Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εισαγγελία: Συλλάβετε τους καταληψίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ!

του Κώστα Χατζίδη από το pheme.gr
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κατάληψη του Κέντρου διακοπής ρεύματος αποφάσισε η Εισαγγελία!
Έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η διοίκηση της ΔΕΗ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κυρία Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάληψη στο Κέντρο Διακοπών Ρεύματος. Εντολή της εισαγγελέως είναι να σχηματίζονται δικογραφίες με την διαδικασία του αυτοφώρου και να συλλαμβάνονται οι υπαίτιοι.


«Δεν μας φοβίζουν τέτοιες ενέργειες, οι μηνύσεις και οι εισαγγελείς δεν μας τρομάζουν», επεσήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟ-ΔΕΗ κ. Νίκος Φωτόπουλος. «Θα κάνουμε το χρέος μας. Το ρεύμα στους φτωχούς και στους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το χαράτσι, δεν θα το κόψουμε».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα την κατάληψη στο Κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης, στο Χολαργό, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. «Θα κάνουμε το καθήκον μας, αυτόν τον άδικο και βάρβαρο φόρο, μαζί με την Κοινωνία, θα τον ακυρώσουμε στην πράξη», τονίζουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.

Αργά χθες το απόγευμα, όπως αποκάλυψε χθες το Pheme.gr, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ προχώρησαν στη διακοπή λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος «Ερμής» της ΔΕΗ, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων και την έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος.

Τη συμπαράσταση τους στους αγώνες των εργαζομένων της ΔΕΗ εξέφρασαν χθες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, κυρία Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενοι το χώρο της κατάληψης στο Χολαργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας