Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΛΑϊκή Επιτροπή Αγώνα Αιανής (ΛΑ.Ε): Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Στην σύσκεψη φορέων και κατοίκων Αιανής, που έγινε την Κυριακή 13/11/2011, αποφασίστηκε να γίνει πιο πλατιά συγκέντρωση  (λαϊκή συνέλευση), την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ. στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ του Πνευματικού Κέντρου Αιανής, για καλύτερη οργάνωση στην αντίσταση κατά των νέων χαρατσιών.


Το θέμα της συγκέντρωσης θα είναι η οργάνωση της αντίδρασής μας, σήμερα, για το νέο χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αύριο, για όποιο χαράτσι ή πρόβλημα που θα απασχολήσει την κάθε λαϊκή οικογένεια ( ανεργία, υγεία, θέρμανση στα σχολεία κλπ).

Μας καλούν στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας μας να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στη συνήθεια της πείνας, του κρύου, της ανέχειας. Αυτοί που για πατρίδα έχουν τη σωτηρία των τραπεζών και της πλουτοκρατίας.

Όλα τα ποσά των δανείων  που πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την τροϊκα, με τα οποία υποτίθεται ότι πληρώνονται μισθοί και συντάξεις, πηγαίνουν απευθείας στα ταμεία των τραπεζών που έχουν κρατικά ομόλογα.

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι δράσεις των Λαϊκών Επιτροπών , Επιτροπών Αγώνα και Φορέων απλώνονται σε χώρους δουλειάς, λαϊκές συνοικίες με διάφορους τρόπους: παραστάσεις, καταλήψεις, συλλαλητήρια, απόδοση ψηφισμάτων παντού, κλπ
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΤΡΟΪΚΑΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, 7.30 μ.μ.,
 ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Αιανής

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΑΝΗΣ(ΛΑ.Ε )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας