Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης δήλωσε σχετικά με την ομιλία του κ. Α. Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, στην σημερινή του ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ, του επιστρέφονται αυτούσιοι.
Επικίνδυνο και τυχοδιωκτικό δεν είναι να δίνεις ρόλο και λόγο στους πολίτες.    Επικίνδυνη και τυχοδιωκτική είναι η στάση που κρατά εδώ και δύο χρόνια ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του.
Αντί να απολογηθούν για τις εγκληματικές τους πολιτικές που έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πετροβολούν συνεχώς την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη σωτηρία της. 
Ο κ. Σαμαράς απέφυγε και σήμερα να τοποθετηθεί επί της ουσίας. Συμφωνεί η όχι με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου; Συμφωνεί η όχι στην απαλλαγή της χώρας και του ελληνικού λαού από το βάρος των 100 δις του χρέους;  Έχει κάποια άλλη ρεαλιστική λύση να προτείνει εκτός από διάφορες κορώνες εσωτερικής κατανάλωσης τις οποίες ξεχνά μόλις περνά τα σύνορα της χώρας;

Η σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Ο κ. Σαμαράς, έχει επιλέξει να τζογάρει στην χρεοκοπία της χώρας. Ο ελληνικός λαός δεν θα του κάνει τη χάρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας