Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δεν κλείνει η ΔΟΥ Σερβίων-Αποτελεσματικές οι επαφές Κωνσταντόπουλου στην Αθήνα!

Από το kozanimedia.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, αναστέλλεται τελικά η διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Σερβίων, η οποία θα συνεχίσει τη λειτουργία της, τουλάχιστον για έναν, πιθανότατα, ακόμη χρόνο! Η θετική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά και τις συναντήσεις που είχε σήμερα στην Αθήνα και στο Υπουργείο Οικονομικών ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα με τη σχετική εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.


Όπως ανέφερε ο ίδιος ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, η ΔΟΥ θα συνεχίσει τη λειτουργία της με μειωμένο προσωπικό τριών ατόμων, τα οποία κατάγονται από τα Σέρβια και θα φέρουν σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες της Εφορίας, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο.Οι άλλoι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερβίων θα μετατεθούν στη ΔΟΥ Κοζάνης.

10 σχόλια:

ai-vreS είπε...

.............

Ανώνυμος είπε...

Θα λειτουργεί μόνο η γραμματεία για τις φορολογικές δηλώσεις.Ολα τα άλλα τμήματα μεταφέρονται Κοζάνη, με την ΔΟΥ Κοζανης να ειναι κλειστη 1 και 2 Δεκέβρη, για την υποδοχη ΔΟΥ Σερβιων.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres ειπε μαζεύτετα αρχοντες καί στά σπίτια σας οσο ειναι νωρίς ,γιατι αποδειχθήκατε καταστροφ;h γιά τό Δήμο Σερβίων . Αυτό νομίζω ενοούσατε κ του Ai-vres

Ανώνυμος είπε...

http://neolaiavelventou.blogspot.com/2011/11/honda-crv.html

Ανώνυμος είπε...

7:27, 8:20 κάτι ακούστηκε για παρέμβαση και άσκηση διώξεων του εισαγγελέα κατά των πρώην προέδρων της ΔΕΤΟΥΠΑΣ!
Ξέρετε κάτι ;;;

Ανώνυμος είπε...

(8:27)
Καλά ρε παιδιά … ακόμη το ΗΟNDA CRV του πρώην Δήμου Βελβεντού γράφει Δήμος Βελβεντού;;;;
Νομίζω πρέπει να αλλαχτεί πάραυτα .-

Ανώνυμος είπε...

8.54
δεν φτάνει που παρακρατά ο Δήμος χρήματα που όφειλε να αποδόσει, δια έργων - εργασιών - προμηθειών - κ.λ.π. στο Βελβεντό, προτείνεις και την αλλαγή της ονομασίας στο τζιπ. Προφανώς για να μπεί σε πρόσθετα έξοδα του χρόνου ο Δήμος Βελβεντού, όταν θα χρειαστεί και πάλι να τ΄αλλάξει....

Ανώνυμος είπε...

δεν φταιτε εσεις η φαντασια σας φταιει

Ανώνυμος είπε...

12:24 γιατι ζηλεύεις; ή μήπως φοβάσαιτην αντίδραση των ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΏΝ όταν δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε;

Το Προφίλ μας