Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «η Κόζιανη»


Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε  7ος Ετήσιος χορός του  Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «η Κόζιανη» που έγινε το Σάββατο το βράδυ 26 Νοεμβρίου 2011, στο οικογενειακό κέντρο "ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗ". Πάνω από 400 άτομα αντιστάθηκαν στην οικονομική κρίση και στη κακή ψυχολογία που αυτή φέρνει και γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους ήχους  του γνωστού παραδοσιακού συγκροτήματος " ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΙ "  και από την ποντιακή λύρα που έπαιξε ο Χρήστος Νικολαΐδης.

Επίσης εμφανίστηκαν τα παιδιά του παιδικού χορευτικού τμήματος του συλλόγου υπό τις οδηγίες της δασκάλας, της κας Καραστεργίου Βαρβάρας τα οποία τα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.





Μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κοζάνης κος Κασαπίδης Γεώργιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κος Σόκουτης Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης κκ Μπουμπόναρη Νικολέτα και Καραπάτσιος Ευάγγελος, η αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης κα Νανοπούλου Άννα, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Σημανδράκος Ευάγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης και υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕ κος Βαβλιάρας Γεώργιος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κος Βασιλακόπουλος Βασίλειος και ο πρόεδρος των κροκοπαραγωγών κος Πατσιούρας Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας