Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Εγκαίνια για το Ειδικό Σχολείο Σερβίων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερβίων το οποίο συστεγάζεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης (Λάβα). Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας Αναστάσιος Δάρδας, ο Δήμαρχος Σερβίων, ο Προϊστάμενος του 4ου Γραφείου Εκπαίδευσης Χρήστος Κακαβάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Μπάκανος και Σχολικοί Σύμβουλοι Γενικής και Ειδικής Αγωγής.
Όπως δήλωσε ο Προϊστάμενος του 4ου Γραφείου αυτή τη στιγμή στο Ειδικό Σχολείο φοιτούν δύο μαθητές, ενώ το σχολείο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής μας που ανέρχονται σε 14 μαθητές. Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερβίων είναι διθέσιο και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή συμπληρώνοντας την ειδική αγωγή στο νομό Κοζάνης μαζί με το 5/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και το 2/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

3 σχόλια:

Κυριάκος Τσολακίδης, Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Συγχαρητήρια στον προϊστάμενο του 4ου Γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κο Χρήστο Κακαβά χάρη στις επίμονες προσπάθειες του οποίου ιδρύθηκε και λειτουργεί στα Σέρβια σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Συγχαρητήρια Χρήστο.!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και στον Δήμαρχο, που επέδειξε αμέριστο ενδιαφέρον...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι έκανε ακριβως ο δημαρχος;

Το Προφίλ μας