Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο πωλησής της σε τουρκική εταιρία

Ο Σταύρος Αδαμίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται σε διαπραγµατεύσεις µε τη Sabanci Group, τουρκική εταιρεία, που φέρεται να σκέφτεται την προοπτική εισόδου στην ΠΑΕ. Τουλάχιστον αυτή την πρόθεση εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην προ ηµερών συνάντηση που είχαν µε τον 37χρονο δικηγόρο στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς όµως να έχουν καταθέσει ακόµα κάποια επίσηµη πρόταση.Πάντως είδηση του ενδιαφέροντος τουρκικής εταιρίας να επενδύσει στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών. Έτσι, ακόμα και ο σύνδεσμος φιλάθλων στην Αμερικής έβγαλε σκληρή ανακοίνωση.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σχόλιο ai-vreS: Hoş geldiniz


«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που θέλουν τουρκική εταιρεία να ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

Η αρχική μας έκπληξη έχει μετατραπεί σε οργή από τη στιγμή που 24 ώρες μετά κανείς από την Π.Α.Ε. δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα αυτά. Κύριοι της διοίκησης ελπίζουμε όλα αυτά να είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ακόμα και το να συζητάτε με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ιεροσυλία.

Η Α.Ε.Κ είναι ΙΔΕΑ και έχει περήφανη ιστορία. Καλύτερα να παίζουμε στο ερασιτεχνικό παρά να πέσουμε στα χέρια αυτών που κυνήγησαν και ξερίζωσαν τους ιδρυτές της ομάδας μας από την πατρίδα τους.

Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».

Και τουρκικά δημοσιεύματα...

Το σενάριο τουρκικής επενδυτικής εταιρίας για την ΑΕΚ δημοσιεύτηκε και στον Τύπο της γειτονικής χώρας όπου τονίζεται ότι «είναι προσπάθεια της Τουρκίας να εκμεταλλευτεί την κρίση στην Ελλάδα»!

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία επενδύει στην Ελλάδα σε θέματα αθλητισμού καθώς είχε γίνει και στο μπασκετ με χορηγίες τα προηγούμενα χρόνια. Εξάλλου, στόχος είναι να επωφεληθεί από την ελληνική κρίση» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα στη γειτονική χώρα που επικαλείται πάντως τις ελληνικές πληροφορίες για το ενδιαφέρον της εταιρίας.
Newsroom ΔΟΛ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Το αίμα νερό δε γίνεται

Ανώνυμος είπε...

POTE I AEKARA STA XERIA APISTON DOLOFONON.OSO GIA TO SXOLIO TOY AI-VRES.8ELI I POYTANA NA KRIFTI MA I XARA DEN TIN AFINI.

ai-vreS είπε...

Ναι 3.30 χρειάζεται πολύ πουτανιά να βάλεις το "καλώς ήρθατε" στο google και να πατήσεις "μετάφραση"...

Το Προφίλ μας