Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Αποτελέσματα για το Νομό Κοζάνης

Στα 370 από τα 376 εκλογικά τμήματα
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 164.757
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 119.666
ΑΚΥΡΑ 2.398 3.102 2,59%
ΛΕΥΚΑ 704
ΕΓΚΥΡΑ
116.564


Τα αποτελέσματα είναι από τη Ν.Α. Κοζάνης και όχι τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KOZANH EΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ
ΠΑΣΟΚ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΚΟΥΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΤΗΣ
ΝΔ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ 16/9/09!!!

Ανώνυμος είπε...

Λίγο στενοχωρημένο μου φαίνεται σήμερα το blog. Μήπως δεν βγήκαν οι βουλευτές που υποστήριζε;

Ανώνυμος είπε...

Μπας και έβλεπες τα γκάλοπ και το έπαιζες μάγος;

ai-vreS είπε...

Όχι φίλε μας, αντιθέτως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Είχαμε πληροφορίες για ποσοστά διαφοράς 8-11 % εδώ και μέρες αλλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Θα μου πεις εδώ δεν το πιστεύανε οι δημοσκόποι! (Τι ηλίθιος νόμος η απαγόρευση των δημοσκοπήσεων...)

Για τους βουλευτές επαναλαμβάνουμε ότι ως ιστολόγιο δεν έχουμε προτιμήσεις. Κρατήσαμε ίσες αποστάσεις και δημοσιεύαμε όλα τα δελτία τύπου που μας έρχονται.

Θερμά συγχαρητήρια σε Πάρι, Αλέκο και Γιάννη που εξελέγησαν - είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που όπως φαίνεται θα έχουμε δύο μέλη της κυβέρνησης (μπορεί και τρία) από το Νομό μας και Λάζαρο, Βασίλη, Τάσα και Βέτα που τα πήγαν εξαιρετικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ai-vreS
Οι προτιμήσεις υπήρχαν όπως υπάρχουν από όλους μας.
Και στεναχωρεθήκαμε για κάποια αποτελέσματα αλλά τι να κάνουμε.
Πάντως ενδιαφέρον θα έχει να σχολιάσουμε όλα τα τοπικά αποτελέσματα αναλυτικά...
Νομίζω ότι θα πρέπει να τα πάρετε από το σαιτ της Νομαρχίας για να μπορέσουμε να συζητήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

11.37, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΥΤΕ ΓΚΑΛΟΠ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΜΑΓΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας μπορεί να έχει πολιτικό αισθητήριο αλλά στην Κοζάνη τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ανοιχτό βιβλίο.Μπορείς άλλωστε να δεις ένα σχόλιο στις 10 Σεπ στις 12.10 π.μ πριν ακόμα βγει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ την σειρά των υποψηφίων...Μεγάλο πολιτικό αισθητήριο θα ήταν αν κάποιος είχε προβλέψει τις δέκα μονάδες διαφορά....Αυτές ούτε ο αισιόδοξος-άρρωστος ΠΑΣΟΚΟΣ δεν θα μπόρεσε να τις προβλέψει.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

1. Στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν εδώ και μερικές ημέρες πως υπήρχαν δημοσκοπήσεις που έδιναν 8-10 μονάδες. Δεν πίστευαν τα νούμερα και τα θεωρούσαν "φουσκωμένα". Μιλούσαν για 5,5-7 μονάδες. 28 Σεπτεμβρίου αυτά που γράφω...(τα σχετικά sms τα έχω ακόμη κρατήσει).
2. Βράδυ Σαββάτου, ο Π. Κουκουλόπουλος μας έλεγε πως εκτιμά ότι θα υπάρξει έκπληξη προς τα επάνω για το ΠΑΣΟΚ. Και έπεσε μέσα...
3. Στο Νομό Κοζάνης για πρώτη φορά μετά το 1993 κερδίζει το ΠΑΣΟΚ. Και άνετα.
4. Καμία έκπληξη για τη σειρά εκλογής των βουλευτών. Είναι αλήθεια πως ο Κωνσταντόπουλος έπαιξε γερά, όπως και ο Λωτίδης, αλλά, τελικά, είχαν διαφορά από τον Βλατή, όπως εκτιμούσαμε οι περισσότεροι.
5. Ο Αθανασιάδης ξεκίνησε τη μάχη 1ος και τελικά ήταν 2ος. Απλά ο Κουκουλόπουλος ανέπτυξε μια μεγάλη δυναμική, ειδικά στις νέες ηλικίες και τους ετεροδημότες που ήρθαν να ψηφίσουν.
6. Οι 4 του ΠΑΣΟΚ που έμειναν εκτός (πλην, ίσως, του Κωνσταντόπουλου) δύσκολα θα είναι και πάλι στην κεντρική πολιτική σκηνή, αν οι εκλογές γίνουν μετά από 4 χρόνια.
7. Στη Νέα Δημοκρατία, Τσιαρτσιώνης, Νανοπούλου, Κεχαγιάς και Λαμπρόπουλος δύσκολα θα είναι υποψήφιοι και πάλι. Κρατήστε κάποιους για το...Δήμο Κοζάνης!
8. Είναι εντυπωσιακή η 4η θέση της Έλσας Φωτιάδου. Θα είναι σίγουρα στη λίστα και την επόμενη φορά και, μάλιστα, με πολλές αξιώσεις. Έχει, όμως, ένα πρόβλημα. Η μισή δύναμή της είναι στο Δήμο Πτολεμαϊδας και στα γύρω χωριά. Θα πρέπει να ανεβει πολύ και να δουλέψει σε όλες τις άλλες περιοχές, αλλιώς...
9. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ στο Νομό Κοζάνης τα πήγαν μια χαρά!!!
10. Τα αποτελέσματα σε πολλούς Δήμους και η γεινότερη κατάρρευση της ΝΔ έχουν τη δική τους σημασία για τις Δημοτικές Εκλογές του 2010. Και της Νομαρχιακές...

Π.Π.

Το Προφίλ μας