Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Eκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στα Σέρβια, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD)

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ  σε συνεργασία με το  Δήμο Σερβίων-Βελβεντού διοργανώνουν στις 8/7/2016 και ώρα 19:00 εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στα Σέρβια (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-2020 καθώς και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας.
Το σχέδιο του Τοπικού Προγράμματος, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής τους Νομούς Κοζάνης και Γρεβενών, θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς της περιοχής και με τον τοπικό πληθυσμό.
Η εκδήλωση στοχεύει στην ευρεία δημοσιοποίηση και στην καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ώστε το νέο πρόγραμμα να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική.
Τα στελέχη της Ομάδας Τοπικής Δράσης / ΑΝΚΟ Α.Ε θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER 2014-2020 και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας (κατηγορίες έργων, δικαιούχοι, ύψος ενίσχυσης, επιλέξιμες δαπάνες, κ.λπ.) καθώς και την τεκμηρίωση για την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής.
Με τιμή

         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ        Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού
              
          Καρυπίδης Θεόδωρος                        Κοσματόπουλος Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας