Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Δημοφιλής» μαθητής σκόρπισε τον τρόμο σε τρία σχολεία και τραυμάτισε τον υποδιευθυντή του Λυκείου και τον φύλακα με σπαθί

Πανικό προκάλεσε 18χρονος  μαθητής  Πολωνικής καταγωγής, ιδιαίτερα αγαπητός στους συμμαθητές του (εκλέχθηκε δεύτερος στη σειρά στο 15μελές),  σε τρία σχολεία στο Μαρούσι, όπου από «θαύμα» δεν θρηνήσαμε θύματα.Κρατώντας στα χέρια του ένα σπαθί μήκους τουλάχιστον 80 εκατοστών, εισέβαλε  αρχικά στο Πρώτο Λύκειο που φοιτά όπου τον πρώτο άνθρωπο που βρήκε στον δρόμο του, τον φύλακα, τον τραυμάτισε.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο γραφείο του Διευθυντή ,ο οποίος δεν βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο. Ωστόσο συνάντησε τον υποδιευθυντή , τον οποίο τραυμάτισε, ευτυχώς όχι σοβάρα.
Στη συνέχεια ο 18χρονος μετέβη στο χώρο του  Γυμνασίου που συστεγάζεται με το Λύκειο και κατευθύνθηκε στο γραφείο του Διευθυντής. Εκεί οι καθηγητές κλείδωσαν τον μαθητή στο γραφείο, αλλά, δυστυχώς ξέφυγε.
Η σράση του 18χρονου μαθητή συνεχίστηκε στο  Δημοτικό Αμαρουσίου το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα , όπου κατέβασε την ελληνική σημαία.
Αμέσως κατέφθασαν άνδρες της αστυνομίας , οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Η είδηση έφτασε και στην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου η οποία έδωσε εντολή στον Ειδικό Γραμματέα Μιχάλη Κοντογιάννη να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να συναντήσει τον μαθητή , καθώς και στο σχολικό συγκρότημα , προκειμένου ν α διερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες ο μαθητής αντέδρασε με  αυτόν τον τρόπο.
esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας