Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Η Λογοθεραπεία στα παιδιά σχολικής ηλικίας. Πιο συχνές ερωτήσεις"

Ο Μορφωτικος Όμιλος Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ" διοργανώνει ομιλία-συζήτηση με θέμα "Η Λογοθεραπεία στα παιδιά σχολικής ηλικίας. Πιο συχνές ερωτήσεις" την Κυριακή 27/11/2011και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού. Θα μιλήσει η Ελένη Αληχανίδου-Κυβρακίδου - λογοθεραπεύτρια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...............
... Την ώρα που μια σειρά δήμαρχοι, τάσσονται στο πλευρό των δημοτών τους στηρίζοντας τον αγώνα τους, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων Βελβεντού εκτός της εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης και του γραμματέα του Προεδρείου του Δ.Σ ,που είναι προς τιμήν του, καταψήφισε το ψήφισμα που κατάθεσε η εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης ενάντια στα χαράτσια, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στους νόμους του κράτους. Το καταψήφισαν, όχι γιατί δεν αισθάνονται ότι ο λαός φθάνει στα όρια της εξαθλίωσης, αλλά γιατί θέλουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να εφαρμοστεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ
Την ίδια ώρα όμως αποφασίζουν την αύξηση των αμοιβών του Προέδρου του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Σερβίων Βελβεντού ,του Προέδρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής-Παιδείας-Κοινωνικής Μέριμνας, την ώρα που τα σχολεία θερμαίνονται μόνο τρεις ώρες την ημέρα.

Ο λαός της περιοχής μας να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι είναι ο Καλλικράτης
και ποιοι τον υπηρετούν πιστά......
...............
.............
Κ.Ο. Υπαίθρου του KKE

---Ο νοών νοείτο---
΄Οποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει-τι κ ποιοί μας κυβερνούν

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεται ο χορός των απολύσεων στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό 902.
Πέντε δημοσιογράφοι από τις 31/10/2011 προστέθηκαν στην λίστα των απολυμένων του σταθμού. Οι Γιώργος Πενταράκης, Λαοκράτης Στρατομίτρος, Ειρήνη Μπαλτίδη, Φιλιώ Σταματοπούλου και η ΄Αννα Μπαλλή δεν ανήκουν πια στο δυναμικό του σταθμού.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ...

Το Προφίλ μας