Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Σερβίων

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα: Συζήτηση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Σερβίων.
                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
                                                  Ελευθερίου Χρήστος

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και υστερα ξυπνησα .....ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κρίμα κ Ελευθερίου πού εκανες καλι τόν πατριώτη βάζεις τήν υπογραφήσου μεταχρονολογικά σέ οτι αφορά τό θέμα ΔΟΥ Σερβίων ενώ τά ηξερες ολα στό προιγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Βάλτετα ολα τά σχόλια ρέ παιδιά Δημοκράτες δέ ειστε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

O ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΔΟΥ ΣΤΙΣ 1-12-2011 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 28-11-2011 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ...
ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Η υπερσυγκένρωση της Κοζάνης συνεχίζεται. Και εμείς βασιζόμασταν (στε) στο Πάρι'μ και τις "πληροφορίες" του. Μόνο που αυτός θέλει να μας πάρει όλους στην Κοζάνη όταν κρίνει ότι είναι έτοιμα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

@ 9:40

Επιτέλους κάποιος που βλέπει. Όχι σαν αυτούς που γράφουνε κακίες ατόμων που γκρινιάζουν για προνόμια που δε χάνουνε και καταπίνουν αυτά που χάνουν γιατί δεν τα παίρνουν χαμπάρι. Συνεδεσέ το επίσης με το υπαδαύλισμα της συμπεριφοράς του Βελβεντού. Ευτυχώς κάποιοι καταλαβαίνουν γιατί ο Δήμος υποβαθμίστηκε την τελευταία 15 ετία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ;ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ "ΚΑΚΑΛΑ".ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το χάσατε το παιχνίδι Χρήστοοοοοο!!!!
Στον ύπνο σας τσάκωσαν!!! ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται ο Μακρυγιάννης που δεν είχε επαφές με τους 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και το ΥΠΟΙΚ, να ήξερε πριν 5 μέρες για το κλείσιμο και ο Δήμαρχος που μιλά κάθε μέρα να λέει ότι είναι φήμες.
Αλλά ξέχασα τώρα έχουμε "μεταβατική κυβέρνηση" οπότε Κασαπίδης ή Παπαδόπουλος μπορεί να έχουν καλύτερη πληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η Δ.Ο.Υ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΟ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι αντίθετοι στο να κλείσει η ΔΟΥ. Αντίθετοι στο να κλείσει κάθε τι που δίνει κίνητρο στους νέους να πάνε σε μεγαλύτερες πόλεις και να μη γυρίσουν στις πατρίδες τους. Χωρίς σχολεία για τα παιδιά, χωρίς υπηρεσίες για τους εργαζόμενους, τα Σέρβια σε 10-15 χρόνια θα φωνάζουν για αυτά που φωνάζει σήμερα το Βελβεντό.
Ειλικρινά όμως, υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως αν ο Δήμαρχος αντιδρούσε στο προηγούμενο ΔΣ ή πριν ένα μήνα ή το καλοκαίρι ή από τοτε που ανακοινώθηκε τέλος πάντων ότι θα μείνει μόνο μία ΔΟΥ στο νομό, θα γινόταν κάτι?
Αυτές οι αποφάσεις έχουν παρθεί από έξω, έχουν ψηφιστεί από τη βουλή, τις έχουμε αποδεχτεί όλοι εμείς που παρακαλάμε για την 1η, 2η,.....5η, 6η δόση και ξέρουμε πως είναι το αναγκαίο κακό για να συνεχίσουμε να παίρνουμε τους μισθούς και τις συντάξεις μας, για να μπορεί η Ελλέδα να συνεχίσει να δανείζεται.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα κροκοδείλεια δάκρυα και ας κοιτάξουμε να ζωντανέψουμε την επαρχία για να δώσουμε κίνητρο στο κράτος σε μερικά χρόνια να ξαναλειτουργήσει τη ΔΟΥ στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για τον 10.08. Οτι γινεται σε βαρος του τοπου και των ανθρωπων που σε επελεξαν να Διοικησης κανεις τα παντα για να το αποτρεψεις, μπορει να μην τα καταφερεις αλλα ΑΓΩΝΙΖΕΣΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΕ.Οταν πατε στο Δημαρχειο μην κανετε θορυβο μην ξυπνησουν τα παιδια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΄'ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ' ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 'ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ' ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ; ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σας πήραμε χαμπάρι επι τέλους ποιοί είστε οι διαχειριστές του ιστολογίου. Είστε απαράδεκτοι και ανάξιοι να ζείτε σε αυτήν την πόλι, από την μία μεριά να λέτε οτι φροντίζετε για το καλλίτερο του τόπου, και από την άλη ότι σχολιάζεται για τα αφεντικά σας δεν το δημοσιευετε. Αντε να πάτε να χαθείτε απο τον τόπο μας.Την επομένη φορά θα σας αναγγείλουμε και τα ονόματα των ανάξιων διαχειριστών του ai-vres

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ .
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ….

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις από τον Εισαγγελέα κατά των πρώην προέδρων της ΔΕΤΟΥΠΑΣ μετά το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ 10.00 ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ; ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ; ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ 11:33, τώρα που ξύπνησες από 15ετή ύπνο, θέλεις όλα να γίνουν μονομιάς από αυτούς που δεν ψήφισες. Καλός είσαι και του λόγου σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΡΕ 11.47,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ [ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΝΟΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ],ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ\ΣΗΣ [ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!!] ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε 10:37 θα έστελνες εσύ το παιδί σου στο 3θέσιο δημοτικό σχολείο όπως αυτό της Λάβας;;;
ή θα προτιμούσες ένα 6θέσιο σε απόσταση 200 μέτρων ;;;

Αλλά με την βλακεία που σε δέρνει … εσύ θα επέλεγες το πρώτο… ΑΝΟΗΤΕ

Ανώνυμος είπε...

27 ΝΟΕ, 10:09. Κάτι ακούστηκε σε δικαστικούς – νομικούς κύκλους της Κοζάνης αλλα΄δεν είμαι ακόμη σίγουρος .
ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μono o Kokolios mporese kai kratise na meinei h DOY sta Servia.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ 10.43 3ΘΕΣΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΝΟ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ, ΑΝΟΙΚΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ 10.43 ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ; ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ 200 ΜΕΤΡΑ 6ΘΕΣΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 11.10 ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝΟΗΤΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδήσεις ,σκέψεις καί απόψεις γιά τόν τόπο μας καί οχο μόνο . Γιατί εμείς τά Σέρβια τά αγαπαμε γι αυτό πού μπορούν νά γίνουν και οχι γι αυτό πού ειναι . Μπράβο AI-VRES γιά αυτά πού πετύχατε νά κλέισετε 1) ΟΤΕ2) ΔΕΗ 3) Αθμιο Γραφειο 4) Σχολε'ιο Λάβας 5) Ειδικό Σχολείο 6) ΔΟΥ Σερβίων οσονούπο ερχετε Ειρηνοδικείο Σερβίων .ΙΚΑ Σερβίων . Κέντρο Υγείας Σερβίων καί εσεις γιά ολα αυτά Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α σάν δέν ντρεπόμαστε να βλέπουμε μόνο κομματικές ανακοινώσεις στό κόμμα πού ανείκετε . αυτή ειναι η Δημοκρατίας . βγάλτε τουλάχιστον τό αρχικά προαναφερόμενο κείμενο .

ai-vreS είπε...

"Πετύχατε να κλείσετε";;;;;; Α, ΟΚ εμείς φταίμε και για το προπατορικό...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 6.22 ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ;

ai-vreS είπε...

"γι' αυτό που μπορούν να γίνουν" είμαστε ξεκάθαροι.

Το Προφίλ μας