκληση στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο του Συνηγόρου του Πολίτη. Το σύνθημα "Πρώτα ο πολίτης" γίνεται πράξη ...


Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ AIVRES ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ποτέ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ;(OTAN YPARXOYN STRABES APOFASEIS)
ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...............

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ αέρα βλέπω να πάνε για να αναλάβουν οι ΠΑΣΟΚτζήδες υπουργοί. Νομίζω ότι έχουν τον αέρα που είχε ο Καραμανλής το 2004. Να δούμε όμως και την συνέχεια.
Την μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι οι αποχωρούντες παραδίνουν γελώντας ενώ το 2004 πολλοί υπουργοί παράδιναν νευριασμένοι. Ίσως τους κακοφαινόταν μετά από τόσα χρόνια στις καρέκλες.

Delino είπε...

Ακόμα δε στέγνωσε το μελάνι από την υπογραφή ανάλυψης και πριν καλά καλά ορκιστούν οι νέοι υπουργοί αρχίσαμε τις κριτικές.
Τουλάχιστο υπομονή να ακούσουμε πρώτα τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.
Τις πράξεις θα κρίνουμε και τις αποφάσεις.
Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ας ασχοληθούμε με το παρόν και το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

@Delino
Αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας και τα λάθη των άλλων θα τα ξανακάνουμε

Το Προφίλ μας