Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Οδοντιατρικός Συλλόγος Κοζάνης σε εκδηλώσεις στα Σέρβια, στη Σιάτιστα και στην Πτολεμαίδα

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στα πλαίσια της δραστηριοποίησής του, όσον αφορά τον Νοέμβριο το μήνα Στοματικής Υγείας, θα διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις:
α) θα συμμετάσχει σε πρόγραμμα προαγωγής και καταγραφής της στοματικής υγείας, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας
. Θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το οδοντιατρικό τμήμα του «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας του νομού καθώς και ομάδα εθελοντών οδοντιάτρων. Η ενημέρωση θα γίνει σε παιδικούς σταθμούς , νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, ειδικά σχολεία καθώς και στην τρίτη ηλικία «ΚΑΠΗ» και στο Ίδρυμα «Ψυχαργός». Θα δοθούν οδηγίες στοματικής υγείας και θα διανεμηθούν οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, σε συνεργασία με την εταιρεία CMT ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-COLGATE.
β) Διανομή έντυπου υλικού όσον αφορά την πρόληψη της στοματικής υγείας σε συνεργασία με την εταιρεία CMT ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και την COLGATE , καθώς και διανομή δειγμάτων από οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες σε παιδιά και ενήλικες στο χώρο της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 13:00, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 στις 9:00πμ στην πλατεία των Σερβίων , την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 12:30μμ στην Πτολεμαίδα στον πεζόδρομο Εθνικής Αντίστασης και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 12:30μμ στην Σιάτιστα στην είσοδο του Τραμπάντζειου.

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε θα είναι συνεχής και συστηματική. Σ’ αυτό θα μας βοηθήσουν τόσο οι συνάδελφοι των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας όσο και οι εθελοντές συνάδελφοι. Στόχος μας είναι να καταγράψουμε με την επίσκεψή μας και με την οδοντοστοματική εξέταση την στοματική υγεία κυρίως των απομακρυσμένων δήμων και κοινοτήτων του Νομού Κοζάνης. Ιδιαίτερα για την προσέγγιση των παιδιών μικρής ηλικίας και την αγωγή τους όσων αφορά την στοματική υγεία.

Με εκτίμηση
Διοικητικό Συμβούλιο
Οδοντιατρικού Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας