Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σέρβια-Βελβεντό: Όχι στην αναστολή της ΔΟΥ Σερβίων

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος καθώς και οι επικεφαλείς των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, με στόχο την συνάντηση τους με τους αρμόδιους Υπουργούς. Αυτό  αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα την  αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Σερβίων.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμα  να εκδοθεί ψήφισμα, να συσταθεί επιτροπή αγώνα με την συμμετοχή όλων των φορέων και των συλλόγων της περιοχής για να αγωνιστεί για την παραμονή της ΔΥΟ Σερβίων. Όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης στο κτίριο της εφορίας ώστε να μην επιτραπεί η μεταφορά της,  ενώ παράλληλα θα κλείσουν την  εθνική οδό στη είσοδο των Σερβίων, το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης εφόσον δεν ανασταλεί η απόφαση για την μεταφορά της ΔΥΟ Σερβίων στην Κοζάνη. Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού σημείωσε ακόμα ότι εάν η απόφαση δεν αλλάξει τότε θα πραγματοποιηθεί Πανσερβιώτικο συλλαλητήριο με κλείσιμο υπηρεσιών καταστημάτων και σχολείων
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kostadopoule kala ta les alla pali ton iroa me ta kolan pas na kanis. Prepi na klisi i Doy Servion oxi tipota allo alla gia na ikanopiiseis protistos tous Velvedinous pou kai aytoi xerode dioti psofise i katsika tou gitona.

Το Προφίλ μας