Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αμετανόητα ...Καμμένος για την «αλητεία» κατά της Φώφης

 Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανήλθε την Κυριακή και χωρίς να ζητήσει καν συγγνώμη, επί της ουσίας συνεχίζει τις αιχμές του και ...ζητάει και τα ρέστα.  Όχι απλά δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά επιμένει σε όσα είπε κατά της Φώφης Γεννηματά ο Πάνος Καμμένος. «Η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη» ήταν το χυδαίο tweet του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανήλθε την Κυριακή και χωρίς να ζητήσει καν συγγνώμη, επί της ουσίας συνεχίζει τις αιχμές του και ...ζητάει και τα ρέστα.

Μεταξύ άλλων λέει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δικαίως, πιθανώς, παίρνει μια πρόωρη σύνταξη», ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι η σύνταξη δεν καταβάλλεται λόγω της βουλευτικής αποζημίωσης.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να συσχετίσει τα όσα είπε για την ασθένεια που πέρασε η κ. Γεννηματά με την αποστροφή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι ήταν σε ηλικία έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος.
Η νέα απάντηση του υπουργού Άμυνας από συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ): «Η ανάρτηση η οποία έκανα δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κ. Γεννηματά, και βεβαίως, προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία. Η ανάρτηση αυτή αφορά έναν πολιτικό και έναν άνθρωπο ο οποίος δικαίως, πιθανώς, παίρνει μια πρόωρη σύνταξη, ως μητέρα. Αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι άνθρωποι οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι και παίρνουν μια αναπηρική σύνταξη, τους καλούν να περνούν κάθε χρόνο Επιτροπή για να πιστοποιήσουν εκ νέου τον ακρωτηριασμό τους.
Όταν εμείς οι πολιτικοί μιλάμε για την κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος επειδή δίνονται πρόωρες συντάξεις και κόβουμε χρήματα από αναπήρους, κόβουμε χρήματα από πολύτεκνες οικογένειες, κόβουμε χρήματα από ανθρώπους που έχουν πράγματι ανάγκη την παρουσία του κοινωνικού κράτους, μία πολιτικός η οποία πήρε σύνταξη στα 40 της χρόνια και η οποία σύνταξη είναι εν ενεργεία- η κ. Γεννηματά δεν παίρνει τη σύνταξη αυτή τη στιγμή λόγω του ότι παίρνει βουλευτική αποζημίωση, αλλά το δικαίωμα το διατηρεί.
Χωρίς να έχει κανείς στόχο ούτε να την προσβάλει ούτε, προς Θεού, να θίξει θέματα υγείας ή θέματα μητρότητας, ήταν μια αναφορά σε σχέση με αυτό που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε περί της αντιστασιακής του δράσεως, όταν ήταν στο Παρίσι, την εποχή της Χούντας, σε εξορία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά διέμενε στο 16ο διαμέρισμα στην οδό Μιραμπό, στην πιο ακριβή περιοχή του Παρισιού. Δεν μπορεί κανείς, λοιπόν, να υποστηρίξει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ηλικία έξι μηνών, έκανε αντίσταση. Χωρίς αυτό να μειώνει την αντιστασιακή δράση του πατέρα του.
Εκείνοι που σήμερα κάνουν αυτή τη μεγάλη καμπάνια εναντίον μου, λέγοντας δήθεν ότι εγώ αναφέρθηκα στην ασθένεια της κ. Γεννηματά, που δεν ισχύει, ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον καρκινοπαθή πατέρα μου με δημοσιεύματα και ο οποίος τελικά, κατέληξε».

Thetoc.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοίος !!!!! και Δεν ειναι γελοίος μόνο αυτός αλλά και αυτοί που τον .ψηφίζουν και αυτοί που τον ανέχονται.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο...... αριστερός ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε να συγκυβερνήσει με έναν άνθρωπο που επί χρόνια ισχυριζόταν και διαλαλούσε, γράφοντας μάλιστα και σχετικό βιβλίο ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΟΥ,τι να πεί κανείς. ΜΟΝΟ εμετό προκαλούν οι δηλώσεις του και αποτροπιασμό η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έβγαλε κιχ για τις χυδαίες δηλώσεις του. Πούσε νιότη που μούλεγες πως θα γινόμουν άλλος......

Το Προφίλ μας