Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση “ISH 2017” στη Φρανκφούρτη.

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αστική Εταιρία για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕ) ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα λάβει μέρος στη διεθνή έκθεση «ISH 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 14-18 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο «Messe Frankfurt» στη Γερμανία.
Επειδή πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις της Ευρώπης και όχι μόνο, που αφορά τεχνολογία κτιρίων και ενέργειας, είδη υγιεινής, τεχνολογία θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, γεγονός που επιβάλλει τον άμεσο προγραμματισμό για να επιτυχή συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης, καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν έως το τέλος του Ιουλίου (30/7/2016) το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν:
α) είτε στην επιχειρηματική αποστολή που θα διοργανωθεί από το ΕΒΕ με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση για ενημέρωση σε ολόκληρο το φάσμα των καινοτόμων τεχνολογιών που αφορούν τα κτίρια και τις κατοικίες (κατασκευές, εξοπλισμός κ.α.),
β) είτε ως εκθέτες σε ενιαίο για τα μέλη περίπτερο (που θα εξασφαλιστεί από το ΕΒΕ για την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων του κλάδου των κατασκευών)
γ) είτε και στην επιχειρηματική αποστολή και ως εκθέτες.
Επισημαίνεται ότι, αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, το Επιμελητήριο θα πρέπει να προβεί στην εξασφάλιση εκθεσιακού χώρου στη ISH 2017, διότι ήδη οι διαθέσιμοι χώροι εξαντλούνται και να ξεκινήσει διαδικασίες προγραμματισμού επιχειρηματικών επαφών και συναντήσεων, αλλά και κράτησης καταλυμάτων και εισιτηρίων, ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός προς όφελος των συμμετεχόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 24610 41693 κα Κατερίνα Καρακουλάκη.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας