Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Επιμένει ο Πρωθυπουργός στο δημοψήφισμα το οποίο επισπεύδεται

Ναι ή όχι στη σύμβαση, ναι ή όχι στην Ευρώπη και ναι ή όχι στο ευρώ, τα διλήμματα  Γ. Παπανδρέου :«Όσοι έπαιξαν τα λεφτά τους στη χρεοκοπία έχασαν και τα πόνταραν στη δραχμή. Όλοι αυτοί φοβούνται το λαό και την ετυμηγορία του. Προσπαθούμε να καθαρίσουμε τον τόπο από τη δυσωδία και τα συμφέροντα και δεν θα το βάλουμε κάτω»


Ακόμη τόνισε ότι τα τραπεζικά συμφέροντα  μάχονται την κυβέρνηση λόγω της απόφασης για κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σύστημα θα αντιδράσει λυσσαλέα. Πέρα από τις τράπεζες ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι "λύσσαξαν" τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά του δημοψηφίσματος. Ο κ. Παπανδρέου φέρεται να τόνισε πως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρώτα ο ίδιος την επεδίωξε αλλά την αρνήθηκε η Νέα Δημοκρατία, ενώ αίσθηση προκαλεί η πληροφορία πως για το δημοψήφισμα είχε ενημερώσει τους εταίρους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη σε ένα 24ωρο. Είδαμε σύσσωμη την αντιπολίτευση να ουρλιάζει για το ακριβώς αντίθετο με αυτό που ούρλιαζε μέχρι σήμερα. Φώναζαν για προδοτικές συμφωνίες που παίρνονται χωρίς να ρωτηθεί ο λαός... Και τώρα που αποφάσισαν να τον ρωτήσουν είδαν όλη την αντιπολιτευτική τους τακτική τα δύο προηγούμενα χρόνια να καταρρέει. Διαβάζω σχόλια στο διαδίκτυο από όλους τους φασίστες που μήνες τώρα έσταζαν δηλητήριο για την κυβέρνηση επειδή δεν είχε την πολιτική νομιμοποίηση. Τώρα που θέλει να την αποκτήσει γιατί αντιδρούν με κραυγές και ουρλιαχτά. Τι θέλουν τελικά οι «πατριώτες»;
Λέω λοιπόν αυτό που πιστεύω. Τα τρία κατεστημένα (τραπεζικό - μιντιακό - πολιτικό) παίζουν τα ρέστα τους.

Το Προφίλ μας