Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για τη σύλληψη Φωτόπουλου και συνδικαλιστών

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, καταδικάζει απερίφραστα τη χρησιμοποίηση των δυνάμεων ασφαλείας, προκειμένου η Κυβέρνηση να κάμψει συνδικαλιστικές δράσεις και αντιδράσεις στην εφαρμοζόμενη πολιτική των «χαρατσιών» και της λιτότητας.

Η Δημοκρατία της “Τρόικα” της Κυβέρνησης Παπαδήμου και των συμφερόντων έφτασε σε σημείο να συλλάβει τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο και άλλων δώδεκα εργαζομένων – συνδικαλιστών.
Η κατασταλτική και δικαστική αντιμετώπιση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και των συνδικαλιστών σε μία περίοδο καταιγισμού επώδυνων μέτρων που οδηγούν σε γενικευμένη οικονομική αποδυνάμωση και κοινωνική υποβάθμιση, είναι το λιγότερο προκλητική.
Το συνδικαλιστικό κίνημα αφού προσπάθησαν να το απαξιώσουν στην κοινωνία με συκοφαντίες, σήμερα το κτυπούν στα ίσα με συλλήψεις.
Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί γιατί αυτές οι αντιδημοκρατικές τακτικές και πρακτικές μας δίνουν δύναμη.
Τα Συνδικάτα μάχονται για το δίκαιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι η αντίδραση και η συνδικαλιστική δράση καταστέλλονται με προσαγωγές και συλλήψεις, όσο λαμβάνονται επαχθή μέτρα που πυροδοτούν εντάσεις.
Ο αγώνας απέναντι σε κάθε μορφής χαράτσι , ενάντια στη φτώχεια και τη δυστυχία που οδηγούν τους Έλληνες εργαζόμενους, θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας