Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινά η χειμερινή περίοδος για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Με αυτοχρηματοδοτούμενες παραγωγές και με ιδιαίτερα χαμηλό προϋπολογισμό προσαρμοσμένο στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα θα κινηθεί το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης την φετινή χειμερινή περίοδο, δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κούλα Καλογερίδου.

Η καινούργια θεατρική περίοδο ξεκινά με την επανάληψη της παράστασης - αφιέρωμα στον Ιωάννη Τράντα και τον γιό του ιδρυτή της πόλης, σε σκηνοθεσία και κείμενα του Νίκου Κέφαλου, στο πλαίσιο της δράσης του, με το τίτλο «Αγάλματα της πόλης». Η παράσταση που σήμερα και αύριο δίνεται για μαθητές των σχολείων της Κοζάνης, θα παρουσιαστεί και το Σαββατοκύριακο στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης  στις 8 το βράδυ.
Το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα, θα περιλαμβάνει τις  παραστάσεις με τις Νύχτες κωμωδίας (Stand up comedy )το Σύγχρονο θέατρο, την Σατυρική ηθογραφία καθώς επίσης συνεργασίες με το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό της ευρύτερης περιοχής.
Πάντως πληροφορίες λένε ότι το έργο της  Παιδικής σκηνής ετοιμάζεται με τον «Τόμ Σώγιερ» να  αναλαμβάνει δράση, ενώ στην κεντρική σκηνή  θα δούμε το έργο «Εκείνος και Εκείνος» που παρουσίασε το περασμένο καλοκαίρι το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας