Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» - Αποτελέσματα

ü      Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων επιβεβαιώνουν την ορθότητα της αγωνιστικής ταξικής γραμμής και τακτικής του συνδικάτου.
ü      Οι εργαζόμενοι προσήλθαν μαζικά στις κάλπες παρά του εκβιασμούς και τις πιέσεις του Κυβερνητικού- εργοδοτικού συνδικαλισμού.
ü      Δημιουργούνται νέες δυνατότητες ανάπτυξης ισχυρού, ανεξάρτητου, ταξικού, αγωνιστικού κινήματος στην περιοχή.
Οι εργαζόμενοι έδωσαν βροντερό παρόν στις εκλογές του συνδικάτου επιβραβεύοντας έτσι για άλλη μια φορά τους αγώνες και την ταξική γραμμή του συνδικάτου το προηγούμενο διάστημα.
Μια γραμμή που υπερασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων (μόνιμων, έκτακτων και εργολαβικών) αλλά και των κατοίκων της περιοχής που πλήττονται από την εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, την ανεργία και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Μια γραμμή που τάσσεται σταθερά και αταλάντευτα ενάντια στην απελευθέρωση ενέργειας, στην ιδιωτικοποίηση και διάλυση της ΔΕΗ, ενάντια στην ερήμωση και την απαξίωση της περιοχής και των κατοίκων σε αντίθεση με τα γραφειοκρατικά, εργοδοτικά συνδικάτα που όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά πολλές φορές συνέβαλαν στην χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων, στην απαξίωση της ΔΕΗ και των κατοίκων.
Η «Εργατική Αλληλεγγύη» παρά τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων προσπάθησε και πρωτοστάτησε να δημιουργηθεί κίνημα στην περιοχή ενάντια στην πολιτική των μνημονίων, ήταν μπροστά σ όλους τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού της περιοχής, «υποδέχτηκε» αγωνιστικά μαζί με άλλους εργαζόμενους δυο φορές τον πρωθυπουργό της υποταγής κατάφερε να φέρει στην πρώτη γραμμή σοβαρά ζητήματα που θάβονταν επιμελώς από το πολιτικό κατεστημένο και τον υποταγμένο συνδικαλισμό όπως είναι το θέμα το περιβάλλοντος και των δίκαιων εργασιακών σχέσεων, της καταδίκης της χώρας μας και από το Συμβούλιο της Ευρώπης, την δημιουργία της 5ης βάρδιας στα Ορυχεία κλπ.
Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και η εμπιστοσύνη τους στο συνδικάτο, δημιουργεί νέες μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης ταξικού αγωνιστικού κινήματος που θα αντιπαλέψει τις βάρβαρες πολιτικές που ήρθαν και έρχονται και θέλουν να πτωχεύσουν τους εργαζόμενους και το λαό, να ξεπουλήσουν ολόκληρη τη χώρα, την πλήρη παράδοση της ενέργειας στην ιδιωτική κερδοσκοπία, την εγκατάλειψη και την ερημοποίηση της περιοχής και την πλήρη αποδόμηση των εργασιακών και ασφαλιστικών σχέσεων.
Το γραφείο τύπου
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ Δ.Σ

1.      Πράσσος Στέφανος
2.      Βαιρινός Αθανάσιος
3.      Δύντσικος Λάζαρος
4.      Ασαλουμίδης Κωνσταντίνος
5.      Ασλανίδης Νικόλαος
6.      Μπίκος Λεωνίδας
7.      Κονδυλίδης ιωάννης
8.      Γκουντώνης Στέργιος
9.      Κωνσταντόπουλος Γεώργιος
10.  Κουτσονάνος Ευάγγελος
11.  Ίτσκος Ευθύμης

Αναπληρωματικοί
1.   Τσοτουλίδης Ανέστης
2.   Νιάκας Αθανάσιος

Αντιπρόσωποι ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
1.   Πράσσος Στέφανος
2.   Βαιρινός Αθανάσιος
3.   Κωνσταντόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόσωποι Εργατικό Κέντρο Κοζάνης
1.   Πράσσος Στέφανος
2.   Δύντσικος Λάζαρος
3.   Βαιρινός Αθανάσιος
4.   Ασαλουμίδης Κωνσταντίνος
5.   Κωνσταντόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας