Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Στα πλαίσια προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ ΑΕ, για την αποξήλωση ανενεργής γραμμής μεταφοράς Υψηλής Τάσης, που διέρχεται από τον οικισμό της Νέας Χαραυγής, θα γίνουν οι εξής διακοπές:

Την Κυριακή 31-7-2016 θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 15:30 σε τμήμα του οικισμού της Νέας Χαραυγής, καθώς και στην περιοχή ¨Κουρί¨.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο την Κυριακή 31-7-2016 θα γίνουν 2 ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο διάστημα από 7:00 έως 7:30 και από 15:00 έως 15:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι, Λυγερή, Καρδιά, Εξοχή, Δυτικό τμήμα Κοίλων, Νέα Νικόπολη, ΚΥΤ Καρδιάς, Αντλιοστάσια ΑΗΣ Καρδιάς. Δρέπανο, Βιομηχανική περιοχή Κοζάνης (περιοχή γύρω από την κλινική Σπινάρη και πάνω από το LIDL), στο υπόλοιπο τμήμα του οικισμού της Νέας Χαραυγής, στον οικισμό πίσω από την Ιερά Μονή Αναλήψεως, Μελίσσια.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας