Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κοζάνη: Λαχτάρα για έγκυο στον 9ο μήνα - Ανατριχιαστικές εικόνες μετά τον αναπάντεχο τραυματισμό της [pics]

Μια συνηθισμένη βόλτα στην περιοχή της Πτολεμαϊδας πήρε δυσάρεστη τροπή. Έξω φρενών ο σύζυγος της γυναίκας... Στο νοσοκομείο βρέθηκε στα καλά καθούμενα μια κοπέλα προχθές το βράδυ (29-07-2016), η οποία  μάλιστα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την ώρα που περπατούσε αμέριμνα στο πεζοδρόμιο με το σύζυγό της στην περιοχή Γκιόλα στην Άνω Πτολεμαΐδα, έπεσε ξαφνικά σε ακάλυπτο φρεάτιο και χτύπησε σοβαρά στα πόδια. Το ατύχημα συνέβη στις 22.30
το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Γράμμου, στο πεζοδρόμιο απέναντι από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, λίγο πριν τον κόμβο των τεχνικών σχολών. Το ακάλυπτο φρεάτιο δεν φαινόταν στην κακοφωτισμένη περιοχή και η έγκυος βρέθηκε στο νοσοκομείο. «Σοκαριστήκαμε, πανικοβληθήκαμε μην έπαθε κάτι το μωρό, είναι κρίμα, η γυναίκα μου μόλις μπήκε στο μήνα της», δήλωσε ο σύζυγός της, καταγγέλλοντας το περιστατικό.


Κι επειδή η λαχτάρα που πήραν είναι πολύ μεγάλη, αμέσως μόλις επέστρεψαν από το νοσοκομείο κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δήμου Εορδαίας, γιατί όπως είπε η άτυχη έγκυος: «αυτό το πρόβλημα με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στην Πτολεμαΐδα είναι τέστ επικινδυνότητας.» Όπως μάλιστα πληροφορήθηκε το ζευγάρι από γιατρό, άλλη μία γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης έπεσε και χτύπησε πριν ένα μήνα περίπου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όταν σκόνταψε σε κάποια βίδα από τα κολωνάκια που έχει βάλει ο δήμος για να μην εισέρχονται οχήματα.
Πηγή: e-ptolemeos.gr μέσω του newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γηφτοι (ρομα) δεν εχουν αφησει σιδερο για σιδερο φρεατιο για φρεατιο

Το Προφίλ μας